Feebee pisze:Tu moderują żywi ludzie, z emocjami, własnymi przemyśleniami, popełniający czasem błędy, a nie cyborgi i anioły.
Dokładnie tak.

Dawniej dziwiłam się, że tak duże forum ma tak niewielu moderatorów.
Teraz już wiem dlaczego.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Feebee pisze:Tu moderują żywi ludzie, z emocjami, własnymi przemyśleniami, popełniający czasem błędy, a nie cyborgi i anioły.
Zdaniem niektórych użytkowników miau.Femka pisze:cały ten wątek jest jednym wielkim wyjaśnieniem Ci, co robiłaś źle i dlaczego nie nadajesz się na moderatora. Skoro nie wystarczyło ponad 50 stron, jeden post niczego nie zmieni. Masz za mocne paluszki.
Femka pisze:alix76, do właściwego moderowania, poza wszystkim, potrzebne jest wyczucie, takt, no i autorytet, o którym możesz tylko pomarzyć. Ty w wątkach organizowałaś zasadniczo rozpierduchy i ślicznie rozkręcałaś aferki. (...)
ksb pisze:Femka pisze:alix76, do właściwego moderowania, poza wszystkim, potrzebne jest wyczucie, takt, no i autorytet, o którym możesz tylko pomarzyć. Ty w wątkach organizowałaś zasadniczo rozpierduchy i ślicznie rozkręcałaś aferki. (...)
Rozumiem, że to jest Twoje zdanie.
Ja mogę napisać, że jest krzywdzące i - moim zdaniem - niezgodne ze stanem faktycznym.
Nie mam już zamiaru polemizować z przewijającymi się w kilku wątkach oskarżeniami i twierdzeniami, bo niestety jakiekolwiek zdanie odmienne, próba uściślenia bądź zadanie pytania o dowody kończą się zawsze tak samo.
To jest mój ostatni wpis w tym wątku, z utęsknieniem będę czekać na ogłoszenie regulaminu.
ana pisze:Zdaniem niektórych użytkowników miau.Femka pisze:cały ten wątek jest jednym wielkim wyjaśnieniem Ci, co robiłaś źle i dlaczego nie nadajesz się na moderatora. Skoro nie wystarczyło ponad 50 stron, jeden post niczego nie zmieni. Masz za mocne paluszki.
Zdaniem innych alix est moderatorem bardzo dobrym, skutecznym, szybko (i nie bezkrytycznie), reagującym na raportowanie postów.
Femka pisze:cały ten wątek jest jednym wielkim wyjaśnieniem Ci, co robiłaś źle i dlaczego nie nadajesz się na moderatora. Skoro nie wystarczyło ponad 50 stron, jeden post niczego nie zmieni. Masz za mocne paluszki.
Liwia pisze:Chyba Ci się wątki pomyliły.
To jest wątek nt. regulaminu a nie nt. alix76. I bardzo żałuję, że jest tak ustawicznie trolowany, bez reakcji moderacji. Choć oczywiście zdaję sobie sprawę że gdyby trzymał się tematu zasadniczego to dawno by umarł![]()
Można już gdzieś przeczytać projekt regulaminu miau powstałego na ..hmmm... innym forum (nie pamiętam nazwy)?
Femka pisze:Liwia pisze:Chyba Ci się wątki pomyliły.
To jest wątek nt. regulaminu a nie nt. alix76. I bardzo żałuję, że jest tak ustawicznie trolowany, bez reakcji moderacji. Choć oczywiście zdaję sobie sprawę że gdyby trzymał się tematu zasadniczego to dawno by umarł![]()
Można już gdzieś przeczytać projekt regulaminu miau powstałego na ..hmmm... innym forum (nie pamiętam nazwy)?
Nie, nic mi się nie pomyliło
w wątku poruszane są sprawy związane z ogólnymi zasadami funkcjonowania forum, w tym także moderacji. A radosna "moderacja" alix76 wpisała się w ostatnim czasie w kilka bieżących tematów, w tym również w ten.
Projekt regulaminu napisany przez grupę zaproszoną przeze mnie został wysłany do Admina, pozostaje w jego dyspozycji. Na miau nigdzie nie jest opublikowany i nie planuję takiej publikacji.
Beliowen pisze:Mosiu, mówimy wszak
mówimy już długo i nawet udaje się dość spokojnie mówić
Tyle, że powoli się zapętlamy, bo w kółko i wciąż są powtarzane - przez obie strony - te same pytania i odpowiedzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości