OTW6-Wraca:Kachna s.102,Pingusia s.109!POMOCY!Żuniek:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 12, 2012 18:25 Re: OTW6-Lucynka,Kaśka,Żuk i reszta!F.32/33

ASK@ pisze:Po takim dniu pełnym bimbania mam często wyrzuty,że coś powinnam jednak zrobić bo jest stracony. "Co" to ma być jest ciężkim orzechem do zgryzienia. :mrgreen:
Odpocząć? :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob maja 12, 2012 18:32 Re: OTW6-Lucynka,Kaśka,Żuk i reszta!F.32/33

Fotki cd
Nastunia Bubunia.Foczka kochana.
ObrazekObrazek

Lucek w drodze na...pawlacz.Zawisł na torbie lekarskiej :wink: Żuka. Drań wdrapuje się na wiszące rzeczy, potem wskakuje na pawlacz i otwiera go.Poharatał mi już ulubioną zieloniastą torbę i TŻ skórzaną kurtkę. Julka też gramoli się na pawlacz.Zresztą gdzie ona nie gramoli się.
ObrazekObrazek
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob maja 12, 2012 19:06 Re: OTW6-Lucynka,Kaśka,Żuk i reszta!F.32/33

ASK@ pisze:Drań wdrapuje się na wiszące rzeczy, potem wskakuje na pawlacz i otwiera go.Poharatał mi już ulubioną (...)
Maaaniek?! :mrgreen: :ryk:
Obrazek

hanelka

Post » Sob maja 12, 2012 19:11 Re: OTW6-Lucynka,Kaśka,Żuk i reszta!F.32/33

Kto ma pszczoły ten ma miód
a kto ma koty ten ma...
No właśnie, co ma?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob maja 12, 2012 21:08 Re: OTW6-Lucynka,Kaśka,Żuk i reszta!F.32/33

Zosia ja mam swojski zapach :mrgreen: w chacie.

Lucynka wypuszczana troszkę chodzi i wgląda katy.Mrauka jak chce wyjść.Jednak najbezpieczniej czuje sie w klatce.Tam wraca na spanie i jedzenie.Tak jej brzuniek wyskoczył i martwię się czy to nie życie wewnętrzne :cry: Za słaba na ciachanie :cry:
Domyła się troszkę.Choć nożyny nadal brudnawe. Jest drobna tylko przez puchate futerko wydaje się większa. Po świecie noszą ją wyjątkowo grube nożynki.Kacha też takie ma.Kolumienkowe koty nam się trafiły.
Obrazek

ASK@

Post » Nie maja 13, 2012 5:07 Re: OTW6-Lucynka,Kaśka,Żuk i reszta!F.32/33

Raczyłam wstać i bardzo żałuję tej decyzji :mrgreen: Chata zalana.Nie wiem czy to forma protestu czy taki kaprys.Ostatnio chodzimy poddenerwowani a to zawsze ma wpływ na nie. Zauważyłam pewną systematyczność w ich olewaniu .Więcej kotów, więcej nerwów...Chyba nie jestem zdolna jeszcze napisać jaką to ułańską fantazje któreś kocisko wykazało.Ale zdębiałam i tak mi chyba zostanie 8O
Idę myć podłogi zanim TZ przyjdzie.Jego wzdechy i bezdechy po zaciągnięciu się prawie zdrojowym :wink: powietrzem są porażające.

Kacha leży na wyrku nie wykazując większego zainteresowania światem za drzwiami. Lucynka zaczęła się nie śmiało bawić.Śliczna się robi.Tylko ten brzuniek mnie martwi. Wiadomo, podjada i to dobrze.Kuweta o tym świadczy. Przyglądałam się ostatnio jej urobkowi i nie mogłam nadziwić jak to z niej wyszło.Ale pewne obawy zostają.
Julka i Żuk szaleją :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Nie maja 13, 2012 6:17 Re: OTW6-Lucynka,Kaśka,Żuk i reszta!F.32/33

Oj, kciuki za ekipę sprzątającą.
że też człowiek sam sobie własnymi ręcyma kłopot przyniesie :roll:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie maja 13, 2012 6:38 Re: OTW6-Lucynka,Kaśka,Żuk i reszta!F.32/33

Cześć Asiu z futrami :P
Miłej i spokojnej niedzieli, dużo zabaw i szaleństw, a mało podlewania :1luvu:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Nie maja 13, 2012 19:42 Re: OTW6-Lucynka,Kaśka,Żuk i reszta!F.32/33

Niedziela minęła znów na bólu głowy.
Koty śpią tylko boczki przekładając.
Lucynki sprawa wyjaśniła się.Mała ma rujkę i jojczy łażąc po domu.
Brzunio jest duży.Ale pewnie napakowany chrupkami dlatego.Ona nie chce jeść nic innego.Reszta misek nie liczy się.Jak zgłodnieje to lezie pod klatkę i czeka na wpuszczenie.
Dlatego koty takiego mega leja dostały. Miłość .Nie myślą głową tylko narządami.Zamiast do damy z myszom,chrupkiem lub choć owadem jakimś startować to oni gaszą płomienie miłości na naszym podwórku :mrgreen:
Żuk tylko obojętnie przeszedł do tej zmiany.Nie jest zainteresowany niczym innym tylko spaniem.Próbowałam mu fotę zrobić jak jęzor wywalał w śnie ale obudził się i mnie zbeształ.

Bianunia dziś jakby gorzej się czuje.Dałyśmy jej z córką zastrzyk przeciw...Jak widzi podbierak to strasznego przyspieszenia dostaje.zamieszkała w szafie na niedzielne popołudnie. :mrgreen:

Dzwonił pan o Karmusia. Dokładnie się wypytaliśmy. Niby ok ale nie dla Karmelka. Bo pan już miał takiego nad pobudliwca i oddał do innego domu.Dlatego,że taki był. Więc po co ludzie chcą brać znów takie same koty?
Obrazek

ASK@

Post » Nie maja 13, 2012 19:49 Re: OTW6-Lucynka,Kaśka,Żuk i reszta!F.32/33

Ludzie niereformowalni są :(
Obrazek

hanelka

Post » Nie maja 13, 2012 20:38 Re: OTW6-Lucynka,Kaśka,Żuk i reszta!F.32/33

Wszystkie kotki na zdjęciach wyglądaja ślicznie!
Za całokształt :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie maja 13, 2012 21:00 Re: OTW6-Lucynka,Kaśka,Żuk i reszta!F.32/33

Czytam co u Was i widzę ,że jak zawsze dużo się dzieje.Ja dzisiaj miałam leniwą niedzielę i prawie ja przespałam.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon maja 14, 2012 6:04 Re: OTW6-Lucynka,Kaśka,Żuk i reszta!F.32/33

Lucynka bawi się :1luvu: Nieśmiało jeszcze ale bawi.Co i rusz przypomina sobie,że za miłością tęskni i dupinkę wypina.Potem widzi mysię i zapomina o tym.Jest śliczna.Z tą mordzią dziecka i wielkimi uszyskami.Powoli domywa się i zaczyna być widać jej przedłużony włos.Ogonek też się od filcowuje.Żuk ją zauważył i łazi za pannicą.a ona syczy :mrgreen:

Żuniowi pupinka ładnie się goi.Martwi mnie tylko brak większego urobku w kuwecie.Mieliśmy po odstawiać kuko-pędne leki .Ale nie wiem czy to dobrze.Na razie Żuniek wesoły bardzo i gadatliwy.Ma apetyt.Jest strasznie ciekaw wszystkiego.

Kachna nie wychodzi z piernatów.Ma za nic świat za drzwiami. Koty co do niej wpadają traktuje obojętnie.Lila wczoraj spała na jednym wyrku z nią.Oba końce zajęły i udawały,że nie widzą konkurenta. Kasi mniej zakocony dom by się zdał.

Nastka wymiotuje.Ma lekko załzawione oczko i katarek.To u niej stan prawie stały. Temperatury brak. Musi być człek mocno upośledzony na umyśle by czarnym świtem temperaturę mierzyć i przeciw wymiotne leki dawać.Kot nie był zadowolony z naszej gorliwości :mrgreen: zaczniemy podawać uodparniacze.Ich też nie lubi! DS pilnie Nastuni potrzebny!!!
Obrazek

ASK@

Post » Pon maja 14, 2012 6:16 Re: OTW6-Lucynka,Kaśka,Żuk i reszta!F.32/33

Za nowy tydzień :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pon maja 14, 2012 6:48 Re: OTW6-Lucynka,Kaśka,Żuk i reszta!F.32/33

Hania66 pisze:Za nowy tydzień :ok:

Ciężki będzie.Wiec kciuki na pewno sie przydadzą :1luvu:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]