MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 29, 2012 22:02 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Miaudobranoc kochane kocie sloneczko :*:*:*:*

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon kwi 30, 2012 14:13 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

czesc kocie zloty :) ja dzis tylko na chwile, bo dokucza mi zoladek lub watroba w zasadzie od wczoraj, ale wczoraj tylko troche a dzis mocniej... wrocilam niedawno od lekarza wlasnie, wzielam zapisane leki i czekam, az zaczna dzialac.

Trzymaj sie cieplutenko, slicznosci kochane :*:*:*:*
Wiesz, codzien dziekuje Bogu za to szczescie, ktore Cie spotkalo :) Widze, ze odzyles u Zanety a podejrzewam znajac Ciebie, ze to dopiero poczatek :)
Ale nic nie jest dla mnie tak wazne, jak szczescie kociego przyjaciela :) Bardzo sie ciesze, kiedy Duza opisuje wasze przeogromnie cieple relacje :) Naprawde nie spodziewalam sie, ze az tak fantastycznie trafisz :) :1luvu: Przesylam Ci pomruczenia :) No i buziaczki :*:*:*:*:*:*:*:*

Kociara82

Post » Wto maja 01, 2012 13:04 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

czesc slodziak :) :1luvu:

Kociara82

Post » Śro maja 02, 2012 15:26 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

yo, yo, yo, ziomalu :D

Jak sie miewasz? Co nowego u Ciebie?

Kociara82

Post » Śro maja 02, 2012 17:40 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Uff... Dawno mnie nie było za co bardzo przepraszam. :roll: Długi weekend zagonił mnie do pracy i Euro też dało po kościach.

Dobra, to tak, byliśmy u Veta i pobrano Maniusiowi ku jego zdumieniu krew - odrobinkę :) i pojechała do Niemiec, za to z Niemiec jedzie dla Maniusia drapak (niestety czas ostatnio mi nie pozwolił na zebranie się i zrobienie mu go własnoręcznie) miał być dziś, ale napisali, że Polska dziwny kraj, bo święto i ''nidy rydy'' żeby dziś dojechał, więc będzie pojutrze. Wypaśny :). Bo ten co mu kupiłam (słupek i mata sizalowa przymocowana do szafy) nie wytrzymały jego tempa. Matę zerwał z szafy 8O i zajął się kartonowym pudłem w szafie, więc tekturę miałam w całej szafie ku uciesze Mańka leżącego na zimowych swetrach schowanych w resztkach pudła :mrgreen:, a słupek miał głęboko w kocim poważaniu więc, oddałam Matuli, co by jej :kitty: :kotek: zrobiły z nim porządek. :lol:

Byliśmy dziś rano na spacerku :ok: . I tak bryka sobie po trawie :D , gania złotookie (takie pożyteczne owady), gdy nagle patrzy się na mnie, miauknął głośno :crying: 8O i zaczął szarpać do domu, do drzwi. Ledwo zdążyłam zgarnąć transporterek z trawnika, Maniuś biegiem po schodach na górę, ja zdyszana za nim. Nie wiem co się dzieje ?! 8O Otwieram drzwi, ściągam szybko mu szelki, chcę położyć na podłodze i obejrzeć co się stało... A Maniuś biegiem do kibelka, do kuwety i słyszę ... szzzzzzzzzzz 8O potem chwila przerwy, Maniuś wychodzi dumny z siebie, zaglądam do kuwety, a On zrobił wieeeelkiego kupala :ok: i stanął pod drzwiami, że znów chce na dwór. :surprise:

Burżuj... :ryk:

zaneta22

Od: Pt kwi 13, 2012 14:54

Post » Śro maja 02, 2012 18:15 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Niezły gagatek :lol: :ryk:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro maja 02, 2012 18:22 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Ha ha ha :mrgreen: To Cię załatwił :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro maja 02, 2012 22:10 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

No nie, Maniuś Paniuś nie będzie byle gdzie siku robić, przecież to nie wypada :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw maja 03, 2012 0:22 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

jestem zaskotczona tym zachowaniem z kuwetka, no poprostu 8O 8O 8O 8O 8O
wiedzialam, ze on jest niesamowity, ze to nie jest "zwykly" kot, ze to inteligencik w kazdym calu, ale wmurowalo mnie w krzeslo jak przeczytalam o kuwecie :ryk: Bylam pewna, ze go cos urzadlilo, a on, cwaniak kochany jeden normalnie gada do Ciebie :D Uwazaj, bo w tegoroczna Wigilie Bozego Narodzenia jeszcze przemowi do Ciebie ludzkim glosem :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: (jest tak bystry i inteligentny, ze jakby sie serio nauczyl kilku prostych slow, np: mama, to bym sie wcale nie zdziwila) :mrgreen: :ryk: :wink: 8) :ryk: :1luvu: :1luvu:
Buziaczki na miaudobranoc, skarbie :)

Te badania krwi sa w 100% pewne? Chodzi mi o to, czy zawsze wychodza prawidlowo, czy nie trzeba czasem jak przy testach ich powtarzac?

Zaneta, ja bede w Katowicach albo ok.11:10 albo ok.12:05 zalezy na ktory pociag zdaze :) Bede pod komorka caly czas, wiec jakby jakies opoznienia czy cos, to daj znac :)
nie wiem, o ktorej bedzie pociag na Tychy stamtad, ale jezdzi ich duzo na Bielsko, Zywiec, Wislr, Cieszyn, Zwardon, Tychy Miasto, srednio co 20 min cos jedzie, wiec zlapiemy raz dwa cos :) :ok:

Kociara82

Post » Czw maja 03, 2012 9:24 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Mnie tez zamurowalo, a potem klapnelam na krzesli i zaczelam sie smiac, bo tak, to robi sobie przystanek na 2 pietrze i po chwili idzie dalej, a jak go przycisnelo to biegiem na gore! :D

Na 100% tylko trzeba czekac na wyniki 2-3 tygodnie. Jak beda to zadzwonia do mnie z lecznicy.

No to do zobaczenia :D

zaneta22

Post » Czw maja 03, 2012 9:28 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Bo Maniuś to inteligent i nie będzie załatwiał się pod krzakiem jak jakiś obszczymur,ma swoją toaletę i już :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Czw maja 03, 2012 10:15 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

phantasmagori pisze:Ha ha ha :mrgreen: To Cię załatwił :mrgreen:

Nie Cię, tylko się :lol:

Kocham Cię, Maniek :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw maja 03, 2012 18:24 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Burżuj :ryk:

Ajlowiu Maniuśka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw maja 03, 2012 18:54 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Slodziak, nie? :D
No, Manius, Duza juz w drodze do domku, juz niedlugo bedziesz ja mial znow przy sobie :)
Edit: wlasnie dostalam smsa od Zanety, ze jej pociag ma godzinne opoznienie :roll:

padam z nog, wierzycie, ze szmaciane buty mnie obtarly??!! 8O i to wzielam wieksze przeciez niz normalnie rozmiar nosze...
Mam odciski na stopie, na spodzie stopy konkretnie, czego sie wogole nie spodziewalam 8O
Musze cos zadzialac na nie, bo inaczej bede uziemiona w domu na conajmniej tydzien, bo jak tu chodzic?.... :roll:

Manius, Duza masz naprawde fajna :ok: Niejeden kot moglby Ci jej pozazdroscic :ok:

Kociara82

Post » Czw maja 03, 2012 20:06 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Edit: Duza ma 100 minut opoznienia. Ale zapoznalam studentow z wymiany z Istambułu wiec jest wesolo :)
Edit: 170 minut.

zaneta22

[poprzednia][następna]