Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiiwii pisze:mar_tika pisze:Małe sprostowanie grafiku.
MAMY STAŁE DYŻURY.JEZELI żADNA Z TYCH OSÓB NIE MALDUJE WCZEŚNIEJ ŻE NIE PRZYJDZIE NANOSIMY DYŻUR NA NASTĘPNY TYDZIEŃ.
STAŁY DYżUR MA :
pon 7.05 herzpl MARTYSS
wt 8.05 herzplVIKTOR
śr 9.05 Ilka SYLWIA
czw10.05 evik (łączony)
pt 11.05 Ilka wiiwii
so 12.05 wiiwii VIKTOR
ndz 13.05 brak brak
aange ,wiwii czy pasuje Wam inny dzień plis
Martika, Herz jeszcze nie tak dawno podniosła raban, że ona nie ma stałych dyżurów. Co do innych - nie mam informacji, bo nikt się tu nie odzywa. Zaczęłyśmy z Ilką organizować, bo wyglądało jak pustka i cisza, myślałam, że wszyscy pojechali albo czasu nie mają. Nie mam nic przeciwko oddaniu jednego dyżuru
Ktoś był u Basi w szpitalu?
hidi pisze:ja mogłabym czwartek wieczór, ale jest łączony. jeśli chodzi o niedziele wieczór, to zależy czy pojadę w góry wiec nie będę się deklarować... u mnie ranne odpadaja w tyg ze wzgledu na prace.
przypominam wszystkim posiadjacym FB o kiermaszu na nasze kociaste- 150 ksiazek do kupienia:
https://www.facebook.com/events/138543712936810/
ilka;) pisze:
Przemyłyśmy też ranę Shilli- brzydko to wygląda dalej a jeszcze gorzej śmierdzi- błeeech. Mar.tika ma kupić maść z antybiotykiem i wodę utlenioną do przemywania. Jakoś ją z tego wyciągniemy.
Bona44 pisze:ilka;) pisze:
Przemyłyśmy też ranę Shilli- brzydko to wygląda dalej a jeszcze gorzej śmierdzi- błeeech. Mar.tika ma kupić maść z antybiotykiem i wodę utlenioną do przemywania. Jakoś ją z tego wyciągniemy.
Marta tą brzydką ranę lepiej przemywać Rivanolem i Octeniseptem jest w Przystani.
wiiwii pisze:Może szczypać - jak przemywałam Octeniseptem Gosi ranę jakiś czas temu, to na mnie syczała i warczała.
Co do Ewy, gadałyśmy dziś że z tydzień jeszcze odczeka z dyżurami, póki Filemon jeszcze nieszczepiony. Pewnie się tu jutro odezwie.
Spoko, że dyżury potwierdzone![]()
mar_tika pisze:zobaczcie jak szalała zanim ją zamknęli w szpitalu
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google Adsense [Bot] i 822 gości