ruda32 pisze:Wydrukuj u kogokolwiek może u weta
Do weta ma 20kil a jak pojade to mam byc po południu .Powiem mu ze czytałam w internecie o ustawie .........
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:Wydrukuj u kogokolwiek może u weta
lidka02 pisze:ruda32 pisze:Wydrukuj u kogokolwiek może u weta
Do weta ma 20kil a jak pojade to mam byc po południu .Powiem mu ze czytałam w internecie o ustawie .........
ruda32 pisze:lidka02 pisze:ruda32 pisze:Wydrukuj u kogokolwiek może u weta
Wyślę pocztą wydrukowane
lidka02 pisze:Pani z fundacji Caruna ma się tym zająć ale nie wiem kiedy , nie chcę naciskać .Już wysłała do Burmistrza list i on go olał pani Beata powiedziała ze rozegra to inaczej więc czekam .Tylko że teraz karma by się przydała bo tamte kotki mają młode , ja ostatnio zabrałam 2kg suchego i 5 puszek małych i poszło jak woda ....
pogoda1053 pisze:lidka02 pisze:Pani z fundacji Caruna ma się tym zająć ale nie wiem kiedy , nie chcę naciskać .Już wysłała do Burmistrza list i on go olał pani Beata powiedziała ze rozegra to inaczej więc czekam .Tylko że teraz karma by się przydała bo tamte kotki mają młode , ja ostatnio zabrałam 2kg suchego i 5 puszek małych i poszło jak woda ....
Naciskaj, naciskaj, inaczej ani rusz. Nie ma co się wstydzić. Doswiadczyłam tego... Wywalą Cię drzwiami, właź oknem!!!
Karolek(ona) pisze:wątej juz ma zlaozony z poprzednim miotem i nikogo nie interesowaly losy tej kotki.
Teraz ta pani na ktorej podworku jest powiedziala ze ja po sterylce potrzyma w domu pare dni
lidka02 pisze:puszatek pisze:Lidka, to jest dokument, wydrukuj go i idź z nim do burmistrza i pokaż
zrób od razu kopię, w kopię zawiń gaz rurkę i weź ze sobą i walnij go kopią parę razy po łbie.........myślę, że taki argument do niego przemówi
Mam bejzbola nie po łbie tylko między oczy , nie mam jak wydrukować ale jutro się do niego przejde i zapytam mu się o koty i o psy co on zamieża z tym robić a jak nic nie zdziałam to do telewizji , i pokaże Wacusia nie ma połowe sierści .Musze jechać z Zuzką do weta , wet da jej jakieś zastrzyki przez 4 dni będzie miała wenflon mówił nazwe leku nie pamiętam i po tym będą jakieś tabletki odkażające , Tak mi mówił bo powiedział że z innym kotem byśmy mieli już problem z głowy ale nie z białaczkowym .A jak to nie pomoże to w czerwcu by musiał być iterferon jedna dawka 220zł , mam pięć kotów to.Wet mówi ze najpierw by to zpróbował co pisałam powiedział że to może pomóc .
lidka02 pisze:ruda32 pisze:Wydrukuj u kogokolwiek może u weta
pogoda1053 pisze:lidka02 pisze:ruda32 pisze:Wydrukuj u kogokolwiek może u weta
Mogłabym Ci wrzucic ustawę na emaila. Ale rozumiem,że nie masz gdzie wydrukować?
VeganGirl85 pisze:Karolek(ona) pisze:wątej juz ma zlaozony z poprzednim miotem i nikogo nie interesowaly losy tej kotki.
nie wiem, czy nawet siedząc 24 na dobę na form dałoby się być ze wszystkim na bieżąco.Teraz ta pani na ktorej podworku jest powiedziala ze ja po sterylce potrzyma w domu pare dni
Mam nadzieję, że się nie rozmyśli i to ostatni miot. Jeśli mogę w czymś pomóc stąd- pisz.
puszatek pisze:kaja555 gdzie jesteś![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Majestic-12 [Bot], puszatek i 168 gości