Cześć

Fajnie że Brit smakuje Twoim kociakom. Też chyba to niej wrócę za jakiś czas jak RC Oral Mili skończy jeść. Zauważyłam ze po tej Brit więcej piła i sikała a to ważne. Teraz też sika sporo ale po tamtej było więcej.
A Ty nie na działce dzisiaj?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:dzięki za podpowiedzichyba jednak przegnam na cztery wiatry...
na myszy, są w piwnicy
anulka111 pisze:Kurak juz siedzi w piekarniku .
Odnosnie klusek -biale latwo sie robio i bezpieczne w lato -ugotowane puszczone ziemniaki przez praskę łacze z odrobiną maki ziemniaczanej. I juzNie daje jaja,po co i tak sie trzymaja.
A poki co mam kupne,wiec sie nie narobie
MonikaMroz pisze:
Cześć
Fajnie że Brit smakuje Twoim kociakom. Też chyba to niej wrócę za jakiś czas jak RC Oral Mili skończy jeść. Zauważyłam ze po tej Brit więcej piła i sikała a to ważne. Teraz też sika sporo ale po tamtej było więcej.
A Ty nie na działce dzisiaj?
MalgWroclaw pisze:Moje bezdomniaczki po prostu wolą mokre. Ja też wolę, jak mokre jedzą, przynajmniej trochę wody wchłoną. Wiecie, tyle się tu dyskutuje np. o SUK u kastrowanych kocurków. A przecież przez większą część roku koty bezdomne nie mają nic do picia. W zimie - wiadomo, mróz. Latem, jak nie pada, jest sucho, nie ma kałuż. Jak one się mają płukać?
Karolek(ona) pisze:Toffik ale ty wiesz, że ja jestem facetem jak ty?
przecież nie mamy jajek to możemy leżec jak chcemy
Karolek(ona) pisze:Garfield znowu nas nakryła
nie mozna nawet poleżeć spokojnie
Duża idź już z tym telefonem bo do TOZu zadzwonie
Chodź śpimy to sobie pójdzie
joszko89 pisze:Dzięki Karolka, bardzo miło z Twojej strony! Ale zanim bym doszła do Was to te kluski już by popleśniały chyba
vailet pisze:
Hello Karola i kociaste![]()
Jak Ci się pić chce to proszę
Myszolandia pisze:Karolek(ona) pisze:Toffik ale ty wiesz, że ja jestem facetem jak ty?
przecież nie mamy jajek to możemy leżec jak chcemy
umarłam
Myszolandia pisze:Karolek(ona) pisze:Garfield znowu nas nakryła
nie mozna nawet poleżeć spokojnie
Duża idź już z tym telefonem bo do TOZu zadzwonie
Chodź śpimy to sobie pójdzie
komentami zabijasz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Marmotka i 32 gości