3 koty w domu?? czy to cos nienormalnego?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 27, 2012 21:11 Re: 3 koty w domu?? czy to cos nienormalnego?

Ja mam 4 koty. Gdy ktos mowi, ze chyba jestem nienormalna to entuzjastycznie to potwierdzam :mrgreen:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pt kwi 27, 2012 21:30 Re: 3 koty w domu?? czy to cos nienormalnego?

juz teraz fakt nie do adopcji - bo kotek wczoraj zaadoptowany :) moje pytanie brzmi- dlaczego link do naszego przytuliska jest uznawany za spam?

W sumie to sie nie martwie tymi przytykami tylko mnie to dziwi i denerwuje.... a tutaj sie wyzalam- bo u siebie nie mam z kim pogadac
:)
powiedzcie mi czy koty moga miec katar?? taki zwykly, z przeziebienia??
wiem ze weterynarz to podstawa, kotki moje sa pod opieka , jednak wczorajszy "adopczyk: ma katar- kicha i "sapie" - wlasciciel (czyli toz) w umowie oswiadczyl ze kot jest klinicznie zdrowy, wiadomo kotki przebywaly w piwnicy, byl kastrowany wiec musial dostac antybiotyki (chociazby prifilaktycznie) a ma katar- nie wiem czy od razau z nim isc do weta czy odczekac

dominikabilon

Od: Pt kwi 27, 2012 18:10

Post » Pt kwi 27, 2012 21:45 Re: 3 koty w domu?? czy to cos nienormalnego?

"3 koty w domu?? czy to cos nienormalnego?"
No pewnie! Tak mało?!
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt kwi 27, 2012 21:47 Re: 3 koty w domu?? czy to cos nienormalnego?

dominikabilon pisze:moje pytanie brzmi- dlaczego link do naszego przytuliska jest uznawany za spam?

Bo jest na Google Sites, niestety.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Pt kwi 27, 2012 22:02 Re: 3 koty w domu?? czy to cos nienormalnego?

:lol: 3 koty, to jest niezbędne minimum. :wink:
Mam 6. Jak ktoś twierdzi, że to dużo, to mu przeliczam na masę.
Wychodzi, że mam jednego średniej wielkości psa. :wink:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt kwi 27, 2012 22:39 Re: 3 koty w domu?? czy to cos nienormalnego?

3 koty, to jest niezbędne minimum.
Mam 6. Jak ktoś twierdzi, że to dużo, to mu przeliczam na masę.
Wychodzi, że mam jednego średniej wielkości psa.

heeheh no fakt:) ale male masz te koty :) moje takie malutkie sie wydawaly a jak kupilam transporter Bols ledwo sie zmiescil (ok 6kg ) wiec przy 6 kotach waga jako sredni pies to raczej maly pies :p
google sites?? tzn? nie ma jak wkleic tu linka do naszego przytuliska zeby nie bylo jako spam??
w razie czego dla osob z lubuskiego polecam - lubuskie mruczki www

dominikabilon

Post » Pt kwi 27, 2012 22:53 Re: 3 koty w domu?? czy to cos nienormalnego?

:lol: Mam jakieś 25 kilo w kotach.
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Sob kwi 28, 2012 5:49 Re: 3 koty w domu?? czy to cos nienormalnego?

Musisz kota pokazać wetowi może mieć powracający kk lub coś innego. Pewnie się zestresował zmianą i tak jego organizm zareagował. Wizyta u weta konieczna.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Sob kwi 28, 2012 15:55 Re: 3 koty w domu?? czy to cos nienormalnego?

moim zdaniem obecnym 1 kot w domu to jest nienormalne :evil:
dwa-trzy ok. koty sie nie nudza i nie potrzebuja tak naszej uwagi.
posiadam 2. na trzeciego niestety nie moge sobie pozwolic.
jakbym przeliczala na mase- 9 kg, to chyba jakis wiekszy pies, bo na yorki to tak z 6 chyba :mrgreen: :mrgreen:

ps. z katarem do weta bym poszla na Twoim miejscu, poki nie przerodzi sie on w cos powazniejszego.
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Sob kwi 28, 2012 18:50 Re: 3 koty w domu?? czy to cos nienormalnego?

ASK@ pisze:Do J.D. mi daleko. Swoich mam 5 ogółem teraz 12 z tymczasami w tym jeden mega przewlekle kopnięty genetycznie.TZ teściowa bardzo nad nim ubolewa.Sąsiedzi przygadują...ale tylko Tz.Mnie i córce boja się.

Witaj w gronie "popaprańców".
Jak sobie radzić.Odciąć się i nie zwracać uwagi.
Z czasem gadania milkną. Radziłabym powiedzieć od czasu do czasu swoje zdanie.Nic nikomu do tego co robisz ze swym życiem.

Psiapsiółce powiedziałam,że jak nie akceptuje mojego życia to nie jest przyjaciółką.Bo jaj jej nic nie robienie akceptuje bez warunkowo. :mrgreen:

kopniety przewlekle genetycznie ??:) czyli ze o ?:)

dominikabilon

Post » Sob kwi 28, 2012 21:53 Re: 3 koty w domu?? czy to cos nienormalnego?

dominikabilon pisze:
ASK@ pisze:Do J.D. mi daleko. Swoich mam 5 ogółem teraz 12 z tymczasami w tym jeden mega przewlekle kopnięty genetycznie.TZ teściowa bardzo nad nim ubolewa.Sąsiedzi przygadują...ale tylko Tz.Mnie i córce boja się.

Z czasem gadania milkną. Radziłabym powiedzieć od czasu do czasu swoje zdanie.Nic nikomu do tego co robisz ze swym życiem.

Psiapsiółce powiedziałam,że jak nie akceptuje mojego życia to nie jest przyjaciółką.Bo jaj jej nic nie robienie akceptuje bez warunkowo. :mrgreen:

Żuk ma genetycznie uszkodzony układ pokarmowy.Od przełyku za dużego i z zachyłkiem,źle działają zwieracze,ma za duży żołądek,źle i za wolno pracujące jelita ,nie wspomne o odbycie.Problemy z karmieniem i wydalaniem.Właśnie jest po ciężkiej operacji.Walczymy.
Za długo by wyjaśniać.Zapraszam do watku w banerku.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob kwi 28, 2012 22:05 Re: 3 koty w domu?? czy to cos nienormalnego?

Gratuluję:) Ja mam z TŻem 2, ale jak tylko będziemy mieli warunki to się dokocimy:) Moja znajoma na wszystkie głupie uwagi odpowiada "przemyślę to". Ostatnio jej teściowa powiedziała, że koty nie powinny spać z nimi, więc odpowiedziała "przemyślę to" i nadal mości koty na piernatach:)

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Nie kwi 29, 2012 19:41 Re: 3 koty w domu?? czy to cos nienormalnego?

ASK@ pisze:
dominikabilon pisze:

Żuk ma genetycznie uszkodzony układ pokarmowy.Od przełyku za dużego i z zachyłkiem,źle działają zwieracze,ma za duży żołądek,źle i za wolno pracujące jelita ,nie wspomne o odbycie.Problemy z karmieniem i wydalaniem.Właśnie jest po ciężkiej operacji.Walczymy.
Za długo by wyjaśniać.Zapraszam do watku w banerku.

o jejku - biedny kociak !! mial szczescie ze trafil na kogos kto go nie spisalm na straty-swoja droga to az dziwne ze taki e przypadloscia ma - masakra!! BIEDAK I SZCESIARZ ZA RAZEM :pp
GRATULUJE TOBIE :)
PS POWIEDZCIE MI skad bierzecie kase na weta dla tylu pociech? ?:) moj jest koszmarnie drogi- jak zachorowaly moje dwa kocury wydalismy blisko 500 zl na kilkudniowe leczenie ...

dominikabilon

Post » Nie kwi 29, 2012 19:46 Re: 3 koty w domu?? czy to cos nienormalnego?

WeraW pisze:Moja znajoma na wszystkie głupie uwagi odpowiada "przemyślę to". Ostatnio jej teściowa powiedziała, że koty nie powinny spać z nimi, więc odpowiedziała "przemyślę to" i nadal mości koty na piernatach:)

Znakomite :ok: :lol: Też tak będę mówić.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Nie kwi 29, 2012 20:20 Re: 3 koty w domu?? czy to cos nienormalnego?

ja mam 4 kocice ale już wiem, że na tym nie koniec, nie to żebym była zbieraczką ale myślę, że z szóstką będzie mi lepiej :mrgreen:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

[poprzednia][następna]