Pakt Czarownic XXXI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 06, 2012 15:16 Re: Pakt Czarownic XXXI

Mojej siostrze nie udało się wrócić wczoraj...była na "majówce" kilkakset kilometrów od domu. Wizyta u dobrego/lepszego weta odłożona na poniedziałek bo nawet jeśli sis wróci dziś to w niedzielę z wetami ciężko. Kot sika ale...sika wszędzie gdzie popadnie. Moja mama ma z nim skaranie boskie. Sika po trochu wszędzie byle nie do kuwety...z grubsza wali też poza kuwetą.Teraz dopiero mama mi się przyznała, że kilka tygodni temu jak siostra była na szkoleniu i Salem został na 3 dni to też sikał jej poza kuwetą ale nic nie mówiła...Według mojej siostry u niej w domu sika tylko do kuwety :? ...tylko jak ona jest 8 godzin w pracy i zanim wróci to nawet nie zauważy że zlał się jej na balkon albo w róg pokoju...Może ten pęcherz ciągnie się już dawno? Kot puki co stał się nerwowy, nie za bardzo daje się pogłaskać - lubi od razu pacnąć i warknąć.

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie maja 06, 2012 15:42 Re: Pakt Czarownic XXXI

Asia_Siunia pisze:Mojej siostrze nie udało się wrócić wczoraj...była na "majówce" kilkakset kilometrów od domu. Wizyta u dobrego/lepszego weta odłożona na poniedziałek bo nawet jeśli sis wróci dziś to w niedzielę z wetami ciężko. Kot sika ale...sika wszędzie gdzie popadnie. Moja mama ma z nim skaranie boskie. Sika po trochu wszędzie byle nie do kuwety...z grubsza wali też poza kuwetą.Teraz dopiero mama mi się przyznała, że kilka tygodni temu jak siostra była na szkoleniu i Salem został na 3 dni to też sikał jej poza kuwetą ale nic nie mówiła...Według mojej siostry u niej w domu sika tylko do kuwety :? ...tylko jak ona jest 8 godzin w pracy i zanim wróci to nawet nie zauważy że zlał się jej na balkon albo w róg pokoju...Może ten pęcherz ciągnie się już dawno? Kot puki co stał się nerwowy, nie za bardzo daje się pogłaskać - lubi od razu pacnąć i warknąć.

A może on tylko poza domem sika poza kuwetę :?: Taki manifest niezadowolenia z przeprowadzki:?: :(
Nie mniej jednak badania są niezbędne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Nie maja 06, 2012 18:40 Re: Pakt Czarownic XXXI

halinka1403 pisze:
Asia_Siunia pisze:Mojej siostrze nie udało się wrócić wczoraj...była na "majówce" kilkakset kilometrów od domu. Wizyta u dobrego/lepszego weta odłożona na poniedziałek bo nawet jeśli sis wróci dziś to w niedzielę z wetami ciężko. Kot sika ale...sika wszędzie gdzie popadnie. Moja mama ma z nim skaranie boskie. Sika po trochu wszędzie byle nie do kuwety...z grubsza wali też poza kuwetą.Teraz dopiero mama mi się przyznała, że kilka tygodni temu jak siostra była na szkoleniu i Salem został na 3 dni to też sikał jej poza kuwetą ale nic nie mówiła...Według mojej siostry u niej w domu sika tylko do kuwety :? ...tylko jak ona jest 8 godzin w pracy i zanim wróci to nawet nie zauważy że zlał się jej na balkon albo w róg pokoju...Może ten pęcherz ciągnie się już dawno? Kot puki co stał się nerwowy, nie za bardzo daje się pogłaskać - lubi od razu pacnąć i warknąć.

