Wenflon płuczę solą fizjologiczną. Co to jest heparyna?
Ona ma bardzo cieniutkie, kruche żyłki. I bardzo dziwną, rzadką. Była taka jeszcze przed podawaniem kroplówek. Natychmiast robią jej się krwiaki.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hanelka pisze:Po odcieniu białej części futerka można było wnioskować, że był „wychodzący” lub „na wolności” już od dosyć dawna...
Wenflon płuczę solą fizjologiczną. Co to jest heparyna?
Ona ma bardzo cieniutkie, kruche żyłki. I bardzo dziwną, rzadką. Była taka jeszcze przed podawaniem kroplówek. Natychmiast robią jej się krwiaki.
Cieszę się. Już myślałam, że jeszcze tylko trzy osoby o nas pamiętają...Beata pisze:Aniu, podczytuje czasami (tutaj sie za bardzo nie dapo 12-14 godzin w biurze mam dosc kompa...) i trzymam kciuki za gromadke pod Twoja opieka
![]()
![]()
W piątek idziemy do weta, to dopytam. Morduję ją dwa razy dziennie kroplówkami, do tego garść leków i karmienie strzykawką. Jestem oprawcą... Na mój widok, Pelasia wyskakuje jak sprężyna ze swojego legowiska i pędzi zakopać się w kuwecie...ASK@ pisze:Zapobiega skrzepnięciu sie krwi. Wpuszczaliśmy odrobinę do wenflonu po puszczeniu kroplówki.Wytrzymywał dłuzej. Chyba.
Wspólczuję. samemu robić kropelkowanie to męczarnia.
Jestem tego pewna. Na pewno będą kolejki. Dziękujemy bardzoellza1 pisze:Ja też zaglądam i pamiętam i kciuki trzymam. Posłanko wylicytowane
. W przyszłym tygodniu powinno dotrzeć. Mam nadzieję, ze kociastym się spodoba
A tu mały rudy poćwirz przytrafił się. Słodki, cudny, przytulaczek. Szuka domku tak fajnego, jak on sam...Beasia pisze:Ja też cały czas zaglądam, czytam i trzymam kciuki, tylko mało piszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 33 gości