Kotomania XIII ARIELEK [*] Pola na DT :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 11, 2012 9:28 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

To też Kasia ale oglnie dla factea jest czerwony, niebieski, zielony, czarny, bialy, brąz, a nie jakies indygo, turkus, machoń, itp.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt maja 11, 2012 11:59 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Cześć Kasiulek.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt maja 11, 2012 16:45 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Karolek(ona) pisze:To też Kasia ale oglnie dla factea jest czerwony, niebieski, zielony, czarny, bialy, brąz, a nie jakies indygo, turkus, machoń, itp.

Che che,che :lol: -niekoniecznie odróżniają niebieski od zielonego-większość facetw ma częściowy daltonizm!

Witaj Bożenko!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Witaj Kasiulku!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt maja 11, 2012 18:01 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Mój mąż ciągle różowy z pomarańczowym myli :lol: Chociaż lubi pomarańcze, więc powinno mu się kojarzyć :wink:
Ale u nas duchota dzisiaj, ledwo żyję :|
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt maja 11, 2012 18:09 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

U nas też duchota, będzie lało jak nic.
Aż muszę przepytać swoich menów pod kątem kolorów.
Co prawda już kiedyś mi się wydawało ,że coś nie tak,
ale żeby aż tak ??? 8O
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt maja 11, 2012 18:48 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Zaglądam i pozdrawiam cieplutko :1luvu:

kropkaXL pisze:Wczoraj dowiedziałam się, że w Morągu jest koteńka z forum-Smuteczka od Kinya-i to u córki mojej znajomej-niech żyje Miau!!!!

A wiesz, że moja Telimenka pochodzi z tego samego śmietnika co Smuteczka? :D Kłajskie koteczki to świetne dziewczyny :wink: :ok:

Oj wiem coś o facetach i kolorach :mrgreen:
Pracuję w sklepie z męską odzieżą. Jak przychodzi facet dobrać kolorem krawat do sukienki partnerki, to można się za głowę złapać :mrgreen:
I jeszcze się wykłócają :D Niedawno mi jeden mówi "proszę panią, widziałem łososia w sklepie rybnym! Łosoś jest zielony !!!" Ja mu na to że owszem, ale tutaj chodzi raczej o kolor mięska. On mi na to: "Ot babska logika" :mrgreen:
Inny zrozpaczony pyta czym się różni morela od brzoskwini?
Kolorem proszę pana. Kolorem! :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob maja 12, 2012 7:45 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob maja 12, 2012 10:00 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Zaglądamy :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob maja 12, 2012 11:05 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Leje, zimno.. Ale weekend! :D Buziamy! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob maja 12, 2012 12:55 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Dzień dobry Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: Milutkiej soboty :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Sob maja 12, 2012 18:21 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob maja 12, 2012 20:37 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

phantasmagori pisze:A wiesz, że moja Telimenka pochodzi z tego samego śmietnika co Smuteczka? :D Kłajskie koteczki to świetne dziewczyny :wink: :ok:

Elu-nie wiedziałam,że Twoja koteńka to kłajanka :D
Kiedyś byłam w Kłaju-mieszkał tam mój kuzyn z zoną-był kwatermistrzem-koszmarne miejsce i z tego co czytam-tragedia kotów :( :( :(

Dziewuszki jestem tak padnięta, że ledwo siedzę przed kompem-zasiatkowałam kocinom balkon, a że tak jak pisałam-na razie to prowizorka, bo docelowo będzie do sufitu zasiatkowane-to narobiłam się jak głupia, by niepotrzebnie nie wydawać pieniędzy. Kupiłam tylko siatkę-heksagonalna, powlekana takim zielonym tworzywem, więc będzie dłużej służyła , niz taka sama, tylko ocynkowana, bo tamta po kilku sezonach po prostu zardzewiała :(
Wykorzystałam wszystko to, co nadawało się do tego, a że nie mogłam zostawić niezabezpieczonej powierzchni między parapetem, a oknem i nad "sufitem", to musiałam wymyślić konstrukcję z resztek siatki, której kawałki miałam jeszcze w piwnicy(jak dobrze być chomikiem :lol: ) , oraz z kawałków starej suszarki łazienkowej-zrobiłam taką ramę obciągniętą siatką i przyczepiłam tak, by zabezpieczyć górną część otworu drzwiowego balkonu, bo inaczej koty by wskakiwały na górę i po ptokach!
Ja wiem, że to zagmatwane, ale jutro zrobię zdjęcia i zobaczycie o co mi chodziło. Oprócz tego musiałam sztukować ten sufit, bo okazał się trochę za krótki-sfastrygowałam to drutem aluminiowym(tez miałam w piwnicy). Mordowałam się z tym wszystkim pięć godzin-w tym czasie pewnie zdążyłabym zrobić docelowe zasiatkowanie z listew i siatki, ale tak to jest, jak szkoda kasy wywalać na krótko i trzeba kombinować jak koń pod górkę
Zaraz wstawię zdjątka jak Bella cieszy się z "tarasu widokowego"
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob maja 12, 2012 20:42 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Kasieńko, podziwiam Ciebie i Twoje zdolności :1luvu: Ja bym takiej konstrukcji nie była w stanie zrobić :oops:
Obrazek

bulba

Post » Sob maja 12, 2012 20:55 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Kasiulku-jak sie nie ma wyboru,to sie samemu trzeba wszystkiego nauczyć-chęci są ważne :D -no i pomysły....

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tu widać to o czym pisałam-konstrukcja w drzwiach balkonowych i sufit :lol:

Obrazek

Ufff!-ale mam dość robótek ręcznych :?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob maja 12, 2012 20:57 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Wspaniała robota Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: Koty szczęśliwe :1luvu:
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]