M jak ...masakryczna pora roku :/

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 09, 2012 20:24 Re: Migdał,fotki str 1. faktura str. 13,ogromny dług u weta

Na początku też syki były, warki..
tygodniowa separacja.. aach
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Pt maja 18, 2012 16:37 Re: Migdał,fotki str 1. faktura str. 13,ogromny dług u weta

Dziś byliśmy zdjąć szwy.Wszystko zagojone.Na szczęście nic nie płaciłam :ok: Chłopak odżył i zaliczył zabawę wszystkimi kocimi zabawkami,które mamy w domu :D 8O Szalał godzinę 8O .Potem oklapł jak balon po imprezie :twisted: i zasnął na pluszowej myszy :1luvu:
.Niezle go przez czas rekonwalescencji podtuczyłam :oops: Cały czas pod nos podstawiałam smakołyki,a to serduszka, a to wątróbkę, a to indycze polędwiczki :?
Oczywiście baby juz przegonił po mieszkaniu ,ale znów jest poprawa w ich relacjach :ok: Malutkimi kroczkami zaprzyjazniają się ze sobą.Kolejny sukces to trio śpiące na łóżku ,całkiem blisko siebie,przytulone plecami 8O Oczywiście zawsze w takich sytuacjach brakuje aparatu :evil: Pisałam juz ,że Migdał bardzo kocha człowieka :?: Domaga się pieszczot,kolan,noszenia na rękach :D
Zmienił też kolor na bardziej brązowy.Jest piękny :1luvu:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt maja 18, 2012 18:49 Re: Migdał,fotki str 1. faktura str. 13,ogromny dług u weta

Pleckami do siebie! Jezu...
Wspaniale w sensie :) i jestem pełna zazdrości o spanie pleckami.. we trójkę...
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Sob maja 19, 2012 17:00 Re: Migdał,fotki str 1. faktura str. 13,ogromny dług u weta

kotx2 pisze:Dziś byliśmy zdjąć szwy.Wszystko zagojone.Na szczęście nic nie płaciłam :ok: Chłopak odżył i zaliczył zabawę wszystkimi kocimi zabawkami,które mamy w domu :D 8O Szalał godzinę 8O .Potem oklapł jak balon po imprezie :twisted: i zasnął na pluszowej myszy :1luvu:
.Niezle go przez czas rekonwalescencji podtuczyłam :oops: Cały czas pod nos podstawiałam smakołyki,a to serduszka, a to wątróbkę, a to indycze polędwiczki :?
Oczywiście baby juz przegonił po mieszkaniu ,ale znów jest poprawa w ich relacjach :ok: Malutkimi kroczkami zaprzyjazniają się ze sobą.Kolejny sukces to trio śpiące na łóżku ,całkiem blisko siebie,przytulone plecami 8O Oczywiście zawsze w takich sytuacjach brakuje aparatu :evil: Pisałam juz ,że Migdał bardzo kocha człowieka :?: Domaga się pieszczot,kolan,noszenia na rękach :D
Zmienił też kolor na bardziej brązowy.Jest piękny :1luvu:

I mamy uwierzyć na słowo :?: :ryk: Zdjęcia kcemy :!: :!: :ryk: Aparat porzyczyć,zdjęcia zrobić :!:
Tyle wspaniałych wiadomości :1luvu: Przemiany kolorystyczne :1luvu:Sceny łóżkowe :!: :mrgreen: A ja tego nie mogę zobaczyć :!: :crying:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Sob maja 19, 2012 17:05 Re: Migdał,fotki str 1. faktura str. 13,ogromny dług u weta

Będą fotki ,będą :ok: Pokażę Wam wygolony brzuch Migdała :twisted: :D

kotx2

Post » Sob maja 19, 2012 17:08 Re: Migdał,fotki str 1. faktura str. 13,ogromny dług u weta

kotx2 pisze:Będą fotki ,będą :ok: Pokażę Wam wygolony brzuch Migdała :twisted: :D

O, to jeszcze i striptiz będzie :ryk: :ryk: :ryk:
No to czekamy :mrgreen: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Post » Nie maja 20, 2012 11:35 Re: Migdał,fotki str 1. faktura str. 13,ogromny dług u weta

...pomogło w jednym wątku...
...to może i w drugim pomoże???
za szybką spłatę długu i jeszcze szybszy powrót Kocia do zdrowia - wielkie i gromkie "OLABOGA!!!" ;)
KotkaWodna

Post » Nie maja 20, 2012 18:04 Re: Migdał,fotki str 1. faktura str. 13,ogromny dług u weta

KotkaWodna pisze:...pomogło w jednym wątku...
...to może i w drugim pomoże???
za szybką spłatę długu i jeszcze szybszy powrót Kocia do zdrowia - wielkie i gromkie "OLABOGA!!!" ;)

Olaboga pomaga :ok: Dług maleje w zawrotnym tempie :D :ok: .

