Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 07, 2012 17:27 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Lubię krótkie włosy. Ale niestety trzeba pilnować, bo jak zaczynają odrastać, to bywa duży kłopot :?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon maja 07, 2012 17:49 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

MalgWroclaw pisze:Lubię krótkie włosy. Ale niestety trzeba pilnować, bo jak zaczynają odrastać, to bywa duży kłopot :?

ja mam proste cienkie, rzadkie ciemne kudłacze
sięgały mi juz za zapiecie stanika, a po myciu coraz gorzje to rozczesac bo sie plączą ( częśc stracilam bo jak byłam młodsza to zamiast odzywke dac to szarpałam i wyrywałam je sobie a część poszła przez głodówki, ciąże)
teraz mam takie do ramion bo jednak musze miec możliwośc zrobienia kitki, w upaly z wlosami rozpuszcoznymi bym oszałała
a do króciutkich mam za pyzatamordke i za mało włosów też

ale dzięki grzywce torche zmniejszyłam łeb i ponoc wyglądam jak ludź

szukałam cie na FB ale nie moge znaleźć
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon maja 07, 2012 18:33 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karola ja bez grzywki też ludzia nie przypominam :ryk: :ryk: Też podcinam włosy.Czasem jak zwiążę mam na karku tylko,ale obetnę w upały.Grzywka...w upały jest gorzej i w domu noszę plastikową opaskę bo włosy mokre i niewyróbka.Siostra zaraz z grzywki zrezygnowała :mrgreen: też miała,ale właśnie upały.Zimą czapki ją przyklepują :x
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon maja 07, 2012 18:36 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vailet pisze:Karola ja bez grzywki też ludzia nie przypominam :ryk: :ryk: Też podcinam włosy.Czasem jak zwiążę mam na karku tylko,ale obetnę w upały.Grzywka...w upały jest gorzej i w domu noszę plastikową opaskę bo włosy mokre i niewyróbka.Siostra zaraz z grzywki zrezygnowała :mrgreen: też miała,ale właśnie upały.Zimą czapki ją przyklepują :x

ja tej zimy nie mialam nawet raz czapki na głowie :P
a latem jak mialam juz grzywke to sobie ja myłam, nie cały łepek tylko grzywke, a poza tym jakie upały, juz po upałach :P a chociaz wygladam innaczej :P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pon maja 07, 2012 18:39 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Cześć, Karolcia :D .
Ja mam włosów od czorta, długie, falujące, wiązać nie mogę i w upały dostaję szału :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon maja 07, 2012 18:40 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolek(ona) pisze:
vailet pisze:Karola ja bez grzywki też ludzia nie przypominam :ryk: :ryk: Też podcinam włosy.Czasem jak zwiążę mam na karku tylko,ale obetnę w upały.Grzywka...w upały jest gorzej i w domu noszę plastikową opaskę bo włosy mokre i niewyróbka.Siostra zaraz z grzywki zrezygnowała :mrgreen: też miała,ale właśnie upały.Zimą czapki ją przyklepują :x

ja tej zimy nie mialam nawet raz czapki na głowie :P
a latem jak mialam juz grzywke to sobie ja myłam, nie cały łepek tylko grzywke, a poza tym jakie upały, juz po upałach :P a chociaz wygladam innaczej :P

Karola ja robię identycznie :mrgreen: :lol: Jak się śpieszę to sru grzywkę pod kran i gotowe :P
Obrazek ,

vailet

Post » Pon maja 07, 2012 18:42 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vip0 pisze:Cześć, Karolcia :D .
Ja mam włosów od czorta, długie, falujące, wiązać nie mogę i w upały dostaję szału :evil: .

Małgosia czemu nie możesz wiązać włosów?Nie da się?Za sztywne czy co :roll:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon maja 07, 2012 18:44 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vailet pisze:

No tak mam od zawsze, że jak próbuje związać spinką czy gumką, czy opaskę założyć, to mnie po krótkim czasie głowa zaczyna boleć. Czasem tak sobie luźno gumką zbiorę, ale to też na godzinę, najwyżej dwie, dłużej nie da rady :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon maja 07, 2012 18:46 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Jakbyście mogły we Wrocławiu skorzystać z formy oszczędnościowej: w akademii sztuki fryzjerskiej można się obciąć za darmo. Nie można, niestety, wybrać daty najlepszej dla siebie. Ale za darmo i bardzo dobrze (wiem, strzygli mnie tam) - bo się uczą.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon maja 07, 2012 18:52 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vip0 pisze:
vailet pisze:

No tak mam od zawsze, że jak próbuje związać spinką czy gumką, czy opaskę założyć, to mnie po krótkim czasie głowa zaczyna boleć. Czasem tak sobie luźno gumką zbiorę, ale to też na godzinę, najwyżej dwie, dłużej nie da rady :( .

Ja mam z czapkami problem bo od tych zimowych jak za długo chodzę uszy mnie bolą i potem jak ściągam to jakby odpaść mi miały.Z włosami nie mam tego.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon maja 07, 2012 18:54 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Ja kiedyś uwielbiałam i nosiłam bardzo długie włosy. Ale z wiekiem staje się to coraz bardziej uciążliwe, a poza tym włosy coraz rzadsze i cienkie :? Teraz noszę takie do ramion, ale i tak kiepsko to wygląda, bo bieda z nędzą na głowie. Starość nie radość, ponoć :evil:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon maja 07, 2012 18:55 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

ja 5 lat temu bylam na zapis wlansie u uczniów z gabriela ale tamsie placilo 25zł - ja sie na pasemka zapisalam, jakbym chciala jeszcze kolor to juz osobno, wiec tylko mi podciela, grzywke zorbila i pasemka rozowe - akurat chrzestna bylam wiec musialam jako tako wygladac :P

ale jaki mialam ubaw z chlopakow uczacych sie - takie pedałkowate niektore, te ich ruchy hehe
nie ubliżając gejom

Karolek(ona)

Post » Pon maja 07, 2012 21:59 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto maja 08, 2012 6:55 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Myszolandia pisze:Obrazek

mrauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :1luvu:

Karolek(ona)

Post » Wto maja 08, 2012 7:18 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Bry Karolka :D Miłego dnia :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]