ale nr telefonu nie przekażę ,może Iwonka wejdzie i coś napisze
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:Iwonami to mądra kobieta![]()
liszyca pisze:ruda32 pisze:Iwonami to mądra kobieta![]()
potwierdzam![]()
A tak w ogóle to przed chwilą dzwonił jakiś facet. Podobno w sprawie kota, ale podejrzewam, że prędzej chce się umówić na randkę. Sama już nie wiem co to miało być? Poprosiłam o oddzwonienie, bo dzisiaj matura, arkusze, pierdoły, nie mam czasu na dokładne dopytanie delikwenta... Jakoś nie chce mi się wierzyć, bo zamiast o kocie to pierniczy o godzinie i miejscu spotkania.
liszyca pisze:Jak najkrócej sformułować ogłoszenie do TZ?
"Zaginął czarny kot z bielmem na oku, nagroda 300 zł, [tel]"? Wystarczy?
marzena81 pisze:Dziewczyny, przepraszam, że tak wpadam. I bardzo przepraszam autora wątku, że zaśmiecam, ale też mam problem z ogłoszeniem. Pomożecie w pewnej kwestii? Umówiłam się na wydrukowanie 5000 ogłoszeń za niewielką kwotę! I będę rozwieszała ogłoszenia w każdej dzielnicy i pewnie jeszcze zajmie mi to kilka tygodni (miesięcy?). Nie wiem jak napisać kiedy zaginął... Bo mój kotek zginął zeszłego roku w lipcu. Jeśli umieszczę na ogłoszeniu, że zaginął w lipcu to każdy będzie myślał, że w tym roku (bo pewnie w lipcu jeszcze będę ogłoszenia wieszać). Z kolei jak napiszę, że w lipcu 2011 to nikt już nie będzie szukał, a bo to już dawno i pani już kota nie znajdzie, jak to mi mówią inni... A jak nie napiszę kiedy zaginął to ludzie będą dzwonić, że tydzień temu im się jakiś kot pojawił... Jak to napisać??? Zaginął w lipcu 2011/ zaginął kilka miesięcy temu/ zaginął w zeszłym roku/ zaginął latem 2011/ zaginął latem zeszłego roku... Pomocy... ProszęMuszę dać znać jak najszybciej... Dziękuję Wam bardzo za pomoc...
marzena81 pisze:marzena81 pisze:Dziewczyny, przepraszam, że tak wpadam. I bardzo przepraszam autora wątku, że zaśmiecam, ale też mam problem z ogłoszeniem. Pomożecie w pewnej kwestii? Umówiłam się na wydrukowanie 5000 ogłoszeń za niewielką kwotę! I będę rozwieszała ogłoszenia w każdej dzielnicy i pewnie jeszcze zajmie mi to kilka tygodni (miesięcy?). Nie wiem jak napisać kiedy zaginął... Bo mój kotek zginął zeszłego roku w lipcu. Jeśli umieszczę na ogłoszeniu, że zaginął w lipcu to każdy będzie myślał, że w tym roku (bo pewnie w lipcu jeszcze będę ogłoszenia wieszać). Z kolei jak napiszę, że w lipcu 2011 to nikt już nie będzie szukał, a bo to już dawno i pani już kota nie znajdzie, jak to mi mówią inni... A jak nie napiszę kiedy zaginął to ludzie będą dzwonić, że tydzień temu im się jakiś kot pojawił... Jak to napisać??? Zaginął w lipcu 2011/ zaginął kilka miesięcy temu/ zaginął w zeszłym roku/ zaginął latem 2011/ zaginął latem zeszłego roku... Pomocy... ProszęMuszę dać znać jak najszybciej... Dziękuję Wam bardzo za pomoc...
A może zaginął zeszłego lata?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google Adsense [Bot], januszek, MB&Ofelia, muza_51, Wojtek i 1021 gości