Wiem, że zaproponowałam lokal w Ośrodku Kultury na Ochocie, ale wydaje mi się, że Grawitacja jednak lepiej się sprawdzi.
Po pierwsze - jest to znacznie większy lokal, więc w żadnym wypadku nie ogranicza nas liczba uczestników (a widać, że sprawa jest rozwojowa, mam też wstępne deklaracje przybycia od kilku osób, które na poprzednich spotkaniach bywały, a wątku się jeszcze nie wpisały

)
Po drugie - lokal na Grójeckiej nastawia się w weekendy na koncerty; jeśli chcielibyśmy się spotkać 2 czerwca, to w tym przypadku może być ciasno, głośno i ogólnie niekoniecznie sprzyjająco.
Po trzecie - póki co, w Grawitacji jest jednak bardzo konkretna i - co sprawdzono niedawno - stabilna propozycja ciepłych dań mniejszych i większych, zaś Grójecka niestety ma pod tym kątem znacznie skromniejszą ofertę, choć moim zdaniem przerasta Grawitację, jeśli chodzi o piwa. Ale możliwość zjedzenia konkretnego ciepłego posiłku jest tu dość istotna, zatem ogólnie pod względem plusów dodatnich wydaje się, że na prowadzenie wychodzi Grawitacja.
I chyba warto by ustalić datę.
Nie ukrywam, że optuję za sobotą czyli 2 czerwca (piątek będzie dla mnie trudny bardzo, bo pracuję do późna).