Pakt Czarownic XXXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 09, 2012 23:10 Re: Pakt Czarownic XXXII

O! To my prawie krajanki! Witaj! Z poadopcyjna sie wybiore do Ciebie!

A ja chętnie ugoszczę :D
ObrazekObrazekObrazek

Monikaa

Od: Sob lut 18, 2012 19:28

Post » Czw maja 10, 2012 6:30 Re: Pakt Czarownic XXXII

Monikaa,
Witaj, widziałam zdjęcia tej parki, którą przygarnęliście
i resztę Twojego stadka..
Super że wzięliście te dwa zwierzaki..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw maja 10, 2012 8:29 Re: Pakt Czarownic XXXII

No ja nie widziałam, ale mam nadzieję, że wstawisz fotki na wątek :) W każdym razie serdecznie witamy kolejną mietłę :mrgreen:

Czy Wasze koty też przyprawiają Was o zawał? Ja w nocy nie zauważyłam Bułkownika w pościeli i..położyłam się na nim :oops: Bulgotanie wkurzonego kota szybko postawiło mnie do pionu, szczęściem gruby, to i zgnieść go ciężko :oops:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw maja 10, 2012 8:52 Re: Pakt Czarownic XXXII

:ok:
psiama pisze:kotx, każda ma czasem słabszy finansowo czas, tak kiepski, że nawet te 5 złociszy ciężko wysupłać.
To, że się nie zapłaci jednej składki z takiego własnie powodu, abolutnie nie zwalnia z bycia Czarownicą.
Bądź z nami i kciuki za polepszenie sytuacji, a szczególne kciuki za Migdałowego :ok: . Mam rację baby ? :D

Co racja to racja :ok:

Asia_Siunia pisze: W związku z tym, iż frekwencja była niska, walka zaciekła - proponuje aby automatycznie do majowego głosowania przerzucić Justa&zwierzaki. Co Wy na to :?:

Jestem ZA.

AYO pisze:Zanim Jasdor tu przyleci, to ja poświadczam, że mi przez telefon z detalami opowiedziała historię ludzi, którzy wzięli kocio-psią nierozłączną parę W CIEMNO :mrgreen:

Znaczy dziewczyna godna miana Czarownicy :ok:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw maja 10, 2012 9:05 Re: Pakt Czarownic XXXII

jasdor pewnie sie pochwali :-)
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Post » Czw maja 10, 2012 9:12 Re: Pakt Czarownic XXXII

Był temat na fb - o kocie, który bronił pieska kundelka i odwrotnie. Z jakiejs interwencji, w której Jasdor brała udział.
Wstyd, ale nie pamietam dokładnie okoliczności :oops:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw maja 10, 2012 9:14 Re: Pakt Czarownic XXXII

Jest u Jasdor na wątku :arrow: viewtopic.php?f=1&t=127384&start=795
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw maja 10, 2012 10:02 Re: Pakt Czarownic XXXII

AYO pisze:Jest u Jasdor na wątku :arrow: viewtopic.php?f=1&t=127384&start=795

To była piękna historia :ok:
Tym bardziej miło witac taki DOM wśród czarownic!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw maja 10, 2012 11:47 Re: Pakt Czarownic XXXII

A co tu się wyprawia??? Jakąś nową macie ? :mrgreen:
Znam, tę jędzę z pomorskiego :lol: Nadaje się można w ciemno brać!
Psinka, jak ją zobaczyła to od razu do niej pobiegła, na dzień dobry użarła tatusia, bo nie lubi facetów za bardzo.
Jak będzie trochę luzu to zdjęcia wsadzę.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw maja 10, 2012 20:45 Re: Pakt Czarownic XXXII

Uwaga :!: :!: :!:
Oficjalnie przyklepuję
Witaj Monikaa w Pakcie :piwa:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw maja 10, 2012 20:47 Re: Pakt Czarownic XXXII

Witam oficjalnie nową mietłę :piwa: :kotek:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw maja 10, 2012 21:25 Re: Pakt Czarownic XXXII

No znalazlam Was! Siiik!
Najmocniej przepraszam za brak wpisow ale sie tyle dzieje, ze normalnie nie wiem w co mam wsadzic rece, obcasy i reszte siebie.

Wczoraj obczajalam kolejne slaskie rejony - kotx, czemu ty sie nie chwalisz ze w Zabrzu macie przepiekny (doslownie!) czarujacy cmentarz zydowski?!
zwiedzalam razem z klubami dyskusyjnymi z zabrzanskiej biblioteki - pracuje z kolezanka ktora sie w owym klubie czynnie udziela i tak wyszlo zesmy sie zgadaly raz o ksiazkach. potem drugi raz, trzeci... no i wyszlo ze uwielbiam sie szlajac, zwiedzac i chlonac a historie Slaska to wogole. zaprosila nas na spotkanie i .... jej, zakochalam sie w Zabrzu jeszcze bardziej :)
Stalowy dom tez widzialam - na zywo, dotknelam, popukalam i normalnie jestem pod wrazeniem :)
I pomyslec ze sa kretyni co uwazaja ze na Slasku nic nie ma same doly ino sa grube baby i czyste okna :twisted:

A tak poza tym to zyjemy, koty sie gonia po mieszkaniu po nocy, podsikuja mi posciel ile wlezie - jedno zazdrosne o drugie, cos im odbilo byl spokoj kilka miesiecy i zas sie zaczyna.... Udalo sie nam skombinowac lodowke, nomen omen Silesia - ma tyle lat co ja ale dziala zdecydowanie lepiej (choc ja nie mam zazolcen na spodzie) - poza tym jutro musze zrobic pranie, w sobote byc moze powiesimy karnisz i zamontuje nowe firanki od Tesciowej - ZOLTE SA :D w listki sa :D i dostalam do tego dwie klamry z motylkami :D normalnie zaciesz stulecia mam :D Mniejszy zaciesz bo wodomierze stanely w miejscu i jeszcze nie skonczylismy tego zalatwiac ale ufam ze i to ruszymy.

