Fajnie gada

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ara pisze:dzisiaj zostawilam je wszystkie razem....zobaczymy co sie bedzie dzialo jak wroce do domu
ara pisze:a gada cudownie, chociaz moze nie tyle gada co wszystko komentuje. glosik ma miodzio. najbardziej mi sie podoba jak chce sie gdzies dostac (np do kuchni) a ktores z wielgusow stoi na przeszkodzie. wtedy jest narzekanie i skarzenie, miau, mil..........
ara pisze:czy bede wystawiac? nie wiem, w tym kraju nie musisz wystawiac zeby kotka miala "licencje hodowlana" o tym decyduje hodowca. zobaczymy co z niej wyrosnie, bo jesli bede wystawiac, to dopiero jak mala podrosnie na tyle zeby sie zalapac do doroslakow. jakos nie widze sensu w wystawianiu malego kociaka, ale to moje zdanie.
miaa pisze:ara pisze:czy bede wystawiac? nie wiem, w tym kraju nie musisz wystawiac zeby kotka miala "licencje hodowlana" o tym decyduje hodowca. zobaczymy co z niej wyrosnie, bo jesli bede wystawiac, to dopiero jak mala podrosnie na tyle zeby sie zalapac do doroslakow. jakos nie widze sensu w wystawianiu malego kociaka, ale to moje zdanie.
o kurcze ale za mnie gapa![]()
![]()
![]()
w ogole nie zauwazylam ze nie jestes z Polski![]()
a w anglii sa podobno sliczne burmy:)))
czy twoja hodowczyni ma www?
chetnie poogladam![]()
chcialabym sobie sprawic jakas szylkretowa pieknosc - najlepiej niebieski szylkret - mix moich dwoch dziewczynek:))) bo jak widac na zalaczonych zdjatkach mam lilaczke i niebieska![]()
niestety moj wredny TZ nie kategorycznie nie chce III kota (ale II tez nie chcial, a jednak mamy))
ale poogladac zawsze mozna![]()
co do kolorow to Shiba miala byc brazowa koteczka, a duna niebieskim kocurkiem
Monika pisze:Zdjecia, zdjecia![]()
Widzisz Ara - wszystko swietnie idzie
miaa pisze:dzieki za link![]()
wlasnie widzialam sliczna ruda koteczke burmska![]()
najchetniej bym miala wszystkie 10 kolorow
i jeszcze ocikata, devona, orienta, bengala, abisynczyka i domowo tricolorke
ara pisze:a ja za tymi kremowymi i czerwonymi jakos nie bardzo, ale podobaja mi sie spokrewnione z burmisami bombaje, widzialas? wyglada jak czarny burmis piekny
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot] i 718 gości