Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dominikabilon pisze:moje pytanie brzmi- dlaczego link do naszego przytuliska jest uznawany za spam?
ASK@ pisze:Do J.D. mi daleko. Swoich mam 5 ogółem teraz 12 z tymczasami w tym jeden mega przewlekle kopnięty genetycznie.TZ teściowa bardzo nad nim ubolewa.Sąsiedzi przygadują...ale tylko Tz.Mnie i córce boja się.
Witaj w gronie "popaprańców".
Jak sobie radzić.Odciąć się i nie zwracać uwagi.
Z czasem gadania milkną. Radziłabym powiedzieć od czasu do czasu swoje zdanie.Nic nikomu do tego co robisz ze swym życiem.
Psiapsiółce powiedziałam,że jak nie akceptuje mojego życia to nie jest przyjaciółką.Bo jaj jej nic nie robienie akceptuje bez warunkowo.
dominikabilon pisze:ASK@ pisze:Do J.D. mi daleko. Swoich mam 5 ogółem teraz 12 z tymczasami w tym jeden mega przewlekle kopnięty genetycznie.TZ teściowa bardzo nad nim ubolewa.Sąsiedzi przygadują...ale tylko Tz.Mnie i córce boja się.
Z czasem gadania milkną. Radziłabym powiedzieć od czasu do czasu swoje zdanie.Nic nikomu do tego co robisz ze swym życiem.
Psiapsiółce powiedziałam,że jak nie akceptuje mojego życia to nie jest przyjaciółką.Bo jaj jej nic nie robienie akceptuje bez warunkowo.
kopniety przewlekle genetycznie ??:) czyli ze o ?:)
ASK@ pisze:dominikabilon pisze:ASK@ pisze:Do J.D. mi daleko. Swoich mam 5 ogółem teraz 12 z tymczasami w tym jeden mega przewlekle kopnięty genetycznie.TZ teściowa bardzo nad nim ubolewa.Sąsiedzi przygadują...ale tylko Tz.Mnie i córce boja się.
kopniety przewlekle genetycznie ??:) czyli ze o ?:)
Żuk ma genetycznie uszkodzony układ pokarmowy.Od przełyku za dużego i z zachyłkiem,źle działają zwieracze,ma za duży żołądek,źle i za wolno pracujące jelita ,nie wspomne o odbycie.Problemy z karmieniem i wydalaniem.Właśnie jest po ciężkiej operacji.Walczymy.
Za długo by wyjaśniać.Zapraszam do watku w banerku.
WeraW pisze:Moja znajoma na wszystkie głupie uwagi odpowiada "przemyślę to". Ostatnio jej teściowa powiedziała, że koty nie powinny spać z nimi, więc odpowiedziała "przemyślę to" i nadal mości koty na piernatach:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: olabaranowska i 792 gości