Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 01, 2012 12:14 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Obrazek

Cześć :)

Fajnie że Brit smakuje Twoim kociakom. Też chyba to niej wrócę za jakiś czas jak RC Oral Mili skończy jeść. Zauważyłam ze po tej Brit więcej piła i sikała a to ważne. Teraz też sika sporo ale po tamtej było więcej.

A Ty nie na działce dzisiaj?
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Wto maja 01, 2012 12:33 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

puszatek pisze:dzięki za podpowiedzi :D chyba jednak przegnam na cztery wiatry...
na myszy, są w piwnicy :mrgreen:

bo najgorzej wlasnie jak sie kotu daje roznych karm posmakowac to one potem by caly czas chcialy miec urozmaicone.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto maja 01, 2012 12:35 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

anulka111 pisze:Kurak juz siedzi w piekarniku .

Odnosnie klusek -biale latwo sie robio i bezpieczne w lato -ugotowane puszczone ziemniaki przez praskę łacze z odrobiną maki ziemniaczanej. I juz :lol: Nie daje jaja,po co i tak sie trzymaja.

A poki co mam kupne,wiec sie nie narobie ;)

no tez dalam Joszko przepis na prawdziwe slaskie kluski z samej kartofalnej maki i pyr gotowanych utuczonych

Joszko jak cos to chodź oddam ci cala paczke co kupiłam ślaskich bo mialam w lodowce troche ugotowanych ziemniakow to machnelam kopytka wiec kluski nie otrzebne na dzis
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Wto maja 01, 2012 12:37 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

MonikaMroz pisze:Obrazek

Cześć :)

Fajnie że Brit smakuje Twoim kociakom. Też chyba to niej wrócę za jakiś czas jak RC Oral Mili skończy jeść. Zauważyłam ze po tej Brit więcej piła i sikała a to ważne. Teraz też sika sporo ale po tamtej było więcej.

A Ty nie na działce dzisiaj?

hejka
no jedza ale nie wiem czy bedzie mnie stac znow zamowic im worka, musze policzyc kase
a nad dzialkaintensywnie mysle ale ja owszem lubie jak jest wiosenna czy letnia pogoda ale ja nie wyrabiam na ytakim słoncu, cisnienie mam niskie - to tak jakbym siedziala w zagoracej wodzie, jak wstaje to odlatuje. Samemu to zadna atrakcja na dzialce siedziec. Filip i tak ze mna nie pogada

Karolek(ona)

Post » Wto maja 01, 2012 12:43 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Moje bezdomniaczki po prostu wolą mokre. Ja też wolę, jak mokre jedzą, przynajmniej trochę wody wchłoną. Wiecie, tyle się tu dyskutuje np. o SUK u kastrowanych kocurków. A przecież przez większą część roku koty bezdomne nie mają nic do picia. W zimie - wiadomo, mróz. Latem, jak nie pada, jest sucho, nie ma kałuż. Jak one się mają płukać? :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto maja 01, 2012 12:57 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

MalgWroclaw pisze:Moje bezdomniaczki po prostu wolą mokre. Ja też wolę, jak mokre jedzą, przynajmniej trochę wody wchłoną. Wiecie, tyle się tu dyskutuje np. o SUK u kastrowanych kocurków. A przecież przez większą część roku koty bezdomne nie mają nic do picia. W zimie - wiadomo, mróz. Latem, jak nie pada, jest sucho, nie ma kałuż. Jak one się mają płukać? :(

Nie no ja przeciez nie pisałam tego złośliwie, że może je karmisz orjenem itp.
Ale przyznam Ci racje, bo sama zauwarzyłam, że bezdomne koty wolą jednak konkretne jedzenie niz chrupki, u mojej siorki jak były koty takie wiesz do stodoly na myszy to wolałay nawet zupy zjesc niż sucha karme

Karolek(ona)

Post » Wto maja 01, 2012 13:18 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Dzięki Karolka, bardzo miło z Twojej strony! Ale zanim bym doszła do Was to te kluski już by popleśniały chyba :mrgreen:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Wto maja 01, 2012 17:41 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Obrazek
Hello Karola i kociaste :1luvu: :1luvu: Jak Ci się pić chce to proszę :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto maja 01, 2012 17:57 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolek(ona) pisze:Toffik ale ty wiesz, że ja jestem facetem jak ty?
Obrazek
przecież nie mamy jajek to możemy leżec jak chcemy
Obrazek

umarłam :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto maja 01, 2012 17:59 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolek(ona) pisze:Garfield znowu nas nakryła
Obrazek
nie mozna nawet poleżeć spokojnie
Obrazek
Duża idź już z tym telefonem bo do TOZu zadzwonie
Obrazek
Chodź śpimy to sobie pójdzie
Obrazek

komentami zabijasz :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto maja 01, 2012 17:59 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto maja 01, 2012 18:18 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

joszko89 pisze:Dzięki Karolka, bardzo miło z Twojej strony! Ale zanim bym doszła do Was to te kluski już by popleśniały chyba :mrgreen:

a ty za siedmioma górami mieszkasz i lasami - pksy i pociągi jeżdza :P

Karolek(ona)

Post » Wto maja 01, 2012 18:19 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vailet pisze:Obrazek
Hello Karola i kociaste :1luvu: :1luvu: Jak Ci się pić chce to proszę :mrgreen:

czesc
co mi tu z jakis cyckow z drzewa lejesz :ryk:
wole wode minerałke

Karolek(ona)

Post » Wto maja 01, 2012 18:19 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Myszolandia pisze:
Karolek(ona) pisze:Toffik ale ty wiesz, że ja jestem facetem jak ty?
Obrazek
przecież nie mamy jajek to możemy leżec jak chcemy
Obrazek

umarłam :ryk:

:mrgreen:

Karolek(ona)

Post » Wto maja 01, 2012 18:20 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Myszolandia pisze:
Karolek(ona) pisze:Garfield znowu nas nakryła
Obrazek
nie mozna nawet poleżeć spokojnie
Obrazek
Duża idź już z tym telefonem bo do TOZu zadzwonie
Obrazek
Chodź śpimy to sobie pójdzie
Obrazek

komentami zabijasz :ryk:

oj tam oj tam

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]