*ciągle trzymam kciuki za Marcię, aby sie udało kociej dziewczynce odnaleść z koleżanką psicą,
*od kilku dni dzwoni do Sabiny p. Iwona z Bydgoszczy o kotkę Basię (nie odpuszcza sobie ta co wczesniej odmówiła przed wyjazdem) wczoraj sama rozmawiałam z nią i za okolo 2-3tygodnie jade z Pawłem do Bydgoszczy wiec jesli p. Iwona nadal bedzie chętna zobaczymy proponowane warunki i zdecydujemy co dalej... trzymajacie kciukasy za domek dla Basieńki gdzies blizej oraz jesli sie nie uda to ten Bydgoski aby był wporządku.
* brakuje mi fantów na bazarki prosze przejrzyjcie szafy i wyszukajcie cos fajnego...
* jednocześnie bardzo dziękuje za wszelką pomoc w bazarkach, darowizny karmy do kociarni oraz darowizny pieniązków do skarbonki, które zostały wydane na dodatkową opłątę za kociarnie za kwiecień 2012r.,
*u Sabiny czekaja wciąż ulotki ogólne Miau Adopcji do dystrybucji prosze odbierajacie (lub ode mnie -po drodze na Cisowej)
*o ile zdrowie mi pozwoli to spotkamy sie 5-go maja br. w Kontrascie na koncercie zespołu Shantaż (dajcie znać moge zabrać ulotki czy inne rzeczy, pojade jeśli juz to autem)
*bardzo dziękujemy za wpłatę na sterylizację kotki Berci oraz wpłąte na sterylkę i leczenie Marci (pieniążki wpłaciłam gotówką u dr Kasprzyka na poczet najbliższej Fv,)
*jeśli ktoś z Was ma może zbędne środki czystości typu domestos (do odkażania i ścian i podłog) proszek lub płyn do prania, mycia płyn do naczyń, papierowe ręczniki, rękawiczki gumowe i inne cuda... to posze nie pozbywajcie sie -jest potrzeba kolejnego sprzątania w kociarni, prania drapaków i innych porzadków, było szczęście grzyb Basieńki sie nie rozniósł, Lamisilat to sprawny lek,
* podonie jesli ktoś ma zbedne (moga być uszkadane) wiklinowe budki, koszyki na zakupy, transportery, i inne (wiklina sprawdziła sie w kociarni adopcyjnej, lekko sie ją myje i odkaża) proszę nie wyrzucać bardzo sie ogonkom bezdomnym przyda,
* jak zapewne wiecie w kwietniu ciężko było z adopcjami i jest sporo kotow na stanie w związku z czym potrzeby w kociarni będą duże...
po mimo duzej ilości wykupionych ogłoszeń nie było żadnych telefonów o koty (smutne)
kompletny zastuj...
resztę dopisze Sabina

to tak na szybko
pozdrawiam serdecznie z pracy