PALUCH 7-GPK Mrau.Chore koty potrzebują weterynaryjnych karm

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 30, 2012 12:37 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

ja zrobilam tak, ze buty zostawilam przed mieszkaniem i od razu bieglam pod prysznic - wszystkie ciuchy do pralki i pranie calego ciala.... i bylo ok

powodzenia, qlenka :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon kwi 30, 2012 12:39 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

ariel pisze:poszukuję zmotoryzowanej osoby, która odwiedza Paluch

dziewczyny, czy moje pytanie gdzieś przepadło?
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pon kwi 30, 2012 12:40 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Ariel, myślę, że musisz konkretniej powiedziec o co chodzi - co przewieźc, w jakich ilościach i z jakiej dzielnicy. Chociażby orientacyjnie, abyśmy nie porywali sie z motyką na słońce.
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pon kwi 30, 2012 12:41 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

ariel pisze:

niestety ja mogę dopiero ok. 19-stergo maja
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon kwi 30, 2012 12:43 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

ja przypomne, ze na Białołęce mam do oddania: 2 duze poduchy (takie z kanapy) - podłużne, kurtkę (moze posluzyc jako wypelnienie legowiska), 10 szalek 100 g Animondy dla struwitowców oraz 3 saszetki Hill's-a dla struwitowcow

tillibulek

Post » Pon kwi 30, 2012 13:14 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Tilibulku, Ariel, z osób, które regularnie odwiedzają P. tylko jedna jest zmotoryzowana, a samej ciężko ogarniać wszystkie transporty. (Tilibulku, a w Twoim wypadku to nie wiem jak to może być po drodze ;) :P , ale coś się na pewno wymyśli- dziękujemy i pamiętamy :) )
Edyta też dzielnie robi za tymczasowóz, ale pewnie chce bezczelnie odpocząć z początkiem maja :twisted: :wink:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon kwi 30, 2012 13:30 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Tilibulku, co do Białołęki - to ja czasem bywam, ale to w drodze do weta. Więc jakbyś dała jakiś kontakt do siebie, to byłoby fajnie.
Niebawem czeka mnie jakaś wizyta kontrolna kudłacza, więc może w przeciągu tygodnia/dwóch mogłabym podjechac.
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pon kwi 30, 2012 13:31 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Jamkasica, dziekuje za info :1luvu: Ode mnie na Paluch jest mega daleko, a sama nijak nie zabralabym sie z tymi rzeczami autobusem, nie ma jak....

Naline, to jest niedaleko lecznicy Canfelis, jesli tam wlasnie jezdzisz... juz pisze namiary na PW :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Post » Pon kwi 30, 2012 13:32 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

jamkasica pisze:Ryzyko jest zawsze, ale przy środkach ostrożności można je zminimalizować. Poza tym przegadałyśmy już ten temat wzdłuż i wszerz ;)
Ja będę na pewno pod koniec tygodnia, ale nie wiem jeszcze czy w czwartek czy w piątek. Dam znać :)

tak, wiem, przerabiałyśmy :lol:
to ja czekam na info, bo w zasadzie mogę w czwartek lub w piątek, tylko w czwartek byłabym pewnie z siostrą, a w piątek sama.
Jeśli chodzi o auto czyli pytanie Ariel - jeszcze nie wiem czym będę tam jechać, w razie czego napiszę tutaj lub na PW.
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Pon kwi 30, 2012 13:41 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

jamkasica pisze: ale pewnie chce bezczelnie odpocząć z początkiem maja :twisted: :wink:

urlopik daleko od wawy :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon kwi 30, 2012 20:53 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

tillibulek pisze:Jamkasica, dziekuje za info :1luvu: Ode mnie na Paluch jest mega daleko, a sama nijak nie zabralabym sie z tymi rzeczami autobusem, nie ma jak....

Naline, to jest niedaleko lecznicy Canfelis, jesli tam wlasnie jezdzisz... juz pisze namiary na PW :1luvu: :1luvu:

Madzia, no ja przecież! Mam "auto" i jeżdżę.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Śro maja 02, 2012 12:07 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

ariel pisze:

Moje przepadło 2 razy :? :? :? :?
Pytam wiec znowu - co z tymi scinkami z niszczarki?
gdybym jechała ze ścinkami to moge zabrac cos jeszcze.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro maja 02, 2012 20:25 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Dołączam się do pytania o ścinki :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob maja 05, 2012 21:46 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Czy ktoś z Ursynowa mógłby odebrać 5kg suchej karmy bytowej dla małych Paluszków ?
I podrzucić tę karmę tak przy okazji do mnie (Grochów lub do pracy okolice Nowego Światu) , do Jamkasicy(jeszcze o tym nie wie :wink: ) lub Alareipan(też jeszcze o tym nie wie :wink: ). Ewentualnie na Paluch jak będziemy czyli do umówienia.

Jagooda , uwolnię Cię od ścinków . Jeśli tylko będziesz mogła z nimi podjechać do schronu (czyli w jakiś weekend) :mrgreen: .
Gdzieś to upchniemy , sezon "kociakowy" niestety rozpoczęty 8O .
Bianka 4 - będziesz druga w kolejce . OK ? :wink:

Uprzejmie donoszę ,że za pozostałą kwotę z akcji MLEKO została zakupiona mokra karma dla maluszków. Darczyńcom jeszcze raz pięknie dziękujemy :D .

W wielkiej potrzebie nadal są dorosłe koty. Kończy nam się lepsza sucha karma :? .Prosimy o pomoc:

Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt-Viva!
ul. Kawęczyńska 16 lok.42a
03-772 Warszawa
59 1370 1109 0000 1706 4838 7317
W TYTULE: darowizna - dla Grupy Pomocy Kotom MRAU
CEL: suche dla Paluszków

Czy mogę prosić o jakąś akcję na fb na ten temat bo sama kompletnie się na tym nie znam :oops: .

Ręczniki , powłoczki ,kocyki itp itd także na ukończeniu. Prosimy o przegląd szaf :mrgreen: .

Chętne ręce do pomocy także bardzo mile widziane. W pokoikach adopcyjnych zawsze jest pora na porządki. W ten czwartek wspomogła nas qulenka,zajęła się przede wszystkim maluszkami do adopcji :D . Dziękujemy i mamy nadzieję ,że jeszcze do schronu zawitasz. Sama widziałaś ,że pracy tam nie brakuje.A kociaczki były szczęśliwe jak im Ciocia oporządziła klatkę :D .

To tyle . To pisałam ja - MalgosiaZ
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Nie maja 06, 2012 9:55 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

jak dostane ekwiwalent za urlop to dorzuce sie do karmy........

tillibulek

[poprzednia][następna]