Moderator: Estraven
anulka111 pisze: ile bedzie tej trawy z chwastami po skoszeniu-
anulka111 pisze:Strasznie bym chciala miec kawalek takie drewnianej podlogi pod daszkiem takiego namiotu
Bolkowa pisze:Po wielce emocjonującym tygodniu zabieram się na doprowadzenie domu do stanu w którym można dzwoniącym do drzwi te drzwi otworzyć.
Koty siedzą pod balkonem wielce zdziwione, że nikt nie chce ich wypuścić. Otworzyłam na chwilę okno, jak zawiało siłą i chłodem natychmiast zamknęłam. Czemu w weekendy jest zimno i deszczowo a w ciągu tygodnia jak człek do pracy musi ganiać to upał
mar9 pisze:Mnie się marzył nowy fotel bo stary koty tak rozdrapały, że hej ale wpadłam na pomysł, że kupię na allegro tkaninę obiciową, zszywacz tapicerski i taniej mi wyjdzie jak spróbuję sama go obić. Mam nadzieję, że sobie poradzę, nigdy tego nie robiłam ale powiadają: nie święci...więc może i mnie się uda. Fotel na wystawę nie pójdzie, ważne, żeby lepiej wyglądał. Nowy fotel zawsze mogę kupić, jak z tym mi nie wyjdzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 252 gości