Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Burza będzie jutro. Na złość Dużej, że chce z kożelankom gdzieś pójść zamiast ze mną siedzieć.
Inka
MaryLux pisze:MaryLux pisze:Burza będzie jutro. Na złość Dużej, że chce z kożelankom gdzieś pójść zamiast ze mną siedzieć.
Inka
Duża poszła i wróciła, a burzy nie maI gdzie tu jakaś sprawiedliwość?
juana pisze:Ja Ci powiem- nie ma sprawiedliwości . Właśnie wyszedł taki obcy Duży co przyszedł do mojego najwłaśniejszego domku z ogromnym psem- goldenem czy jakoś tak. Się wystrachałem i uciekłem na parapet. I zrobiłem się dwa razy większy i warczałemzeby wystraszyć tego psa. No i sobie poszedł w końcu. To mój dom![]()
Rychosław
juana pisze:
Myszolandia pisze:juana pisze:
Ja Ci powiem- nie ma sprawiedliwości . Właśnie wyszedł taki obcy Duży co przyszedł do mojego najwłaśniejszego domku z ogromnym psem- goldenem czy jakoś tak. Się wystrachałem i uciekłem na parapet. I zrobiłem się dwa razy większy i warczałemzeby wystraszyć tego psa. No i sobie poszedł w końcu. To mój dom![]()
Rychosław
juana pisze:Chciałam powiedzieć, że wczoraj robiłyśmy z mamą muffinki jasnociemne z bananem w środku.
MalgWroclaw pisze:juana pisze:Chciałam powiedzieć, że wczoraj robiłyśmy z mamą muffinki jasnociemne z bananem w środku.
Ryś, lubisz takie?
Fasolka
juana pisze:MaryLux pisze:MaryLux pisze:Burza będzie jutro. Na złość Dużej, że chce z kożelankom gdzieś pójść zamiast ze mną siedzieć.
Inka
Ja Ci powiem- nie ma sprawiedliwości . Właśnie wyszedł taki obcy Duży co przyszedł do mojego najwłaśniejszego domku z ogromnym psem- goldenem czy jakoś tak. Się wystrachałem i uciekłem na parapet. I zrobiłem się dwa razy większy i warczałemzeby wystraszyć tego psa. No i sobie poszedł w końcu. To mój dom![]()
Rychosław
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel, zuza i 176 gości