Teoś,Sara,Ori ze Sz-na-szukają kochajacych domów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 30, 2012 13:54 Teoś,Sara,Ori ze Sz-na-szukają kochajacych domów

Ona - Sara -

Obrazek
pręgowana buraska przyszła na świat prawdopodobnie w czerwcu w szopie przy altance na działce. Ma około półtora roku. Nikt jej tam nie chciał, ale ona i tak była szczęśliwa, że może żyć. Gdy właścicielka działki zobaczyła kociaki zaczęła im przynosić codziennie jedzenie. Na początku września kotka została zabrana do domu tymczasowego, gdzie została odpchlona i odrobaczona. Zaczęła poznawać życie w mieszkaniu, gdzie jest zawsze jedzenie i gdzie są inne kotki.

Kotka jest wysterylizowana i odrobaczona.Jest bardzo łagodna, kochająca głaskanie. Przychodzi w nocy na mizianie. Kocha człowieka, ale nie lubi być brana na ręce.
Oruś

Obrazek

W listopadzie pojawił się koło biblioteki w Pajęcznie Oruś. Płakał tak bardzo, że tym płaczem wypłakał sobie dom. Był brudny nieziemsko,dlatego został wykąpany i nakarmiony. Tu poznał się z Sarunią. Pokochali się, śpią razem, bawią się razem, wylizują sobie buźki nawzajem.

PO PROSTU KOCIA MIŁOŚĆ.
Obrazek
Obrazek

Ona jest płocha, delikatna, krucha. Boi się nowych sytuacji, ale potrafi odwdzięczyć się za miłość najszczerszą miłością. On ma około 14 miesięcy. Jest chodzącą łagodnością. Nie w nim żadnej agresji. Nigdy nie syczy i nie fuka. Kocha wszystkich: ludzi, zwierzęta. Potrafi się z każdym dogadać. Ma anielski charakter. Jest pełen cierpliwości i wyrozumiałości. Prawdziwy przyjaciel.
Jest wykastrowany i odrobaczony.

Jego futerko jest bardzo mięciutkie, a on cały jest niesamowitym pieszczochem. Oba kotki są zaszczepione. Ponieważ koteczki są do siebie bardzo przywiązane - pragniemy dla nich wspólnego domku

Lusi nie żyje [*]
Obrazek

Siostra Sary.
Trochę dzikuska, ale kochająca całym sercem. Uczucia okazuje w nocy.
Była już w domku stałym, ale wróciła z adopcji, i w domu tymczasowym odżyła. Biega, jest pełna radości i czeka, aż ją ktoś zechce. Podobnie , jak Sara ma 10 miesięcy. Jest odrobaczona i wysterylizowana.

Elza już w doku stałym/b]
Obrazek
Obrazek

Prawdopodobnie ktoś ją wyrzucił z domu. Błąkała się koło zajazdu w Pajęcznie. Nie miała tam ani legowiska do spania ani jedzenia. Przychodziła obecna pani i raz dziennie przynosiła posiłki. Któregoś razu, gdy były straszne mrozy na początku lutego - kotka zaczęła za panią iść i płakać. Pani, pomimo, że w dmou jest jeszcze kilka kotków, zabrała błagającą kicię do domu.

Kotka na początku bardzo się cieszyła, ale nie ma tu łatwego życia, gdy pozostałe starsze kotki ją gonią. Ona sama jest łagodna, spragniona miłości. Sama przychodzi po głaski.Jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona, posiada książeczkę zdrowia.

kontakt albo [b]503876877 lub 343 111 558
Ostatnio edytowano Nie kwi 14, 2013 20:28 przez olafen, łącznie edytowano 10 razy
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pon kwi 30, 2012 14:17 Re: Sara, Orus, Elza i Lusi z Pajęczna potrzebują DS

Lusi
Obrazek

Obrazek

Elza
Obrazek

Obrazek

olafen

Post » Pon kwi 30, 2012 14:21 Re: Sara, Orus, Elza i Lusi z Pajęczna potrzebują DS

jesteśmy :D a kociaki suuuppeerr :1luvu: :1luvu: :1luvu:

beateczka

Od: Nie lut 07, 2010 21:30

Post » Pon kwi 30, 2012 14:24 Re: Sara, Orus, Elza i Lusi z Pajęczna potrzebują DS

