co Ci się nie podoba w pogodzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:vailet pisze:alab108 pisze:I wszystkie zakochane w Słodkim? Viola, Słodki nie może spokojnie spać przez te baby
Ala ale Tobie też facet się podobaNie wierzę że nie
Tam nikogo nie ma takiego co oko zawiesić można poza nim
![]()
Gdy pierwszy raz tam szłam to nie wiedziałam kto to.Pozatym jest rozrywkowy,koncerty
chyba nie pali bo nigdy nie widziałam i nie czułam.
Viola mi sie szef podoba
alab108 pisze:Violu ja szefa poznałam chyba z 20 lat temu, wtedy był w porzo, zresztą dla mnie zawsze był w porzo, jak jeździliśmy z moim jamnikiem na Marcinkowskiego, to jamniol tak darł japę w poczekalni, że zaraz przybiegał szef i go przyjmował, bo mówił, że ludzie z okolicy będą dzwonić do Straży Miejskiej![]()
Teraz jeździmy do Fili, na Groblą i bardzo sobie chwalę. Może spróbujesz? Dobrze jest pokazać Bejbi jeszcze komuś?
alab108 pisze:Pusiu, jak się czuje Twój żołądek? Moje oczy były dzisiaj w szpitalu, na okulistyce. Zakropili mi żeby zobaczyć dno oka i teraz tak trochę kiepsko widzę
alab108 pisze:Wiesz, zmierzyli mi ciśnienie przed badaniem i miałam 157/90Nigdy takiego nie miałam, lekarka kazała mierzyć 3xdziennie i zapisywać, bo może jest skaczące
Zaraz ja zacznę skakać ze złości, mam już dosyć chorób i tej białej zarazy medycznej. I ja mam pracować do 67? Toć nie dożyję, ale przecież o to chodzi
alab108 pisze:Wiesz, zmierzyli mi ciśnienie przed badaniem i miałam 157/90Nigdy takiego nie miałam, lekarka kazała mierzyć 3xdziennie i zapisywać, bo może jest skaczące
Zaraz ja zacznę skakać ze złości, mam już dosyć chorób i tej białej zarazy medycznej. I ja mam pracować do 67? Toć nie dożyję, ale przecież o to chodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Gosiagosia, nfd, zuza, zuzia115 i 1222 gości