wszystko tylko nie siemie, chyba predzej bym wziela taka tabletke jak byly kiedys, co sie wegiel nazywaly, choc tez w smaku tak paskudne, ze na wymioty bralo. Ale siemienia nie tkne, bo na sam zapach dostaje mega mdlosci.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:biedactwo....![]()
wszystko tylko nie siemie, chyba predzej bym wziela taka tabletke jak byly kiedys, co sie wegiel nazywaly, choc tez w smaku tak paskudne, ze na wymioty bralo. Ale siemienia nie tkne, bo na sam zapach dostaje mega mdlosci.
phantasmagori pisze:Rozmawiałam przed chwilą z Justyną, ma problem z internetem, nie wywiedziałam się co u Eustaszka, bo pada dziewczyna na twarz. Na miejscu w dalszym ciągu brak pomocy
lidka02 pisze:phantasmagori pisze:Rozmawiałam przed chwilą z Justyną, ma problem z internetem, nie wywiedziałam się co u Eustaszka, bo pada dziewczyna na twarz. Na miejscu w dalszym ciągu brak pomocy
Kurcze też by ktoś mógł się tam znaleźć do pomocyJustynko za Ciebie i całą twoją resztę
.Jak to coś da
Justa&Zwierzaki pisze:Dzis ta paskudna pogoda daje sie we znaki.
Eustachy chyba ma dzis ból w kościach po tych wielu złamaniach , nie chciał biegać za laserkiem tylko wodził wzrokiem
phantasmagori pisze:Oj wielkie by ci on skrzydła musiał mieć, aby tłuste swe ciałko pod chmury wznieść![]()
![]()
Całuski i mizianki dla Eustaszka
lidka02 pisze:phantasmagori pisze:Oj wielkie by ci on skrzydła musiał mieć, aby tłuste swe ciałko pod chmury wznieść![]()
![]()
Całuski i mizianki dla Eustaszka
Ale ładnie napisałaśbuziaki dla sierściuszków
i dla pańci .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 170 gości