Duet Cleo i Saszka, a w DT dwa kocie oseski

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 20, 2012 17:33 Re: Duet Cleo i Saszka, małe rozrabiające czorty :D

Przedstawiam mojego tymczasika :1luvu:

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Śro sty 25, 2012 15:34 Re: Duet Cleo i Saszka, małe rozrabiające czorty :D

chyba mało aktualnie tu :twisted:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro sty 25, 2012 18:06 Re: Duet Cleo i Saszka, małe rozrabiające czorty :D

jopop pisze:chyba mało aktualnie tu :twisted:

Tak jakby :lol:

Rysio od wczoraj w nowym domku!!! :kotek:
Adopcja express a telefon ciągle dzwoni, ciekawe co on takiego w sobie ma :roll:

Dziś przyjechał rano do mnie kolejny tymczasowicz z Korabiewic/Warszawy. Równie cudny ale nieco przestraszony Pako :1luvu: Zdjęc jeszcze nie ma i chyba przez jakiś czas nie będzie bo on jeszcze jest wycofany.

A teraz troszkę fotek mojego zwierzyńca.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

monia3a

Post » Pt lut 03, 2012 12:18 Re: Duet Cleo i Saszka, tymczasowy Pako

Chyba przestanę tu zaglądać :ryk:
Mój nowy tymczasowicz. Już praktycznie oswojony i może śmigać do siebie ;)

Takko:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mam taki tekst, tylko nie wiem czy się nadaje :ryk:

Witajcie. Nazywam się Takko ( tak mnie ochrzcił 6 latek, mi się podoba, a Wam ?? )
Mam około roku, jestem zaszczepiony i wykastrowany ( wrr ;) ) W tej chwili mieszkam w
domu tymczasowym u Moniki w Białymstoku. Przyjechałem z Korabiewic gdzie było mi strasznie źle,
musiałem szukać pożywienia i czasem walczyć o nie z psami. Któregoś dnia przyjechały po mnie
fajne dziewczyny i zabrały mnie z tego okropnego miejsca.
Jestem kotem nieśmiałym w stosunku do obcych ale proszę nie przejmujcie się jak fuknę na powitanie.
Po chwili robi się ze mnie typowy kocur kochający drapanko za uszkiem i mizianie po brzusiu, dziękuję
za to głośnym mruczeniem. Jeśli lubisz koty z charakterem to jestem dla Ciebie idealny!
Zadzwoń do mojej opiekunki i umów się na spotkanie. Monika: 501 453 000

monia3a

Post » Wto mar 13, 2012 8:52 Re: Duet Cleo i Saszka, tymczasowy Takko

Dziś Takko będzie miał gości :) mam nadzieję, że pokaże się z tej lepszej strony ;)
Ostatnio jak odwiedził mnie brat z rodzinką to Takuś niestety ale na powitanie ich ofukał i podrapał, a co ;) to jest kot który kocha tylko mnie :) ja mogę z nim zrobić wszystko, dosłownie i on mnie nie atakuje, nie gryzie czy drapie, moja córcia może z nim się bawić ale tylko wtedy jak on chce, a jak bierze go na ręce to Takuś siedzi grzecznie przez dwie minuty 8O mój mąż za to służy dla Takusia jako osoba do agresywnych zabaw, rzuca mu się na dłoń - gryzie, drapie i jest szczęśliwy, że może tak się pobawić :ryk: oj ciężko będzie mu znaleść dobry dom ...

monia3a

Post » Nie kwi 29, 2012 10:10 Re: Duet Cleo i Saszka, tymczasowy Takko

Takko w DS :ok:

monia3a

Post » Nie maja 06, 2012 19:29 Re: Duet Cleo i Saszka, tymczasowy Takko

super :)
Obrazek

jopop

Post » Nie maja 06, 2012 21:56 Re: Duet Cleo i Saszka, tymczasowy Takko

Moniś... czy tego netoperka specjalnie posadziłaś bliżej obiektywu, aby udawał równego kotce? :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Wto maja 08, 2012 8:03 Re: Duet Cleo i Saszka, tymczasowy Takko

Dokładnie tak - ona tylko udaje równą z Saszką ;)

Cleo została ostrzyżona 8) dwa razy mi już się przytkała sierścią pomimo podawania pasty odkłaczającej :( miałam dość i kota poszła do fryzjera, grzeczna była i nie za specjalnie wredna :D

monia3a

Post » Nie lis 04, 2012 19:36 Re: Duet Cleo i Saszka w końcu odetchniemy od Tosieńki

Dawno mnie tu nie było 8O

Przez ten czas oddałam dwa kociaki Oresta i Osko, miałam na DT ich mamę, która ganiała i fuczała na moje koty. Bywało różnie ale w końcu przywyklismy wszyscy do siebie , a ona dziś pojechała do DS echh ... ;)

monia3a

Post » Pt gru 28, 2012 20:41 Re: Duet Cleo i Saszka w końcu odetchniemy od Tosieńki

jakbyś odczuwała niedobór tymczasów to chętnie Ci pomogę zapełnić pustkę :twisted:
Obrazek

jopop

Post » Sob gru 29, 2012 14:54 Re: Duet Cleo i Saszka w końcu odetchniemy od Tosieńki

Wiesz, że zastanawiam się coraz bardziej intensywnie nad przygarnięciem jakiejś małej biedy ale najchętniej bardzo młodej, a jeszcze lepiej jak kociątko i nie za bardzo gryzące ( chyba za stara się robię na bycie treserem ;) )

A to moje maleństwa w różowej pościeli :D
Cleo

Obrazek

Saszka

Obrazek

monia3a

Post » Sob gru 29, 2012 20:33 Re: Duet Cleo i Saszka w końcu odetchniemy od Tosieńki

to mam jedną na myśli, ale chyba po nowym roku dogadamy co i jak ;)
Obrazek

jopop

Post » Pt maja 24, 2013 19:12 Re: Duet Cleo i Saszka w końcu odetchniemy od Tosieńki

Mamy dwa maluszki oseski do karmienia butelką.
Moja córka wyczytała gdzieś na fb prośbę o pomoc dla porzuconych lub osieroconych kotków. Obiecała, że będzie wstawać i karmić co 3 godziny więc się zgodziłam.
Dwa maluchy przyjechały zaropiałe z wzdętymi brzusiami. Wydaje mi się, że mają około 4 tygodni, ponieważwyrzynająim się ząbki, kiełki już są i wychodzi cała reszta.

Będą puchatkami :)

Obrazek

monia3a

[poprzednia]