Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lidka pisze:Nasz Milutek z urazem kregosłupa też był strasznie chudy i też jadł jak opętany. TAk jest z kotami, które głodowały. A w takim stanie napewno nie potrafiła znaleźć sobie jedzenia.
Uważaj, żeby po sikaniu nie zrobiły sie odparzenia. Bolą i niefajnie sie goją. Możesz spróbować sudokremu albo natłuścić skórę chćby oliwką, żeby siuski nie podrażniały skóry.
Trzymam kciuki oczywiście.
ankacom pisze:Iza jesteś aniołem
toz-police pisze:Cola spokojnie przespala noc, siusiu i kupka tez byly oczywiscie w kuweciegrzeczna dziewczynka. Pochlania ogromne ilosci jedzonka. Niewiem czy jej ograniczac, czy dawac tyle, zeby sie najadla ?
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=141531][img]http://img190.imageshack.us/img190/3993/colabanerek3.jpg[/img][/url]
wiesiaczek1 pisze:trzymam
toz
powiedzcie mi co robić: dziś opowiedziała mi "kociara" na działce, że u niej na osiedlu jest sklep, gdzie sprzedawczynie nie lubią kotów i przy śmietniku wykładają trutkę, mówiła jej inna kociara z tego osiedla, że znalazła nieżywe kotki małe, smietnik jest zamknięty do dyspozycji tylko tego sklepu, to jest małe osiedle , jest tam dużo kociar ale wszyscy się znają i one nie chcą podpaść tym ze sklepu,
toz-police pisze:wiesiaczek1 pisze:trzymam
toz
powiedzcie mi co robić: dziś opowiedziała mi "kociara" na działce, że u niej na osiedlu jest sklep, gdzie sprzedawczynie nie lubią kotów i przy śmietniku wykładają trutkę, mówiła jej inna kociara z tego osiedla, że znalazła nieżywe kotki małe, smietnik jest zamknięty do dyspozycji tylko tego sklepu, to jest małe osiedle , jest tam dużo kociar ale wszyscy się znają i one nie chcą podpaść tym ze sklepu,
Jezus Maria jak to truja ? Trzeba to szybko zglosic, do jakies organizacji, albo na policje. Powiedziec, ze sa swiadkowie, nastraszyc ich, no niewiem co jeszcze, ale nie zostawiac tak tego. Ktos u Nas otrul kocurka, mamy zaswiadczenie od weta. I nie popuscimy tego chodz bym miala telewizje wezwac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 652 gości