aange pisze:Anuska- zrobiła koopę poza kuwetą- na szczęście zdrową. jej oczka są niezbyt fajne- na kocyku były slady jakby krwi to myślę że to z oczek
ślady krwi to nie jest nic normalnego :/ Basia wie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aange pisze:Anuska- zrobiła koopę poza kuwetą- na szczęście zdrową. jej oczka są niezbyt fajne- na kocyku były slady jakby krwi to myślę że to z oczek
wiiwii pisze:Czy powinnam się zaniepokoić na tyle, by robić kotu badania krwi czy to problem behawioralny?Sterylizacja pomogła uspokoić napady agresji kiedyś, a te napady, które się zdarzyły, skrócić - kot sam się uspokaja po
ilka;) pisze:Ja mogę na piątek rano![]()
Wiiwii, kieruję do Ciebie małą prośbę. Mam rzeczy na bazarek, ale potrzebuję jakiejś pomocy przy zdjęciach, zamieszczeniu tego itp... jestem zielona. Miałabyś kiedyś czas to wpadłabym z tą całą hałajstrą i jakoś by się to porobiło ... ?
hidi pisze:hej,
ja się wpisywałam wstepnie na jutro wieczór, ale niestety wypadam- po pracy muszę się zając swoim rowerem i nie wiem ile mi zejdzie...
za to proszę mnie zapisać na sobotę rano.
evik75 pisze:MIKUŚ
Wysyłam Ci statut przepisany na priv. Trochę mi to zajęło, bo jest piękna pogoda i całe dnie spędzam z moim potomstwem na placach zabaw, w gronie równie szczęśliwych z tego powodu rodziców
, a kiedy wracam brak mi sił na cokolwiek - w końcu przesiadywanie na ławeczce jest mocno wyczerpujące
![]()
Dzisiaj się jednak zawzięłam i napisałam. Ze śpiącym Filemonkiem na kolanachBez 1 strony (bo mówiłaś, że jest). Jak trzeba to dopiszę. Poprawki też mogę wprowadzać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, sherab i 666 gości