Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:To jednak bardzo poważna sprawa z tą łapką.Asiu jak dobrze ,ze wzięłaś i mamusię gdyby trafiła do schroniska z tą łapką to nie poradziłaby sobie.za kicie i maluszki .![]()
![]()
horacy 7 pisze:Co tam u Was słychać?
wat pisze:I jak, cos o łapce wiadomo?
Ja myslę, że mamusi nie ma co od kociąt oddzielać, wystarczy klatka, zeby się widzialy moze, mozna dopuszczać na trochę pod nadzorem, zeby possały, i polizały się
joanna3113 pisze:wat pisze:I jak, cos o łapce wiadomo?
Ja myslę, że mamusi nie ma co od kociąt oddzielać, wystarczy klatka, zeby się widzialy moze, mozna dopuszczać na trochę pod nadzorem, zeby possały, i polizały się
Dzisiaj rozmawiałam z dr Lew, wg ortopedy można łapkę włożyć w gips, albo amputować, czekamy co powie prof. Jeżeli bedzie podana narkoza to na jedną dobę będzie trzeba maluszki oddzielić. Czekamy na decyzję.
horacy 7 pisze:Asiu a kiedy zapadną decyzje?
joanna3113 pisze:Nic nie mogę napisać, czekam do jutra. Jestem zła, tu każdy dzień ma znaczenie. Dzisiaj Basia przywiozła mi RTG i jutro będzie konsultacja. Wydzwaniam gnębię ludzi, do dupy, wszyscy maja mnie dosyć a najbardziej pani w rejestracji w Lwie do której dzwoniłam 4 razy.
horacy 7 pisze:joanna3113 pisze:Nic nie mogę napisać, czekam do jutra. Jestem zła, tu każdy dzień ma znaczenie. Dzisiaj Basia przywiozła mi RTG i jutro będzie konsultacja. Wydzwaniam gnębię ludzi, do dupy, wszyscy maja mnie dosyć a najbardziej pani w rejestracji w Lwie do której dzwoniłam 4 razy.
Pani chyba miała trudny dzień bo było dużo upierdliwych pacjentów i napięta atmosfera chyba przez powtórną operacje tej biedy z naszego miasta.Więc się nie przejmuj wszyscy miewamy gorsze dni.
joanna3113 pisze:horacy 7 pisze:joanna3113 pisze:Nic nie mogę napisać, czekam do jutra. Jestem zła, tu każdy dzień ma znaczenie. Dzisiaj Basia przywiozła mi RTG i jutro będzie konsultacja. Wydzwaniam gnębię ludzi, do dupy, wszyscy maja mnie dosyć a najbardziej pani w rejestracji w Lwie do której dzwoniłam 4 razy.
Pani chyba miała trudny dzień bo było dużo upierdliwych pacjentów i napięta atmosfera chyba przez powtórną operacje tej biedy z naszego miasta.Więc się nie przejmuj wszyscy miewamy gorsze dni.
Basiu czy nie ma możliwości dowiedzenia się kto ma tego kotka, może z tym ludźmi należy porozmawiać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Luiza411 i 78 gości