Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:niech to szlag trafi...
iwoo1 pisze:Żal mi Wacusia, ale mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy.
Biedak, jak na jednego kota to trochę za dużo. Będzie dobrze - musi być dobrze![]()
![]()
vailet pisze:Lidka otwartym pysiem moja koteczka oddychała przy okropnym zapaleniu żołądka i jelit.Ja już kurcze nie wiem czy to zakaźne bo Bejbi ma coś w tym stylu,ale nie otwiera pysia.Ze stresu też koty mogą tak robić.Tamta ziała jak piesnie miała siły na nic.Za szybko kotka wzięłam?Czy to moja wina że teraz cierpi?Ciągle mam pytania do siebie bo nikt mi nie odpowie na nie
Biedny Wacuś
![]()
Nie myje się to jest chory.Oby było wiadomo jak go leczyć.Dobrze że Ty zauważyłaś u niego ten "guzek".
lidka02 pisze:vailet pisze:Lidka otwartym pysiem moja koteczka oddychała przy okropnym zapaleniu żołądka i jelit.Ja już kurcze nie wiem czy to zakaźne bo Bejbi ma coś w tym stylu,ale nie otwiera pysia.Ze stresu też koty mogą tak robić.Tamta ziała jak piesnie miała siły na nic.Za szybko kotka wzięłam?Czy to moja wina że teraz cierpi?Ciągle mam pytania do siebie bo nikt mi nie odpowie na nie
Biedny Wacuś
![]()
Nie myje się to jest chory.Oby było wiadomo jak go leczyć.Dobrze że Ty zauważyłaś u niego ten "guzek".
Nie to nie jest guzek to pęcherz duży ja myślałam ze to guzek a wet powiedział że to pęcherz tylko żołądek ma ogromny i to nie dobrze ...to nie nasza wina że koty chorują ja dziś łatwiłam auto bo przecież niedziela kazdy na piwku wiesz jak to jest i za niedziele musiałam dać troche więcej , ale bym nocy nie przespała do jutra wiedząc że mu coś jest i nic nie zrobić .Staramy się ale nie zawsze to wychodzi...
vailet pisze:lidka02 pisze:vailet pisze:Lidka otwartym pysiem moja koteczka oddychała przy okropnym zapaleniu żołądka i jelit.Ja już kurcze nie wiem czy to zakaźne bo Bejbi ma coś w tym stylu,ale nie otwiera pysia.Ze stresu też koty mogą tak robić.Tamta ziała jak piesnie miała siły na nic.Za szybko kotka wzięłam?Czy to moja wina że teraz cierpi?Ciągle mam pytania do siebie bo nikt mi nie odpowie na nie
Biedny Wacuś
![]()
Nie to nie jest guzek to pęcherz duży ja myślałam ze to guzek a wet powiedział że to pęcherz tylko żołądek ma ogromny i to nie dobrze ...to nie nasza wina że koty chorują ja dziś łatwiłam auto bo przecież niedziela kazdy na piwku wiesz jak to jest i za niedziele musiałam dać troche więcej , ale bym nocy nie przespała do jutra wiedząc że mu coś jest i nic nie zrobić .Staramy się ale nie zawsze to wychodzi...
Wiem Lidka...nie zawsze wychodzi.Dobrze że u nas w mojej klinice drożej w niedziele nie jest.Jest tylko po 22 godzinie 30 procent drożej.Lidka gdzie jest ten wątek do głosowania bo bym chciała,a mało czasu do 24 jest.Wiesz o co mi chodzi?Kandydaci i kandydatki kwietnia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości