Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Lubię krótkie włosy. Ale niestety trzeba pilnować, bo jak zaczynają odrastać, to bywa duży kłopot
vailet pisze:Karola ja bez grzywki też ludzia nie przypominam![]()
Też podcinam włosy.Czasem jak zwiążę mam na karku tylko,ale obetnę w upały.Grzywka...w upały jest gorzej i w domu noszę plastikową opaskę bo włosy mokre i niewyróbka.Siostra zaraz z grzywki zrezygnowała
też miała,ale właśnie upały.Zimą czapki ją przyklepują
Karolek(ona) pisze:vailet pisze:Karola ja bez grzywki też ludzia nie przypominam![]()
Też podcinam włosy.Czasem jak zwiążę mam na karku tylko,ale obetnę w upały.Grzywka...w upały jest gorzej i w domu noszę plastikową opaskę bo włosy mokre i niewyróbka.Siostra zaraz z grzywki zrezygnowała
też miała,ale właśnie upały.Zimą czapki ją przyklepują
ja tej zimy nie mialam nawet raz czapki na głowie
a latem jak mialam juz grzywke to sobie ja myłam, nie cały łepek tylko grzywke, a poza tym jakie upały, juz po upałacha chociaz wygladam innaczej
vip0 pisze:Cześć, Karolcia.
Ja mam włosów od czorta, długie, falujące, wiązać nie mogę i w upały dostaję szału.
vailet pisze:vip0 pisze:Cześć, Karolcia.
Ja mam włosów od czorta, długie, falujące, wiązać nie mogę i w upały dostaję szału.
Małgosia czemu nie możesz wiązać włosów?Nie da się?Za sztywne czy co
vip0 pisze:vailet pisze:vip0 pisze:Cześć, Karolcia.
Małgosia czemu nie możesz wiązać włosów?Nie da się?Za sztywne czy co
No tak mam od zawsze, że jak próbuje związać spinką czy gumką, czy opaskę założyć, to mnie po krótkim czasie głowa zaczyna boleć. Czasem tak sobie luźno gumką zbiorę, ale to też na godzinę, najwyżej dwie, dłużej nie da rady.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Myszorek, Silverblue i 41 gości