Wątek Casica bez - wydzielone posty, część X i 1/2

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon maja 07, 2012 18:58 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

anulka111 pisze:Rety normalnie ,jakis lek tu panuje przed casica :lol: , ja tam sie bardziej boje zabers- te jej studia nad torturami zrobily na mnie wrazenie ;)

Ide szukac gifa :twisted:

Obrazek

anulka, ależ Ciebie mamrot! Jak wkleiłam w swoim wątku Prawdziwego Austriackiego Kota, to pies z kulawą nogą ( w tym Ty :twisted: ) nie zauważył. A teraz marudzenie.
A może specjalnie nic nie powiedziałaś? Znaczy gorszy kot tak? Rasizmowi mówimy zdecydowane raczej nie? 8)
fochjakykObrazek
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pon maja 07, 2012 19:09 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

zabers pisze:
anulka111 pisze:Rety normalnie ,jakis lek tu panuje przed casica :lol: , ja tam sie bardziej boje zabers- te jej studia nad torturami zrobily na mnie wrazenie ;)

Obrazek

anulka, ależ Ciebie mamrot! Jak wkleiłam w swoim wątku Prawdziwego Austriackiego Kota, to pies z kulawą nogą ( w tym Ty :twisted: ) nie zauważył. A teraz marudzenie.
A może specjalnie nic nie powiedziałaś? Znaczy gorszy kot tak? Rasizmowi mówimy zdecydowane raczej nie? 8)
fochjakykObrazek

:ok: :ok: :ok:
A podobno wszystkie koty są nasze, chlip, chlip
Austriackie też :idea:

Precz z dyskryminacją kotów :!:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon maja 07, 2012 19:36 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Preeeeecz!

:mrgreen:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon maja 07, 2012 19:38 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

casica pisze:
zabers pisze:

Obrazek

fochjakykObrazek

:ok: :ok: :ok:
A podobno wszystkie koty są nasze, chlip, chlip
Austriackie też :idea:

Precz z dyskryminacją kotów :!:

Obrazek
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Pon maja 07, 2012 20:53 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Obrazek

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon maja 07, 2012 21:00 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

A ja mam problemik.... Yennefer zrobiła sobie krzywdę. Siedziała sobie przy ognisku i na drętwą łapę (tę w której nie ma w zasadzie czucia) spadła jej iskra. Zanim zareagowałam już jej przypaliła skórę... Yenna ostatnio w zasadzie nie staje na nogach tylko je wlecze. I wlecze ranką po podłodze. Macie jakieś cuda sprawdzone na poparzenia? Nie sądzę, żeby ją to bolało (bo łapa bez czucia) ale nie chciałabym, żeby zaczęło się paprać.....

Przepraszam, że tak w środku manifestacji antydyskryminacyjnej, ale mnie to męczy :oops:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Pon maja 07, 2012 21:06 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

zabers pisze:

Obrazek

fochjakykObrazek

Po prostu wszystko zdominowala pizamka- szanowalam Twe zmeczenie,a kotem nasycilam wzrok.

Z tym rasizmem to chcesz ,by mnie szlag trafil :idea: :?: Mnie dzielenie kotow na lepsze i gorsze doprowadza do szalu :twisted:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon maja 07, 2012 21:25 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Slonko_Łódź pisze:A ja mam problemik.... Yennefer zrobiła sobie krzywdę. Siedziała sobie przy ognisku i na drętwą łapę (tę w której nie ma w zasadzie czucia) spadła jej iskra. Zanim zareagowałam już jej przypaliła skórę... Yenna ostatnio w zasadzie nie staje na nogach tylko je wlecze. I wlecze ranką po podłodze. Macie jakieś cuda sprawdzone na poparzenia? Nie sądzę, żeby ją to bolało (bo łapa bez czucia) ale nie chciałabym, żeby zaczęło się paprać.....

