Moderator: Estraven
Karolek(ona) pisze:Szczęsciarz - w skrócie Lucky
a to co pisalam o kulawym kocie widze ze olano ciepłym moczem, po co ja sie udzielam to nie wiem.
spokojnie czytałam ale pisałaś ze chyba kogoś
ja przerwałam
bo ryłam w glebie ale już jestem więc co proponujecie
/
puszatek pisze:spędzony w bardzo miłym towarzystwie
to kto taki miluśki u ciebie oj Pusiu
przez ciebię się odwodnię 

puszatek pisze:przecież zauważyłam, że Ciebie nie byłoale była u mnie fajna, młoda i mądra dziewczyna i przede wszystkim kociara...ma 5 kotków i psa, to od niej trafili do mnie Kropek i Meliska
ale
Dalej Pusiu co tam wystukasz

puszatek pisze:mądrość u większości młodych ludzi to rzadka cechamogą być wykształceni
ale czy są...mądrzy![]()
o nas nie piszę bo my jesteśmy mądre od zawsze i młode też..........
młode a jak by inaczej
a piękne to gdzie
naj naj naj
a zakocone
z kazdej strony i teraz musisz to w końcu napisać ŻE MY LUBIMY Pusiu co
no poprawiłam 
Ja to zaraz wyzywam
Już nakablowałam jego matce bo ona mu jak przychodziliśmy piwko dwa piwka dawała.Teraz boję się go puścić samego do sklepu bo mi powie PROMOCJA była
Jak się wkurzam to tak wyzywam by mu dopiec.Nie odbiorę jutro telefonu niech się martwi.
jedno mu nie zaszkodzi vailet pisze:Lidka ja nie mam do kogo gęby otworzyć.Drań już dojechał i nie zadzwonił,a prosiłam.Będę spać jak kot pozwoli bo chyba przechwaliłam lekWcale nie chcę mi się śmiać i wogóle wszystko jest do dupy.
Jak mógł nie zadzwonić pijak choleraNa pewno się cieszy że mnie nie ma i z siostrą ze dwa dni to będą robić
![]()
Ja to zaraz wyzywam
więc korzysta z okazjii,a brzuch?Ciągle mu mówię że co spojrzę ma większy bo on sok malinowy musi do
Już nakablowałam jego matce bo ona mu jak przychodziliśmy piwko dwa piwka dawała.Teraz boję się go puścić samego do sklepu bo mi powie PROMOCJA była
![]()
Wysłałam go ze 100zł tylko
niech mu siostra da na utrzymanie tam
Nie jest pijakiem,ale lubi
![]()
Jak się wkurzam to tak wyzywam by mu dopiec.Nie odbiorę jutro telefonu niech się martwi.
nie daj po sobie tego poznać on lubi
to ty też sobie
.Nie kabluj teściowej on chciał się od mamusi wyrwać i mieć spokój a ty zachowujesz się jak mamusia .
bo tego się nie zabrania bo cię zostawi
.Więc spokojnie zrób se wyrko kotka koło siebie włącz sobie jakiś ulubiony film i sielanka
a jutro jak zadzwoni odbierz telefon i się zapytaj już dojechałeś , wszystko ok a jak on powie tak . to ty powiedz przyszła znajoma muszę kończyć pa i się rozłącz , niech się raz chłop zdziwi i nie wydzwaniaj tak do niego , odpocznijcie sobie trochę ty masz kota a on siostrę tam więc spokojnie ...Zobaczysz wróci z różami
puszatek pisze:Wiola, wyluzuj...co oczy nie widzą to sercu nie żal, widzisz ile my z Lidką smakujemy![]()
![]()
jedno mu nie zaszkodzi
a w sercu

puszatek pisze:Wiola, wyluzuj...co oczy nie widzą to sercu nie żal, widzisz ile my z Lidką smakujemy![]()
![]()
jedno mu nie zaszkodzi
6 wypije znam go.Jak nie ma kontroli i ma okazję.Muszę od niego sąsiada odganiać bo go naciągać chce.Mówię "my nie pijemy alkoholu"ale on mówi "no to piwo"i ręce mi opadają.Po 6 piwach będzie leżał jak świnia i chrapał
Użytkownicy przeglądający ten dział: sebans i 46 gości