Mały Marek-jest DS !!! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 05, 2012 17:04 Re: Mały Marek

Marek dziś spał przy mojej głowie, bardzo się przytulał :1luvu:
Relacje między kotami lepsze, miłości jeszcze nie ma, ale już się bawią w berka :D

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Sob maja 05, 2012 20:48 Re: Mały Marek

Piękności chłopak! O DS jeszcze nic nie wiem bo nie było pani Asi.
Spróbuję dowiedzieć się w poniedziałek.
Lucynka+ Lisek, Prozac, Rysiek, Kitka, Misia oraz za TM: Kota, Ptyś, Czika, Fredzio, Piracik, Imbir,Pysia, i Borysek/jedyny mój piesek/

Lucynka

Od: Czw sie 05, 2004 21:21

Post » Sob maja 05, 2012 22:30 Re: Mały Marek

Spoko spoko, na pewno do końca maja Mareczek może u mnie być :)
Rozczula mnie dzieciak, jak się tak tuli do mnie albo jak się tak beztrosko bawi, no kochany jest bardzo :love: :cat3:

Aniki

Post » Pon maja 07, 2012 21:15 Re: Mały Marek

Niniejszym ogłaszam, że koty się dogadały :) Jeszcze nie śpią razem, ale już się ganiają i czasem też myją :) Tak razem szaleją, że czasem mam wrażenie że jakieś torpedy mi przez mieszkanie przelatują :D
A Marek teraz śpi mi na kolanach i coś mu się śni, bo rusza łapkami :kotek:

Aniki

Post » Śro maja 09, 2012 19:00 Re: Mały Marek

Cieszę się, że maluch nie sprawia kłopotu.
O DS nadal nic nie wiem. Pani Asia ma mi dać znać. Niestety drugie, ewentualne miejsce się wycofało :(
Lucynka+ Lisek, Prozac, Rysiek, Kitka, Misia oraz za TM: Kota, Ptyś, Czika, Fredzio, Piracik, Imbir,Pysia, i Borysek/jedyny mój piesek/

Lucynka

Post » Czw maja 10, 2012 14:06 Re: Mały Marek

Lucynka pisze:Cieszę się, że maluch nie sprawia kłopotu.
O DS nadal nic nie wiem. Pani Asia ma mi dać znać. Niestety drugie, ewentualne miejsce się wycofało :(

Ich strata, bo Mareczek jest cudny, rośnie, ma apetyt i mnóstwo energii, dokazuje z Akaszą, a jak chce spać to często wdrapuje mi się na kolana :) Akasza już mu matkuje, więc wszystko jest ok :ok:
Trochę kichał przez 2 dni, wczoraj byłam u weta, ale wszystko jest wzorcowo :) Wet dał mu zastrzyk przeciwalergiczny i na razie nie kicha.

Aniki

Post » Pt maja 11, 2012 13:46 Re: Mały Marek

Dzisiaj kolejna szansa na DS się rozwiała :(
Umieszczam zdjęcia Mareczka w rożnych miejscach....rozsyłam wici...nawet na poczcie...czekamy

Lucynka

Post » Pt maja 11, 2012 20:41 Re: Mały Marek

Oki, to ja też zacznę coś robić w tym kierunku, ale nie mam w tym żadnego doświadczenia.
I znów powtórzę - Mareczek jest przekochany, rozczula mnie bardzo :1luvu:
Lucynka - Ty jako założycielka wątku możesz zmienić mu temat, więc może zmień na bardziej rzucający się w oczy, ok?

Aniki

Post » Sob maja 12, 2012 17:20 Re: Mały Marek

Muszę przyznać, że trochę się zmartwiłam tą rezygnacją DS :( Bo ja, tak jak mówiłam, mam określony czas kiedy Marek może u mnie być :( :cry: :?
Lucynka, zmień proszę temat wątku. I chyba muszę zacząć go ogłaszać, porozsyłałam już info po znajomych, zobaczymy jak będzie... Wcześniej tego nie robiłam, bo myślałam że wypali któryś z tych 2 DS. Szkoda mi chłopaka, bo taki fajny jest a 2 domki zrezygnowały :( Porobiłam mu w międzyczasie trochę zdjęć, jakby co mogę przesłać. Zastanawiam się też, czy nie powinnam go odrobaczyć? Bo nie wiem czy był już odrobaczany, wet mnie o to pytał a ja nie potrafiłam odpowiedzieć.
A na koniec coś milszego - Marek właśnie zjadł i wdrapał mi się na kolana na drzemkę :D

Aniki

Post » Sob maja 12, 2012 22:41 Re: Mały Marek

Odrobaczany był. Zapomniałam to przekazać.
a teraz..............Trzymamy MOCNO kciuki!
Rano zadzwonię! :ok:
Jest chętny domek!

Lucynka

Post » Nie maja 13, 2012 20:30 Re: Mały Marek

Mareczek właśnie pojechał do nowego domku :kotek: Bardzo się cieszę, ale jednocześnie mi smutno :cry: Bo się już trochę do niego przyzwyczaiłam :? Oczywiście Akasza szuka małego...
A nowy domek jest super, na pewno Mareczkowi będzie tam dobrze :ok: :ok: :ok:

Aniki

Post » Nie maja 13, 2012 21:20 Re: Mały Marek

No to już mogę spać spokojnie :)
Dobrze się to dla malca skończyło.
Aniki bardzo dziękuję za pomoc i opiekę nad Mareczkiem :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Lucynka

Post » Wto maja 15, 2012 11:51 Re: Mały Marek-jest DS !!! :)

Wczoraj dostałam smsa że Mareczek jest bardzo bojowy i terroryzuje kotkę Dużej, syczy na nią i warczy :twisted: Ale myślę, że się w końcu zaprzyjaźnią, nie? Mareczek oczywiście śpi przy głowie Dużej :)

Aniki

Post » Wto maja 15, 2012 12:28 Re: Mały Marek-jest DS !!! :)

Będzie ok. Dzieciak walczy o swoje :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro maja 16, 2012 7:01 Re: Mały Marek-jest DS !!! :)

No trochę się martwiłam jak nowa opiekunka napisała, że jej kotka nie je, nie pije, nie załatwia się tylko siedzi wystraszona na szafie. Na szczęście po dobie jej to minęło. Wczoraj już się bawiły tą samą myszką na drapaku. Będzie dobrze :ok:

Lucynka

[poprzednia][następna]