Przepraszam, że tak w środku manifestacji antydyskryminacyjnej, ale mnie to męczy :oops:

Balsam Szostakowskiego? Mojemu tymczasowi choremu na ciężką calici smarowałam nim krwawiące nadżerki w pysiu, na nosku. Tylko ten specyfik ma konsystencję czegoś jak :roll: .... miód? Tylko się tak mocno nie klei.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon maja 07, 2012 22:16 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Balsam Szostakowskiego na nadżerki jest rewelacyjny (i na wrzody żołądka też), ale na oparzenie? Nie jestem pewna. Oparzona skóra powinna mieć jednak przewiew, żeby się zregenerowała. Może zabezpieczyć gazą przed kontaktem z podłogą?

Mało się tu odzywam, choć regularnie podczytuję, bo i co mam pisać? Doświadczeń z napojami wyskokowymi, nawet kultowymi, mam tyle co kot napłakał, GPS-sa nigdy nie widziałam z bliska, bo nie tylko nie mam samochodu ale nawet i prawa jazdy, a w Wiedniu ostatni raz byłam kilkanaście lat temu :( Ale chętnie sobie przycupnę i posłucham :wink:
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Pon maja 07, 2012 22:22 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Amica to masz podobnie jak ja- auta nie mam,co wydatnie podnosi poziom bezpieczenstwa na drogach na Slasku ;) Prawa jazdy tez nie ,by mnie nie kusilo :wink:

Z alkoholi to ja grzanca odkrylam po 40tce ;) ale jak go nie bedzie ,to przezyje spokojnie-szacuje ,ze w ciagu zycia wypilam w sumie - moze z 2 litry alkoholu a i to na wyrost :roll: Pewnie powinnam sie wstydzic ?:)
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon maja 07, 2012 22:28 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Marcelibu pisze:
Slonko_Łódź pisze:A ja mam problemik.... Yennefer zrobiła sobie krzywdę. Siedziała sobie przy ognisku i na drętwą łapę (tę w której nie ma w zasadzie czucia) spadła jej iskra. Zanim zareagowałam już jej przypaliła skórę... Yenna ostatnio w zasadzie nie staje na nogach tylko je wlecze. I wlecze ranką po podłodze. Macie jakieś cuda sprawdzone na poparzenia? Nie sądzę, żeby ją to bolało (bo łapa bez czucia) ale nie chciałabym, żeby zaczęło się paprać.....

Balsam Szostakowskiego? Mojemu tymczasowi choremu na ciężką calici smarowałam nim krwawiące nadżerki w pysiu, na nosku. Tylko ten specyfik ma konsystencję czegoś jak :roll: .... miód? Tylko się tak mocno nie klei.

Stanowczo tak. Teraz się nazywa Avilin.
Mam całą butelkę, świeżą. Nie kupuj, dodam chętnie do kroplówek. Przybywaj :)

casica

Post » Pon maja 07, 2012 22:30 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

No jasne. Czy ja gdzieś napisałam, że:
niepijących
nieprowadzących
odmieńców
nie wpuszczamy???
Jesli napisałam, link poproszę.

Zawsze jednak możemy wyłącznie wstawią gify :roll: Będzie na miejscu 8) :lol:

casica

Post » Pon maja 07, 2012 22:31 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

anulka111 pisze:
zabers pisze:

Obrazek

fochjakykObrazek

Po prostu wszystko zdominowala pizamka- szanowalam Twe zmeczenie,a kotem nasycilam wzrok.

Z tym rasizmem to chcesz ,by mnie szlag trafil :idea: :?: Mnie dzielenie kotow na lepsze i gorsze doprowadza do szalu :twisted:

A jednak nad tą nieszczęsną austriacka koteczką się nie pochyliłaś :cry: :|

casica

Post » Pon maja 07, 2012 22:41 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

casica pisze:
anulka111 pisze:
zabers pisze:

Obrazek

fochjakykObrazek

A jednak nad tą nieszczęsną austriacka koteczką się nie pochyliłaś :cry: :|

No właśnie.

Przypadek?

zabers

Post » Pon maja 07, 2012 22:42 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

też się zastanawiam :|

casica

[poprzednia][następna]