Le Tigre pisze:Syn mizia wszystkie koty na drodze jakie się dadzą, w domu i w przedszkolu udaje kota
A co ma udawać jak ma Mamę kocią wariatkę? Aligatora?
To jest znak, tra la la.... tatuś, odczulaj się!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Le Tigre pisze:Syn mizia wszystkie koty na drodze jakie się dadzą, w domu i w przedszkolu udaje kota
spinca pisze:
O tym
Aia pisze:dobrze pojęłam, że to-to będzie kolejnym umęczonym istnieniem, które bedzie szarpać Twoje nerwy i dołoży się do ruiny domostwa?
Le Tigre pisze:Tak myślę, Spinca, że ja na te komplementy nie zasługuję - tu mnóstwo osób robi dużo dobrego i to ile! Szczęka w dół...
Właśnie: a jak dzidzia?
Le Tigre pisze:No ruszyła mnie ta Yamaha, bardzo. Teraz będę ci tu beczećbo jak ją zobaczyłam, pomyślałam sobie, że najbardziej mnie wizualnie z całej ekipy chwyta za okolice dołka oraz mięśnia sercowego
P.S. Pomyślimy wspólnie z rodzinką, co zrobić - jakby co, to lecę po radę do cioci SpinkiJedno wiem po tym co się tu naczytałam - warto odjajczać i sterylizować!
Le Tigre pisze:Spinca, tak se myślę, że on już może jest odczulony tylko nie wiem jak to sprawdzić
spinca pisze:Aia pisze:dobrze pojęłam, że to-to będzie kolejnym umęczonym istnieniem, które bedzie szarpać Twoje nerwy i dołoży się do ruiny domostwa?
Ołjeah, będzie![]()
Megana pisze:Może też jestem zbok, ale Yamaha jest super. Przynajmniej od strony kierownicy...
ewan pisze:Spinca a skąd się wzięła Yamaha u Ciebie i co jej właściwie dolega?
spinca pisze:Le Tigre pisze:Spinca, tak se myślę, że on już może jest odczulony tylko nie wiem jak to sprawdzić
Jak to? A skąd Wy w ogóle jesteście? Trzeba iść w gości do jakiejś zakoconej po uszy wariatki, nie ma siły, wylezie. Ja zapraszam
spinca pisze:
Gratulacje przyjmiemy osobiście z wielką radością
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości