Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:O rany, Aleba, ale pojechalas...
Mozesz sobie zmienic "wytyczne", moze byc inna koncepcja.Nierembergia mnie dobila, VETO!
To sa male slepe pisklaki, a tu taki numer chcecie im zrobic, podli ludzie?
Jagooda pisze:Mam pytanie - czemu Maxio szuka domu nawet tymczasowego? Chyba tymczasowy ma.
Jest cuuuudowny
_ogonek_ pisze:Jokoty, jak z tym czarnym kocurkiem? Co z nim?
Chodzi mi o tego czarnulka, co to się go uczepiłam i Negro dokleiłam imie do niego.
jopop pisze:(...)_ogonek_ pisze:Jokoty, jak z tym czarnym kocurkiem? Co z nim?
Chodzi mi o tego czarnulka, co to się go uczepiłam i Negro dokleiłam imie do niego.
Aleba - ratuj, Ty o nim wiesz więcej! ja wiem tylko że jego 2 siostry siedzą na Gersona i że bura jest straszną gadułą
Aleba pisze:Aleba pisze:I jeszcze są do zgarnięcia 4 koty przydomowe, dokarmiane w tej chwili przez starszego pana. Pan w czerwcu wyjeżdża za granicę, koty zostaną same, nie ma komu przejąć nad nimi opieki.
Koty są miłe, chociaż trochę wystraszone. Ale bez problemu dają się brać na ręce.
Mają ponad rok. Są 2 kocurki: czarny i biało-czarny oraz 2 kotki: biało-bura i pingwinka. Kocurki już odjajczone, na razie musiały wrócić do pana. Kotki są w lecznicy, czekają na sterylki. Zdjęcia wrzucę wieczorem.
Ich matkę - biało-burą długowłosą kicię - przyjęła do siebie spincaKocica wymaga przeleczenia antybiotykiem, ma też na skórze rany (uczulenie?) powikłane grzybicznie. Miała szczęście, że trafił jej się DT.
Obiecane fotki (proszę nie krzyczeć za jakość, to najlepsze, co udało nam się zrobić):
Czarny kocurek![]()
![]()
[...]
OKI pisze:Ufff.... Salvadore był uprzejmy przywrócić bryczce sprawność, dzięki wielkie![]()
ALE!!!
Ze względu na demolkę w Centrum, będę prawdopodobnie często parkować na noc gdzieś w okolicach Wilanowskiej, wnioski transportowe proszę zgłaszać z wyprzedzeniem. Zwłaszcza takie w kierunku "do" lecznicy.
I bardzo proszę o zapewnianie transporterów w razie co, bo dziki luzem w samochodzie to niechętnie transportuję
Edit: Specjalista od autoalarmów - tani i dobry - poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie!!!
salvadoredali67 pisze:OKI pisze:Ufff.... Salvadore był uprzejmy przywrócić bryczce sprawność, dzięki wielkie![]()
ALE!!!
Ze względu na demolkę w Centrum, będę prawdopodobnie często parkować na noc gdzieś w okolicach Wilanowskiej, wnioski transportowe proszę zgłaszać z wyprzedzeniem. Zwłaszcza takie w kierunku "do" lecznicy.
I bardzo proszę o zapewnianie transporterów w razie co, bo dziki luzem w samochodzie to niechętnie transportuję
Edit: Specjalista od autoalarmów - tani i dobry - poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie!!!
a nie prościej "nju kar of dy jer"?
coś gustownego, małego i miejskiego? niezbyt rzucający się w oczy różowy Maybach z logiem Dżokota?![]()
![]()
![]()
tak się pytam...
Pasowałby Ci do transporterka..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 206 gości