Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:Taaa wykupmy wszystkie możliwe persy...........i wyróbmy sobie żółte papiery.
Mam alergię na ludzi......
Serniczek pisze:Neigh pisze:Taaa wykupmy wszystkie możliwe persy...........i wyróbmy sobie żółte papiery.
a lepiej zostawić wszystko bez zadnej pomocy? to uzdrowi te cholerna sytuację? osobiście watpię-koty tylko zapłaca cenę najwyższą.
Serniczek pisze:Neigh pisze:Taaa wykupmy wszystkie możliwe persy...........i wyróbmy sobie żółte papiery.
a lepiej zostawić wszystko bez zadnej pomocy? to uzdrowi te cholerna sytuację? osobiście watpię-koty tylko zapłaca cenę najwyższą.
podoba mi sie ten pomysł z widelcemkotkins pisze:Teraz będzie śmiertelnie poważnie:KAŻDEMGO, KTO UWAŻA ,ŻE WYKUP KOTÓW/PSOW/SŁONI/KONI/ŻAB...Z PSEUDO NIE JEST ICH RATOWANIEM POPROSTU WYPRASZAM Z TEGO WĄTKU!!!!
Macie swoje miejsce na innych wątkach.Możecie tam pisać ,że "lali odpier...bo ma trzy koty z pseudo a uważa ,że COŚ uratowała...".
Tu się pisze o MOICH (i innych-fajnych) kotach.Moje są podobno GORSZEGO rodzaju.Za to baaaardzo są kochane przeze mnie.
Bo jakby Fio umarła w piwnicy na grzybicę to uratowanie jej byłoby ok.W pseudo-to wielka wtopa z mojej strony.
Jedną taką z Poznania dzielną i walczeną zapraszałam,żeby mi w oczy powiedziała CO myśli.Się nie pojawiła.Jakoś się dziewczyna wystraszyła...Kotkins bywa groźny jak go wkurzą...ale koty ma fajne(i jamniora!)
Problem wykupu jest nierozwiązywalny.Aczkolwiek- to jak z leczeniem.Czy leczylabym członka Al-kaidy??TAK.
Bo to CZŁOWIEK.
Kota ratuję bo to KOT.
MAMY jeszcze te dwa koty z wykupu.
Ja się poczuwam.
Martwię się tym.
Komu persa, komu...![]()
Jak patrzę na Mińczuszka na kolanach Małża to tym mądrym od "gorszych kotów" wsadziłabym widelec w ucho.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 15 gości