Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 06, 2012 22:38 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolek(ona) pisze:
vailet pisze:Nie,ale ja być chuda i mi zimno,a kurtkę miałam zwykłą i bez parasola poszłam.Teraz niech pada,a nie jak ja wychodzę :mrgreen:

to na grubych moze padac

Czy ja tak napisałam?Poprostu mi zimno bo zero tkanki tłuszczowej.Zanik.Latem kurtkę czy bluzę noszę przy sobie bo jak jest słońce to ok. potem mi zimno.Teraz jak zimno w domu.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon maja 07, 2012 5:57 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vailet pisze:
Karolek(ona) pisze:
vailet pisze:Nie,ale ja być chuda i mi zimno,a kurtkę miałam zwykłą i bez parasola poszłam.Teraz niech pada,a nie jak ja wychodzę :mrgreen:

to na grubych moze padac

Czy ja tak napisałam?Poprostu mi zimno bo zero tkanki tłuszczowej.Zanik.Latem kurtkę czy bluzę noszę przy sobie bo jak jest słońce to ok. potem mi zimno.Teraz jak zimno w domu.

no tak to można odebrac że ci z tkanka tłuszczową nie marzną - to może ja zaczne w ogóle goła biegać ina ubraniach zaoszczędze :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon maja 07, 2012 5:59 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Milego dzionka wszystkim :P
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon maja 07, 2012 6:54 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

anulka111 pisze:Milego dzionka wszystkim :P

dzieki
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pon maja 07, 2012 7:18 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Dzień dobry Karolka :D Ależ u nas dzisiaj zimnica 8O
Życzę miłego poniedziałku i ciepełka :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon maja 07, 2012 7:51 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Cześć Kochani! :P
U nas też się bardzo ochłodziło.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon maja 07, 2012 7:59 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon maja 07, 2012 16:07 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Obrazek
Co słychać? :) Chyba latem nie będzie dużo osób na forum skoro w tak długi weekend mało było.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon maja 07, 2012 16:25 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Cześć!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon maja 07, 2012 16:25 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

bulba pisze:Dzień dobry Karolka :D Ależ u nas dzisiaj zimnica 8O
Życzę miłego poniedziałku i ciepełka :ok:

no ja od rana miałam biegania po PUPie
bo odchaczys sie na pietrze w koncu korytarza, do klubu pracy na dol z CV co mi Monika drukowała bo tez mialam termin, drugim wejsciem przez wejscie gdzie niepelnosprawni kiedys sie odchaczali i komosje sa po zaswiadczenie do dodatku mieszkaniowego i podbic ubezpieczenie, wrocilam sie do drzwi pierwszych kolo schodow zgosic ze jade do spzitala to mi kaza w piatek przyjsc ze skierowaniem.
Malego u mamy zostawilam bo nie bylo jej i baci tydzien wiec dzis sie nacieszala nim, bylam tez po paczke (mleko) i na koneic mama mowi idz z malym na podworko do fryzjerki bo juz ma za dlugie to poszlam ale maly nie chcial zostac wiec mama znami weszla i jak strzygla pani to mowie tez bym te piora orznela bo mi do pasa urosna i na co ja malo i cienkie wiec mama mowie to siadaj fundne ci i sie ściełam :D
pwoiedzialam zeby ciela tak krotko zebym mogla je w kitke zlapac i grzywke chce i mam
a mialam za stanik klaki juz - co chwila sie pytala czy moze krocej bo myslala ze ja chyba mam ciezko sie rozstac z nimi - a na kij mowie mi takie dlugie, plącza sie po mysciu i szarpie.

Karolek(ona)

Erin pisze:Cześć Kochani! :P
U nas też się bardzo ochłodziło.

helou
no u nas od rana pizgało potem było lepiej

Karolek(ona)

Post » Pon maja 07, 2012 16:27 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kiche_wilczyca pisze:Obrazek

Helou

Karolek(ona)

Post » Pon maja 07, 2012 16:28 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vailet pisze:Obrazek
Co słychać? :) Chyba latem nie będzie dużo osób na forum skoro w tak długi weekend mało było.

ja sama pewnie bede na dzialce sie kisić
ale taka karma :P

Karolek(ona)

Post » Pon maja 07, 2012 16:29 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kalair pisze:Cześć!

hejka
dobrze kojarze ze na weekend mialas wyjechac ?

Karolek(ona)

Post » Pon maja 07, 2012 17:11 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolek(ona) pisze:
kalair pisze:Cześć!

hejka
dobrze kojarze ze na weekend mialas wyjechac ?

No chyba Tobie pisałam.. a wiesz, nie pamiętam. 8) W każdym razie mnie nie było.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]