Joarkadia... czytam i serce mi peka na pol. Chcialabym Ci tylko napisac ze mysle o Was codziennie. Pozdrow Piotra, powiedz mu ze na Slasku swieci przepiekne slonce i ze przesylam w myslach cieplo tego slonca jemu i Tobie...
Karinke ucaluj w cudowne madre czołko i kochane stopki :)

Witam serdecznie nowa mnietle, z taka referencyja od jasdor to nic ino w ramke powiesic na honornym miejscu w salonie - rekojmia jasdor znaczy bardzo wiele. A sam fakt przyjecia takiej szalonej pary pod dach sprawia ze od razu mysli sie o Tobie "czarownica" :)
I bardzo dobrze. Oby jak najwiecej :)

uciski serdeczne dla wszystkich. ide jesc ogorkowa, dopije piwo i klade sie spac.
piwo miodowe mniam pycha :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw maja 10, 2012 21:34 Re: Pakt Czarownic XXXII

solangelica pisze:No znalazlam Was! Siiik!
Najmocniej przepraszam za brak wpisow ale sie tyle dzieje, ze normalnie nie wiem w co mam wsadzic rece, obcasy i reszte siebie.

Wczoraj obczajalam kolejne slaskie rejony - kotx, czemu ty sie nie chwalisz ze w Zabrzu macie przepiekny (doslownie!) czarujacy cmentarz zydowski?!
zwiedzalam razem z klubami dyskusyjnymi z zabrzanskiej biblioteki - pracuje z kolezanka ktora sie w owym klubie czynnie udziela i tak wyszlo zesmy sie zgadaly raz o ksiazkach. potem drugi raz, trzeci... no i wyszlo ze uwielbiam sie szlajac, zwiedzac i chlonac a historie Slaska to wogole. zaprosila nas na spotkanie i .... jej, zakochalam sie w Zabrzu jeszcze bardziej :)
Stalowy dom tez widzialam - na zywo, dotknelam, popukalam i normalnie jestem pod wrazeniem :)
I pomyslec ze sa kretyni co uwazaja ze na Slasku nic nie ma same doly ino sa grube baby i czyste okna
:twisted:

A tak poza tym to zyjemy, koty sie gonia po mieszkaniu po nocy, podsikuja mi posciel ile wlezie - jedno zazdrosne o drugie, cos im odbilo byl spokoj kilka miesiecy i zas sie zaczyna.... Udalo sie nam skombinowac lodowke, nomen omen Silesia - ma tyle lat co ja ale dziala zdecydowanie lepiej (choc ja nie mam zazolcen na spodzie) - poza tym jutro musze zrobic pranie, w sobote byc moze powiesimy karnisz i zamontuje nowe firanki od Tesciowej - ZOLTE SA :D w listki sa :D i dostalam do tego dwie klamry z motylkami :D normalnie zaciesz stulecia mam :D Mniejszy zaciesz bo wodomierze stanely w miejscu i jeszcze nie skonczylismy tego zalatwiac ale ufam ze i to ruszymy.

Joarkadia... czytam i serce mi peka na pol. Chcialabym Ci tylko napisac ze mysle o Was codziennie. Pozdrow Piotra, powiedz mu ze na Slasku swieci przepiekne slonce i ze przesylam w myslach cieplo tego slonca jemu i Tobie...
Karinke ucaluj w cudowne madre czołko i kochane stopki :)

Witam serdecznie nowa mnietle, z taka referencyja od jasdor to nic ino w ramke powiesic na honornym miejscu w salonie - rekojmia jasdor znaczy bardzo wiele. A sam fakt przyjecia takiej szalonej pary pod dach sprawia ze od razu mysli sie o Tobie "czarownica" :)
I bardzo dobrze. Oby jak najwiecej :)

uciski serdeczne dla wszystkich. ide jesc ogorkowa, dopije piwo i klade sie spac.
piwo miodowe mniam pycha :)

:1luvu: Cudnie to ujęłaś.
Ano cmentarz jest ,zapomniany .Ja ubolewam z powodu pieknej wieży ciśnien obok Platana,która lada moment zniknie z powierzchni ziemi zabrzańskeij ,z powodu ogromnego składu piachu,żwiru i czegos tam jeszcze.Co jakiś czas kopary ogryzaja połacie ziemi ,coraz bliżej wieży...szkoda.Ktoś pewnie się ucieszy ,bo to grunt :? A wieża to zabytek.Smutne to.
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw maja 10, 2012 23:08 Re: Pakt Czarownic XXXII

Strasznie tu monotonnie, więc wprowadze trochę urozmaicenia:

Pusia (kotka) i Bajka (sunia), które w pakiecie i w ciemno przygarnęła Nowa Czarownica. Tutaj jeszcze w przytulisku. Wystraszone i przerażone
Obrazek Obrazek

A tutaj już w nowym domku, po bardzo dalekiej podróży, którą zniosły niewyobrażalnie spokojnie

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

A to mój przytuliskowy ulubieniec rasy wiejskiej, wsiowy uciekinier. Byłam sie pożegnać, bo jutro idzie do domu

Obrazek Obrazek Obrazek

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt maja 11, 2012 6:16 Re: Pakt Czarownic XXXII

jasdor,

no Ty tomasz rękę do tych zwierzaków, tylko zobaczysz to już jedzie do domku :-)
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

[poprzednia][następna]