wszystkie kolory życia z kotami cz.II

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 02, 2012 19:12 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Na budowę to może nie, ale do stolarni w sam raz :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro maja 02, 2012 19:14 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

najpierw jeszcze drapak zrobię :mrgreen: jak koty zaakceptują to złożę cv do jakiejś stolarni :ryk:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Śro maja 02, 2012 19:16 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

dinzoo pisze:najpierw jeszcze drapak zrobię :mrgreen: jak koty zaakceptują to złożę cv do jakiejś stolarni :ryk:

Czy będzie bardzo niegrzecznie, jeśli zapytam, co robisz zawodowo? :oops:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro maja 02, 2012 19:27 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

jestem księgową :oops: ale też tzw make up artist

dinzoo

Post » Śro maja 02, 2012 19:34 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

dinzoo pisze:jestem księgową :oops: ale też tzw make up artist

To tylko potwierdza moje przypuszczenia, żeś piekielnie zdolna osóbka 8O ...
W dodatku wszechstronnie...

vip

Post » Śro maja 02, 2012 19:38 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

oj tam, oj tam :oops:

dinzoo

Post » Śro maja 02, 2012 19:40 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Żadne oj tam, jak się potrafi to trzeba sie chwalić, bo jest czym :ok: .
Jeszcze tylko bym chciała zobaczyć, jak już ten drapaczek zrobisz, bo wtedy poproszę o instrukcję :oops: .
A duży drapaczek planujesz, czy taki niewielki?

vip

Post » Śro maja 02, 2012 19:42 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

chciałam zrobić taki większy bo małych to mam, ten będzie pod wymiar w określone miejsce, na pewno będę tu pokazywała postępy w pracach...tylko muszę trochę na materiały nazbierać :mrgreen:

dinzoo

Post » Śro maja 02, 2012 19:44 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

No ja właśnie też marzę o takim większym dla moich kociastych...tylko mój musi mieć bardzo solidną podstawę, bo kotki mam tez solidne :mrgreen: .

vip

Post » Śro maja 02, 2012 19:47 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

o takim właśnie myślę, wiem że te drapaki kupne są z pilśni i niestety niekoniecznie jest to solidne, a rury to są w ogóle z jakiegoś kartonu takiego (wiem bo u mnie koty złamały) u mnie drapaki kupne klekoczą po jakimś czasie więc mój będzie solidny żeby się nie roztelepał po miesiącu

dinzoo

Post » Śro maja 02, 2012 19:49 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Ja oglądałam takie wysokie drapaczki, to ta podstawa jakoś mało solidnie mi sie widziała :? .
I zaraz oczyma wyobraźni zobaczyłam mojego Puśka, wskakującego na wysoka półkę, i cały drapak walący sie pod jego ciężarem 8O .

vip

Post » Śro maja 02, 2012 19:54 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

jak robiłam te półki to w bloku na przeciwko czterech panów z administracji coś robiło przy balkonie, jeden trzymał sznur, drugi głośno myślał gdzie się podłączyć, trzeci popijał jakiś napój z puszki, a ten co stał na balkonie rozkładał ręce w geście niemocy
... to się nazywa robota
vip0 pisze:Ja oglądałam takie wysokie drapaczki, to ta podstawa jakoś mało solidnie mi sie widziała :? .
I zaraz oczyma wyobraźni zobaczyłam mojego Puśka, wskakującego na wysoka półkę, i cały drapak walący sie pod jego ciężarem 8O .

no właśnie, tym bardziej, że mocowanie reszty konstrukcji do tej nędznej podstawy jest bardzo delikatne

dinzoo

Post » Śro maja 02, 2012 21:13 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Jestem pod wrażeniem! Galante Ci te półki wyszły! :mrgreen:
Sama wierciłaś dziury? 8O
Pytam, bo jak ja biorę w ręce wiertarkę, to jeszcze nigdy nie wwierciłam się prostopadle do ściany. :oops:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Czw maja 03, 2012 7:29 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

selene00 pisze:Jestem pod wrażeniem! Galante Ci te półki wyszły! :mrgreen:
Sama wierciłaś dziury? 8O
Pytam, bo jak ja biorę w ręce wiertarkę, to jeszcze nigdy nie wwierciłam się prostopadle do ściany. :oops:

Iwonko, wszystko robiłam sama :mrgreen: pociął mi stolarz, a ja pomalowałam, te uchwyty sobie poprzykręcałam, wywierciłam dziury, włożyłam kołki, poprzykręcałam (trochę mi się gwinty powyrabiały :ryk: ) i po robocie :ok:
a dzisiaj tylko koronkowa robota :mrgreen: dla odmiany

dinzoo

Post » Czw maja 03, 2012 7:58 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]