O! To my prawie krajanki! Witaj! Z poadopcyjna sie wybiore do Ciebie!
A ja chętnie ugoszczę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:kotx, każda ma czasem słabszy finansowo czas, tak kiepski, że nawet te 5 złociszy ciężko wysupłać.
To, że się nie zapłaci jednej składki z takiego własnie powodu, abolutnie nie zwalnia z bycia Czarownicą.
Bądź z nami i kciuki za polepszenie sytuacji, a szczególne kciuki za Migdałowego. Mam rację baby ?
![]()
Asia_Siunia pisze: W związku z tym, iż frekwencja była niska, walka zaciekła - proponuje aby automatycznie do majowego głosowania przerzucić Justa&zwierzaki. Co Wy na to![]()
AYO pisze:Zanim Jasdor tu przyleci, to ja poświadczam, że mi przez telefon z detalami opowiedziała historię ludzi, którzy wzięli kocio-psią nierozłączną parę W CIEMNO
AYO pisze:Jest u Jasdor na wątkuviewtopic.php?f=1&t=127384&start=795
solangelica pisze:No znalazlam Was! Siiik!
Najmocniej przepraszam za brak wpisow ale sie tyle dzieje, ze normalnie nie wiem w co mam wsadzic rece, obcasy i reszte siebie.
Wczoraj obczajalam kolejne slaskie rejony - kotx, czemu ty sie nie chwalisz ze w Zabrzu macie przepiekny (doslownie!) czarujacy cmentarz zydowski?!
zwiedzalam razem z klubami dyskusyjnymi z zabrzanskiej biblioteki - pracuje z kolezanka ktora sie w owym klubie czynnie udziela i tak wyszlo zesmy sie zgadaly raz o ksiazkach. potem drugi raz, trzeci... no i wyszlo ze uwielbiam sie szlajac, zwiedzac i chlonac a historie Slaska to wogole. zaprosila nas na spotkanie i .... jej, zakochalam sie w Zabrzu jeszcze bardziej![]()
Stalowy dom tez widzialam - na zywo, dotknelam, popukalam i normalnie jestem pod wrazeniem
I pomyslec ze sa kretyni co uwazaja ze na Slasku nic nie ma same doly ino sa grube baby i czyste okna :twisted:
A tak poza tym to zyjemy, koty sie gonia po mieszkaniu po nocy, podsikuja mi posciel ile wlezie - jedno zazdrosne o drugie, cos im odbilo byl spokoj kilka miesiecy i zas sie zaczyna.... Udalo sie nam skombinowac lodowke, nomen omen Silesia - ma tyle lat co ja ale dziala zdecydowanie lepiej (choc ja nie mam zazolcen na spodzie) - poza tym jutro musze zrobic pranie, w sobote byc moze powiesimy karnisz i zamontuje nowe firanki od Tesciowej - ZOLTE SAw listki sa
i dostalam do tego dwie klamry z motylkami
normalnie zaciesz stulecia mam
Mniejszy zaciesz bo wodomierze stanely w miejscu i jeszcze nie skonczylismy tego zalatwiac ale ufam ze i to ruszymy.
Joarkadia... czytam i serce mi peka na pol. Chcialabym Ci tylko napisac ze mysle o Was codziennie. Pozdrow Piotra, powiedz mu ze na Slasku swieci przepiekne slonce i ze przesylam w myslach cieplo tego slonca jemu i Tobie...
Karinke ucaluj w cudowne madre czołko i kochane stopki
Witam serdecznie nowa mnietle, z taka referencyja od jasdor to nic ino w ramke powiesic na honornym miejscu w salonie - rekojmia jasdor znaczy bardzo wiele. A sam fakt przyjecia takiej szalonej pary pod dach sprawia ze od razu mysli sie o Tobie "czarownica"
I bardzo dobrze. Oby jak najwiecej
uciski serdeczne dla wszystkich. ide jesc ogorkowa, dopije piwo i klade sie spac.
piwo miodowe mniam pycha
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Evilus, Google [Bot], Szymkowa i 845 gości