Nieszczesliwa pisalem ze kot je ale tylko watrobke od lat! Fak ;/ chcialem go zaczac karmic czyminnym ale on tylko watrobke chce jesc i czasem wedline, chce mu poprostu zmienic diete ale mi sie nie udaje, tylko nawet zaprze sie na dwa dni i nic nie bedzie chcial tylko bedzie czekal na ta watrobke, teraz rano mu daje watrobke wieczorem staram sie wciskac mu co innego jak ze chce;/ w ciagu dnia tez wszystko tylko nie watrobke i ciezkoe ;/ dzieki avian skorzystam z rad, ale jak on nie bedzie chcial jesc nowych rzeczy to przeciez wczasie antybiotykow nie bede glodzil prawda i musi zjesc nawet ta nieszczesliwa watrobke??? ;/
Na ta chwile wyprobowalem rybe surowa , piers gotowana, wolowine, zoladki, serca, suche sanabell na siersc i wzork, nerki, dla seniora, i nic on chce ciagle watrobke ;/ royala canin jadl jedynie ypung ta dla kotow bobasow ;p na te chwile z supelemtacji dostaje gimpet multivitaminy extra pasta, raz w tyg gimpet paste do odklaczania, i prepreparat na na stawy z omega 3 cos na A sie zwie.
No i do tego raz dzienjie antybiotyk w strzykawkach, i lakcid na oslone. W poniedzialek mam przyjechac z kotem na kroplowke, i pewnie te jony bedziemy z wetem mu stabilizowac
PROSZE DORADZCIE JAK JA MOGE GO NAUCZYC JESC CO INNEGO I JAK TO ZACZAC ROBIC???;(
Tak wyglada moj weteran grzal sie w sloncu na plecach ;p
http://www.fotopliki.pl/fotki/d1f4db6f12.jpg