A może on tylko poza domem sika poza kuwetę :?: Taki manifest niezadowolenia z przeprowadzki:?: :(

Krew w moczu, to chyba nie ze stresu. Niestety.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie maja 06, 2012 21:35 Re: Pakt Czarownic XXXI

Mulesia pisze:
halinka1403 pisze:
Asia_Siunia pisze:Mojej siostrze nie udało się wrócić wczoraj...była na "majówce" kilkakset kilometrów od domu. Wizyta u dobrego/lepszego weta odłożona na poniedziałek bo nawet jeśli sis wróci dziś to w niedzielę z wetami ciężko. Kot sika ale...sika wszędzie gdzie popadnie. Moja mama ma z nim skaranie boskie. Sika po trochu wszędzie byle nie do kuwety...z grubsza wali też poza kuwetą.[color=#000000]Teraz dopiero mama mi się przyznała, że kilka tygodni temu jak siostra była na szkoleniu i Salem został na 3 dni to też sikał jej poza kuwetą ale nic nie mówiła...Według mojej siostry u niej w domu sika tylko do kuwety :? ...tylko jak ona jest 8 godzin w pracy i zanim wróci to nawet nie zauważy że zlał się jej na balkon albo w róg pokoju...Może ten pęcherz ciągnie się już dawno? Kot puki co stał się nerwowy, nie za bardzo daje się pogłaskać - lubi od razu pacnąć i warknąć. [/color]

Krew w moczu, to chyba nie ze stresu. Niestety.

Zgadzam się z toba .Moja wypowiedz odnosiła się do zachowania Salema z wczesniejszej wizyty.
To ,że kiciuś jest chory nie ulega wątpliwości :( I jak wczesniej pisałam,oby to bylo tylko zapalenie pecherza :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Nie maja 06, 2012 22:02 Re: Pakt Czarownic XXXI

Oszmatulu, jakie tu hist(e)orie koszmarne 8O

Kciuki wielkie za Migdała !!! :ok:

Asiunia, hardcore w wersji ostrej z Salemem 8O Jak juz się wszystko uspokoi, trza kotu zbadać mocz jak nic i obserwować (może siorka nie kojarzyła posikiwania z problemami pęcherzowymi, bo nie wiedziała, ze tak się to objawia) ? No i spokoju trzeba wszystkim po tych przejściach, będzie w końcu OK :ok:

Joarkadio, nie wiem co napisać. Wielgachne dobre mysli dla Was, za cud :ok: . Buziaczki w stópki dla małej, jak zawsze.
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon maja 07, 2012 5:53 Re: Pakt Czarownic XXXI

Dziewczyny.
Nowy wątek czas założyć :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon maja 07, 2012 19:24 Re: Pakt Czarownic XXXI

Mulesia pisze:Dziewczyny.
Nowy wątek czas założyć :mrgreen:

Święta racja 8)
Obrazek

psiama

Post » Pon maja 07, 2012 19:27 Re: Pakt Czarownic XXXI

psiama pisze:Oszmatulu, jakie tu hist(e)orie koszmarne 8O

Kciuki wielkie za Migdała !!! :ok:

Asiunia, hardcore w wersji ostrej z Salemem 8O Jak juz się wszystko uspokoi, trza kotu zbadać mocz jak nic i obserwować (może siorka nie kojarzyła posikiwania z problemami pęcherzowymi, bo nie wiedziała, ze tak się to objawia) ? No i spokoju trzeba wszystkim po tych przejściach, będzie w końcu OK :ok:

Joarkadio, nie wiem co napisać. Wielgachne dobre mysli dla Was, za cud :ok: . Buziaczki w stópki dla małej, jak zawsze.

Dziękuję za kciuki,które naprawdę działają :ok: :kotek: Może zdarzy się cud i uda mi się spłacić dług :lol: :wink: W środę wizyta kontrolna,jestem dobrej myśli :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon maja 07, 2012 19:31 Re: Pakt Czarownic XXXI

Super :ok:
Obrazek

psiama

Post » Wto maja 08, 2012 20:50 Re: Pakt Czarownic XXXI

Szefy, no co je ? Dzie wąt nowy ? 8O :mrgreen:

Asiunia, co z Salemem ?
Obrazek

psiama

Post » Wto maja 08, 2012 21:00 Re: Pakt Czarownic XXXI

Szefowe są trzy i pewnie każda myśli, że to "ta trzecia" założy wątek ;)
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Wto maja 08, 2012 21:36 Re: Pakt Czarownic XXXI

Where is new one?! :D
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto maja 08, 2012 21:57 Re: Pakt Czarownic XXXI

Zara będzie :mrgreen:

Edit: hir ju goł http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=141856&p=8851733#p8851733
Krzyczeć co mam zmienić, bo to mój pierwszy raz :lol:

no to zamykam
alix76

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

[poprzednia]