Ori i Sara

Obrazek

Obrazek

Obrazek

olafen

Post » Pon kwi 30, 2012 14:25 Re: Sara, Orus, Elza i Lusi z Pajęczna potrzebują DS

beateczka pisze:jesteśmy :D a kociaki suuuppeerr :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Witaj Beateczko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

olafen

Post » Pon kwi 30, 2012 14:33 Re: Sara, Orus, Elza i Lusi z Pajęczna potrzebują DS

Olafen, moje uznanie za to co robisz i że jesteś twarda :ok:
Podczytuję, więc postanowiłam się przywitać. Kociambry piękne, a Elzunia skradła moje serce :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pon kwi 30, 2012 14:37 Re: Sara, Orus, Elza i Lusi z Pajęczna potrzebują DS

Witaj Jola. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bardzo mi miło, ze tak mnie i naturalnie moją mamę oceniasz :)
Cieszę się, że Elzunia Ci się podoba. Jest faktycznie śliczna :)
Zapraszam do nas częściej :)

olafen

Post » Pon kwi 30, 2012 15:29 Re: Sara, Orus, Elza i Lusi z Pajęczna potrzebują DS

Ja też przyszłam się przywitać. Zdjęcia kotków bardzo ładne. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pon kwi 30, 2012 15:33 Re: Sara, Orus, Elza i Lusi z Pajęczna potrzebują DS

I też witam bardzo serdecznie i zapraszam do częstych wizyt :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:

olafen

Post » Wto maja 01, 2012 9:43 Re: Sara, Orus, Elza i Lusi z Pajęczna potrzebują DS

Kotki wczoraj szalały do 24. W pewnym momencie pogoniłam je równo. Uciekały, aż nogi sobie chciały połamać. Naturalnie od rana Sara robiła wszystkim pobudkę. Już o 6 postawiła cały dom na równe nogi. Dostała niezłą burę i przez 1 godzinę byłą cisza, a potem znów to samo.

Orek jest większym śpiochem. On lubi przyjść, przytulić się, pospać w moich ramionach, natomiast Sara to wulkan energii. Jej wystarczy godzina snu i dalej biega, rozrabia. Jest w tym słodka, ale w ciągu dnia, w nocy - wolę spać :wink:

Wczoraj mój sąsiad znów wiercił wiertarką udarową trzy godziny. Kotki były udręczone i tylko podchodziły do mnie i patrzyły tymi swoimi ufnymi oczkami, to na mnie, to na drzwi, skąd dobiegał hałas.

Oba są słodkie.

Lusi przychodzi do mojej mamy tylko w nocy. Wtedy jest rytuał wylizywania twarzy, rąk i miziania się. One są z Sarą siostrami - to chyba ich matka na działkach tak nauczyła.
Moja rezydentka Citka wylizuje mi ręce a Orek - nic :)
On się cały przytula. Jest jak taki malutki bezradny chłopczyk - i tylko mu we wszystkim pomagać :)

olafen

Post » Wto maja 01, 2012 11:45 Re: Sara, Orus, Elza i Lusi z Pajęczna potrzebują DS

Koty to wyjątkowe stworzonka, są takie ładne, wszystkie bez względu na rasę czy kolor. Te ich wielkie oczka i w ogóle , są wspaniałe. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Wto maja 01, 2012 17:11 Re: Sara, Orus, Elza i Lusi z Pajęczna potrzebują DS

Banerki ;)

Dla dwójki - nie mogłam się powstrzymać ;) i najpierw zrobiłam baner dla tych miziaków dwóch:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=141585][img]http://miau_miau2010.republika.pl/Sara_Orus.jpg[/img][/url]

A później wspólny:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=141585][img]http://miau_miau2010.republika.pl/Cztery_olafen.gif[/img][/url]

Za dobre domki kciuki :)
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto maja 01, 2012 17:12 Re: Sara, Orus, Elza i Lusi z Pajęczna potrzebują DS

Dziękuję bardzo :) :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

olafen

Post » Śro maja 02, 2012 10:34 Re: Sara, Orus, Elza i Lusi z Pajęczna potrzebują DS

banerki wklejone :ok: :ok: :ok:

beateczka

Od: Nie lut 07, 2010 21:30

Post » Śro maja 02, 2012 16:16 Re: Sara, Orus, Elza i Lusi z Pajęczna potrzebują DS

Cieszę się bardzo i pozdrawiam :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:

olafen

[następna]