iwoo1 pisze:Dzisiaj przyniesiono do mnie koteczka ze śmietnika, zawiniętego w szmatę.
Jak można wyrzucić taką kruszynkę.Tyle jest podłych ludzi
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
iwoo1 pisze:Dzisiaj przyniesiono do mnie koteczka ze śmietnika, zawiniętego w szmatę.
iwoo1 pisze:Prawdopodobnie będę miała kolejnego FeLV-ka. Kocurek Pimpuś znalazł sobie miejsce w mojej piwnicy w budzie.
Miał już wszystko, chora trzustka, wątroba, żółtaczka, okropna biegunka, Był pod opieką dziewczyn z Kociej Przystani. Dziewczyny wyprowadziły chłopaka z tego, natomiast zaczął bardzo gubić sierść. Zabrałyśmy go z Ewą do dr Pałys. Wyniki ma już dobre, ale okazało się że ma zaawansowaną grzybicę i niestety białaczkę. Kocik wygląda źle, chociaż dużo lepiej niż przed leczeniem w Kociej Przystani. No i teraz doszła ta grzybica. Pani Ewelina już go wykastrowała, dostał pierwszą dawkę Biokanu i musi wrócić do dziewczyn do czasu wyleczenia grzybicy. Potem prawdopodobnie zabiorę go do siebie. Oby to wszystko przeżył, wtedy zamieszka u mnie. Jest bardzo, bardzo biedny.
W czwartek jadę z dziewczynkami Mizią i Mambą na testy i powtórne szczepienie.
Pimpuś
lidka02 pisze:Witam dziewczyny z kąt macie interferon ludzki ja potrzebuje do białaczkowej..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości