magicmada pisze:Byłam na Śląsku (Dolnym) w weekend majowy i drogi były super. Choć byłam tylko pilotem.
O prosze i wyjdzie na to ,ze Casica jechala oplotkami

Moderator: Estraven
magicmada pisze:Byłam na Śląsku (Dolnym) w weekend majowy i drogi były super. Choć byłam tylko pilotem.
skaskaNH pisze:NieE, Dolny Śląsk to co innego... chyba...Prawdziwym wyzwaniem dla prawdziwych twardzieli jest Górny Śląsk
najszczesliwsza pisze:Casica tytuł mistrza mistrzów można zdobyć poruszając się sprawnie i bez nerwów w Częstochowie...mistrzów brakuje, gubią się Częstochowianie, bo zmiany z dnia na dzień, a info po wpr. zmian.. a dziennie naliczam tak 2-5 stłuczek pod moim blokiem, odkąd jest remont...
A co do GPS, to jak wieźliśmy Ci Henia, to pamiętasz, wtedy zawiódł, dojechaliśmy pod śmietnik na drugim końcu Łodzi...
anulka111 pisze:magicmada pisze:Byłam na Śląsku (Dolnym) w weekend majowy i drogi były super. Choć byłam tylko pilotem.
O prosze i wyjdzie na to ,ze Casica jechala oplotkami![]()
Czasem trzeba i posmucić się, i normalne, że nie jest nam do smiechu.casica pisze:Stres bo zwolnienie z pracy, nagłe ujawnienie się choroby. Tak to bywa niestety![]()
Do dupy no
edit: nie chcę, żeby mój wątek stał się watkiem depresyjnym, ale jakoś mi dzisiaj nie do śmiechu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], luty-1, Meteorolog1 i 1312 gości