anulka, ależ Ciebie mamrot! Jak wkleiłam w swoim wątku Prawdziwego Austriackiego Kota, to pies z kulawą nogą ( w tym Ty

A może specjalnie nic nie powiedziałaś? Znaczy gorszy kot tak? Rasizmowi mówimy zdecydowane raczej nie?

fochjakyk

Moderator: Estraven
casica pisze:
![]()
![]()
![]()
A podobno wszystkie koty są nasze, chlip, chlip
Austriackie też![]()
Precz z dyskryminacją kotów
Slonko_Łódź pisze:A ja mam problemik.... Yennefer zrobiła sobie krzywdę. Siedziała sobie przy ognisku i na drętwą łapę (tę w której nie ma w zasadzie czucia) spadła jej iskra. Zanim zareagowałam już jej przypaliła skórę... Yenna ostatnio w zasadzie nie staje na nogach tylko je wlecze. I wlecze ranką po podłodze. Macie jakieś cuda sprawdzone na poparzenia? Nie sądzę, żeby ją to bolało (bo łapa bez czucia) ale nie chciałabym, żeby zaczęło się paprać.....
Przepraszam, że tak w środku manifestacji antydyskryminacyjnej, ale mnie to męczy
Marcelibu pisze:Slonko_Łódź pisze:A ja mam problemik.... Yennefer zrobiła sobie krzywdę. Siedziała sobie przy ognisku i na drętwą łapę (tę w której nie ma w zasadzie czucia) spadła jej iskra. Zanim zareagowałam już jej przypaliła skórę... Yenna ostatnio w zasadzie nie staje na nogach tylko je wlecze. I wlecze ranką po podłodze. Macie jakieś cuda sprawdzone na poparzenia? Nie sądzę, żeby ją to bolało (bo łapa bez czucia) ale nie chciałabym, żeby zaczęło się paprać.....
Przepraszam, że tak w środku manifestacji antydyskryminacyjnej, ale mnie to męczy
Balsam Szostakowskiego? Mojemu tymczasowi choremu na ciężką calici smarowałam nim krwawiące nadżerki w pysiu, na nosku. Tylko ten specyfik ma konsystencję czegoś jak.... miód? Tylko się tak mocno nie klei.
anulka111 pisze:
Po prostu wszystko zdominowala pizamka- szanowalam Twe zmeczenie,a kotem nasycilam wzrok.
Z tym rasizmem to chcesz ,by mnie szlag trafil![]()
Mnie dzielenie kotow na lepsze i gorsze doprowadza do szalu
casica pisze:anulka111 pisze:
Po prostu wszystko zdominowala pizamka- szanowalam Twe zmeczenie,a kotem nasycilam wzrok.
Z tym rasizmem to chcesz ,by mnie szlag trafil![]()
Mnie dzielenie kotow na lepsze i gorsze doprowadza do szalu
A jednak nad tą nieszczęsną austriacka koteczką się nie pochyliłaś![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 824 gości