I brzuch Migdała...Zdjęcie jak zwykle niewyrazne ,ale fotografowany obiekt cały czas się wiercił :? :D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

kotx2

Post » Nie maja 20, 2012 18:22 Re: Migdał,fotki str 1. faktura str. 13,dług 599 zł

Brzuszek wygląda już fajnie :1luvu: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Nie maja 20, 2012 19:27 Re: Migdał,fotki str 1. faktura str. 13,dług 599 zł

halinka1403 pisze:Brzuszek wygląda już fajnie :1luvu: :ok:

Nacięcie jest mniejsze ,niz myślałam kiedy zdjęto mu kubrak.Spodziewałam się ,że blizna będzie większa :strach: .
Przed chwilą Migdał zrobił przelot i pogonił baby :roll: Czyżby wrócił dawny Migdał :? :?:

kotx2

Post » Pt maja 25, 2012 18:52 Re: Migdał,fotki str 1. faktura str. 13,dług 494 zł

jak sytuacja między kociskami?
Jak się czuje migdałowy brzusio?

Zireael666

Post » Pt maja 25, 2012 19:28 Re: Migdał,fotki str 1. faktura str. 13,dług 494 zł

Zireael666 pisze:jak sytuacja między kociskami?
Jak się czuje migdałowy brzusio?

Migdał znów goni baby :? Boje sie ,ze kiedys połamia kosci uciekajac w popłochu :roll: Choc sa jakby bardziej smielsze,Figa wciąż na niego buczy ,ale nie jeży już siersci ,załatwia się do kuwety,wczoraj weszła na łóżko i spokojnie leżała ,Migdał zachęcał ją do zabawy(przynajmniej tak mi się wydawało,że to zabawa :wink: ) małymi skokami w jej kierunku ,ale nie za blisko,na co Figa reagowała burczeniem dając mu do zrozumienia ,że nie ma ochoty się z nim bawić, zrozumiał bo połozył się obok niej i zasnął,czasem się lubią ,czasem nie ,i chyba tak juz zostanie,miłosci między nimi raczej nie będzie :wink: Szkoda.Figa pare razy pacneła Migdała łapą,gdy podszedł za blisko ,ten oczywiście się pobeczał: miauuuaauuauu :D . Po za tym straszny z niego gaduła i opowiadacz np.siedzi sobie na parapecie i obserwuje jak śmieciarka wywozi śmieci,jak sąsiadka myje okna itd.Po chwili przychodzi do mnie ,patrzy głęboko w oczy i zaczyna opowiadać ,miau au au uuu grrrrr ,prrrrr,piiiiiiii ,aaaagggg,aaaaauuuuu :D .
Brzuch ładnie się goi ,wszystko w normie,apety mu dopisuje.Za niedługo będą wyniki histop. jestem dobrej myśli :ok: :kotek:

kotx2

Post » Pt maja 25, 2012 19:32 Re: Migdał,fotki str 1. faktura str. 13,dług 494 zł

Trzeba być dobrej myśli zawsze:)

Ależ to gadanie urocze: a wiesz, bo śmieciarka.. miauuuaauuu :)
Lubię też groźby pod adresem innych zwierząt i nie mam tu na myśli innych kotów, a raczej ptaki na dachu, muchy zbyt wysoko...

Może się jednak z czasem polubią... a może ja moje będą tolerować

Zireael666

Post » Pt maja 25, 2012 19:39 Re: Migdał,fotki str 1. faktura str. 13,dług 494 zł

Zireael666 pisze:Trzeba być dobrej myśli zawsze:)

Ależ to gadanie urocze: a wiesz, bo śmieciarka.. miauuuaauuu :)
Lubię też groźby pod adresem innych zwierząt i nie mam tu na myśli innych kotów, a raczej ptaki na dachu, muchy zbyt wysoko...

Może się jednak z czasem polubią... a może ja moje będą tolerować

O to też :D
Ostatnio padłam,bo Migdał wyciagał łapą mięso z miski,bo akurat ten jeden kawałek mu się spodobał ,nie mogł sobie poradzić ,bo mięcho mu wypadało.Po chwili usiadł i okrzyczał te mięso :ryk: Gapił się w miśke i grrrrdddddaaaakkkaaał,grrrrdak,mmmrrrr,prrrrr :D Szczerze mówiąć nie miałam pojęcia ,że koty tak potrafią :D

kotx2

Post » Pt maja 25, 2012 19:42 Re: Migdał,fotki str 1. faktura str. 13,dług 494 zł

moja kotka od jakiegoś czasu podchodząc do swojego garnka (tak, Kośka pija wodę z garnka albo z doniczki) zanim się napije wydaje z siebie takie dźwieki, że na początku bałam się, że ją coś boli...
a tu podchodzi, drapnie kilka razy obiekt służący za miskę i:... grrruuuaaaaa....grrryyyy, mrrrryyyyy, mruuuuu.... (pije chwilę).... mrrrraaaauuuu, mrrrrr... mrrauuuu...

ten typ tak ma...

Zireael666

[poprzednia][następna]