Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIVa!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 10, 2012 17:23 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

to ucz się Kochana. Tak pytałam bo jak byś w domku była to po całym tym cyrku bym zajrzała i poczekała u Was na pociąg. :D
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw maja 10, 2012 17:40 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Monia, też mi to przyszło do głowy :)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw maja 10, 2012 17:43 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Szura-najmysi mama pisze:
mojekoty pisze:Monika - Twoje kociaste są śliczne i do twarzy im z ta wagą. :D Gorzej ze zdrowiem może być... Tfu, tfu, bo tez mam jedną zapasioną w domu (pomijając mnie :ryk: ) :ok:

Jeden z nich ma urodę wystawową, bo ma krótki nosek i szeroką kufkę, tylko nie wiem, który to (po imieniu). :wink: Ten na kanapie. :D

Wystawową urodę maja dwa (ten na kanapie to Jermil). Jermil, i Miron. Milek był wystawiany,Miron jeszcze nie :wink: Ten najgrubszy to Lesio, i on wystawowy nie jest.
O wadze nic nie napisze :|

Wiem wszystko , i to że po kastracji kocury tyja i to ze nadwaga jest nie zdrowa! Ale puki co są duże ,silne i zdrowe , maja masywną budowę ciała . Miłek jest mniejszy i budowę delikatniejszą . Weterynarz powiedział mi że syberyjczyki , kastrowane moga osiagac wagę nawet do 12 kg. One tyle nie beda ważyc ! Największy z nich jest Miron 9kg Ale był juz taki korpulentny jak do mnie przyszedł , mial takie smieszne boczki !!!!! :ryk: Jak wróce ze szpitala przejdzie na odchudzająca karme weterynaryjna chociaz wet mowił ze na razie nie potrzeba !?????
Obrazek Obrazek

Monika53

Od: Sob maja 29, 2010 17:19

Post » Czw maja 10, 2012 17:48 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Obrazek
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Czw maja 10, 2012 17:58 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

kiche_wilczyca pisze:krew mnie zalała - po raz enty tłumaczę tym samym ludziom, że na hodowli kotów nie da się zarobić :evil: :evil: :evil: I poraz kolejny usłyszałam pytanie, że jak sie nie da zarobić, to po co ludzie hodują.....

Satyr77 pisze:Jak się nie da zarobić, musisz tylko wcześniej mieć własną klinikę weterynaryjną i hurtownie zoologiczną :ryk:

I sama organizować wystawy, bo te tez za darmo nie sa :!:

A ja dzisiaj uslyszałam, że koty śmierdzą, sa wredne, drapią dzieci i roznosza wszelkie choroby :twisted:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw maja 10, 2012 18:20 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Spokojnie wystawy wrzucasz w koszty reprezentacyjne hurtowni :ryk:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Czw maja 10, 2012 18:25 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Satyr77 pisze:Spokojnie wystawy wrzucasz w koszty reprezentacyjne hurtowni :ryk:

No i mamy sposób na kasę z hodowli :ok: :ok: :ok:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw maja 10, 2012 18:26 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Szura-najmysi mama pisze:A ja dzisiaj uslyszałam, że koty śmierdzą, sa wredne, drapią dzieci i roznosza wszelkie choroby :twisted:

toż to czysty, żywy opis istoty ludzkiej :mrgreen:

WarKotka

Post » Czw maja 10, 2012 19:16 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

To mówią te osoby co nie lubią kotów ,a przeważnie w ogóle nie lubia zwierzat !!!!!!!
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Czw maja 10, 2012 20:24 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

kiche_wilczyca pisze:
Szura-najmysi mama pisze:A ja dzisiaj uslyszałam, że koty śmierdzą, sa wredne, drapią dzieci i roznosza wszelkie choroby :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw maja 10, 2012 20:48 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Kot nie śmierdzi :) one pachną!Tylko ich siuśki są o nieciekawym zapaszku,ale niektórzy ludzie śmierdzą gorzej niż ich siuśki :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw maja 10, 2012 22:54 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

kiche_wilczyca pisze:

na przykład,babka co się kiciążłobkową zajmuje opowiadała mi ,że jedna matka dziecka z Pitkowego żłoba twierdzi,ze jej córka jest chora przez żlobkową kicie i dopóki ona tu jest ona córki przyprowadzac nie będzie - pielęgniarka
Chowają kicię na czas przyprowadzania dzieci,chociaż ostatnio kicię widze cały czas ,to widocznie ta matka zrezygnowała,i dobrze,niech spada na bambus banany prostować :evil:

A co do hodowli Martuś to idealny przykład tych znajomych co kiedyś o nich pisałyśmy ,pamietasz?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw maja 10, 2012 22:59 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Wystawową urodę maja dwa (ten na kanapie to Jermil). Jermil, i Miron. Milek był wystawiany,Miron jeszcze nie Ten najgrubszy to Lesio, i on wystawowy nie jest.
O wadze nic nie napisze

Ale na zdjęciach jest akurat Jermił i Lesio? Dlatego napisałam, że ten na kanapie jest wystawowy. :wink:

Oj, Satyrki - widzę, ze trzeba pilnować, by nowego wątku nie przegapić. :wink: Znowu dobijacie do końca. :D
Nutka, Muza, Amber, Evo, Bonnie Blue, Demi, Goran oraz Gama pozdrawiają wszystkich.:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
viewtopic.php?f=20&t=137690 - Bazarek na Kotylion Viva!

mojekoty

Od: Pon maja 03, 2010 13:57

Post » Pt maja 11, 2012 8:00 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Cieżki weekend przede mną, oj ciężki :evil:

Madziu, nie przegapimy końca wątku, nie martw się :ok:

Sylwia pamiętam :(

Jeszcze kika zdjeć (głównie Sylwiowo-Febowo-Carlosowych) zostało mi do obrobienia, ale to już po weekendzie. Jak ktoś chce foty to niech mi prześle na pw swojego maila, z zaznaczeniem czy chce swoje fotki czy wszystkie. Z góry zaznaczam, jakości zbyt dobrej nie są :|

Aaaa, Martuś, jak po koncercie, żyjesz?

Dzień doberek
Obrazek

WarKotka

Post » Pt maja 11, 2012 8:43 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]