Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:Szczęsciarz - w skrócie Lucky
a to co pisalam o kulawym kocie widze ze olano ciepłym moczem, po co ja sie udzielam to nie wiem.
puszatek pisze:spędzony w bardzo miłym towarzystwie
puszatek pisze:przecież zauważyłam, że Ciebie nie byłoale była u mnie fajna, młoda i mądra dziewczyna i przede wszystkim kociara...ma 5 kotków i psa, to od niej trafili do mnie Kropek i Meliska
puszatek pisze:mądrość u większości młodych ludzi to rzadka cechamogą być wykształceni
ale czy są...mądrzy![]()
o nas nie piszę bo my jesteśmy mądre od zawsze i młode też..........
vailet pisze:Lidka ja nie mam do kogo gęby otworzyć.Drań już dojechał i nie zadzwonił,a prosiłam.Będę spać jak kot pozwoli bo chyba przechwaliłam lekWcale nie chcę mi się śmiać i wogóle wszystko jest do dupy.
Jak mógł nie zadzwonić pijak choleraNa pewno się cieszy że mnie nie ma i z siostrą ze dwa dni to będą robić
![]()
Ja to zaraz wyzywam
więc korzysta z okazjii,a brzuch?Ciągle mu mówię że co spojrzę ma większy bo on sok malinowy musi do
Już nakablowałam jego matce bo ona mu jak przychodziliśmy piwko dwa piwka dawała.Teraz boję się go puścić samego do sklepu bo mi powie PROMOCJA była
![]()
Wysłałam go ze 100zł tylko
niech mu siostra da na utrzymanie tam
Nie jest pijakiem,ale lubi
![]()
Jak się wkurzam to tak wyzywam by mu dopiec.Nie odbiorę jutro telefonu niech się martwi.
puszatek pisze:Wiola, wyluzuj...co oczy nie widzą to sercu nie żal, widzisz ile my z Lidką smakujemy![]()
![]()
jedno mu nie zaszkodzi
puszatek pisze:Wiola, wyluzuj...co oczy nie widzą to sercu nie żal, widzisz ile my z Lidką smakujemy![]()
![]()
jedno mu nie zaszkodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: amyris i 28 gości