5 kociąt w chlewku. strona 44

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 27, 2012 18:28 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

turkusowa pisze:nawet gdybyśmy zrobiły bazarek i zebrały odpowiednią kwotę na sterylki, pewnie nie miałby kto przetrzymać Kocic?

:roll: no... raczej nie
Obrazek
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
- Albert Schweitzer

inusia00111

Od: Wto kwi 17, 2012 11:20

Post » Pt kwi 27, 2012 22:09 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

Inusia jesteś bardzo dzielna że tak próbujesz się troszczyć o czyjeś zwierzęta , pogadaj z tą panią powiedz że widziała jak maluchy się męczą po co znów zwierzęta narażać na to samo .Lepiej zadbać o te co są po sterylizować i porobić im ciepłe kąty do życia .

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob kwi 28, 2012 9:12 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

eh... ja jej mowie... ona sama o tym wie, mowila ze to jej glupota ze tyle tego ma,mam nadzieje ze poszla z tym papierkiem ;/ mowilam jej zeby oddac... domy znalezc, najpierw mowi ze odda wszystko, a pozniej ze nie odda :roll:
moj brar pojechal na jakis oboz, nie wziol aparatu , wezme i porobie lepsze zdjecia... moze ktos przygarnie biedziny.
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Sob kwi 28, 2012 10:05 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

inusia00111 pisze:eh... ja jej mowie... ona sama o tym wie, mowila ze to jej glupota ze tyle tego ma,mam nadzieje ze poszla z tym papierkiem ;/ mowilam jej zeby oddac... domy znalezc, najpierw mowi ze odda wszystko, a pozniej ze nie odda :roll:
moj brar pojechal na jakis oboz, nie wziol aparatu , wezme i porobie lepsze zdjecia... moze ktos przygarnie biedziny.

Dobry pomysł :ok:

lidka02

Post » Sob kwi 28, 2012 10:09 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

ale mnie wkurzyla! mam chetna do kotow, a ona ze te sie przyzwyczaily... ze nie odda, ze na akims podworku jest 5 kociat i tam oddaja... szlag mnie trafil! masakra ;/ glupia baba! co tu robić z tym... żebyście wiedzieli... choroba psychiczna... ;/ zbiera wszystkie nie dając im warunków... a potem nie chce oddać! a by dobrze miały! na wieś do domku jednorodzinnego... a ona ze pogadac z kobietą, dzisiaj przyjechac nie może... mam nadzieje że przyjedzie
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Sob kwi 28, 2012 11:40 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

inusia00111 pisze:niestety nie... nikt mi nie pomoże...

a jakbyś kogoś ze schroniska poprosiła? albo z TOZu jak jest u Was?

inaczej kolejne małe umrą, a wycieńczone porodami kotki niedługo potem...

jej trzeba odebrać te zwierzęta- a z gośćmi z podwórka, jeśli to nie wytwór jej wyobraźni, też bym pogadała o kastracji kotki.

Napisz może jeszcze raz do fundacji z informacją, że chodzi o przetrzymanie, jak uda się załatwić zabiegi.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob kwi 28, 2012 11:42 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

chyba ukradłabym tego Kociastego i oddała :twisted: ciekawe czy kobieta by się połapała..
inusia, tak na serio odradzam partyzantkę, ale z tu bezsilności można aż wykipieć :evil:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Sob kwi 28, 2012 11:48 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

masakra ;D
kiedyś jej gwizdneliśmy kota... ale była afera... chcielismy oddać a nie chciała dać, wiec ;p do mojej koleżanki do szkoły nawet poszła... i ta musiała powiedziec przy pedagog co z tym kotem... powiedziala że oddaliśmy, ze ta nie chciała dać... musiała podać kontakt do niej... a ta poszłą i im kota zabrała... tak domysleliscie się, zachorował i zdechł.
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Sob kwi 28, 2012 12:06 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

ona jest chora - trzeba koniecznie tę sprawę gdzieś zgłosić. Najlepiej byłoby odebrać zwierzęta, ale pewnie sobie weźmie kolejne :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Sob kwi 28, 2012 12:45 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

wiecie co?... -.- poszłam tam 30 minut temu... sie pytała kiedy ta pani przyjedzie po te 2 samce... i które zabiera... ja mówie ze te... a ona no fajnie, 2 będą z głowy -.- i weź sie dogadaj...
u mnie pod okno przyszła od niej kotka, ta co miała 6 młodych.mnie nie było od początku, ale moja mama z moją inną sasiadką dały jej miseczke mleka... wypiła w chwile... strasznie piszczałą... mama dałą jej suchej karmy, zjadla... potem jeszcze mleka, ja przyszlam, mama obiad nakładała... i dalej była u nas pod oknem ... mama kazala rzucic parówke... pochlonela ją -.-

a tu zdjęcie... jak to siostra odparła... "jaka chuda... aż jej tą kość z tyłu widac"

1.Obrazek

A tu reszta zwierząt od niej.

2.Obrazek

3.Obrazek

4.Obrazek

5.Obrazek

6.Obrazek

7.Obrazek

8.Obrazek

9.Obrazek

10.Obrazek

11.Obrazek

12.Obrazek

13.Obrazek

Psy.
1.Funia
Obrazek

2. Łatka
Obrazek

3.Misia
Obrazek

4.Saba
Obrazek

5. Lejla
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob kwi 28, 2012 15:55 przez inusia00111, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Sob kwi 28, 2012 13:41 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

ta kotka ledwo żyje - KONIECZNIE trzeba ją ciachnąć, kolejnego porodu może nie przeżyć. Ciekawa jestem, czy schronisko może się włączyć w dostarczenie tych zwierząt na zabiegi... ile ta baba ma lat mniej więcej?

Na razie bym podrzucała chociaż Proverę w jedzeniu...
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob kwi 28, 2012 13:46 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

XAgaX pisze:ta kotka ledwo żyje - KONIECZNIE trzeba ją ciachnąć, kolejnego porodu może nie przeżyć. Ciekawa jestem, czy schronisko może się włączyć w dostarczenie tych zwierząt na zabiegi... ile ta baba ma lat mniej więcej?

Na razie bym podrzucała chociaż Proverę w jedzeniu...

Szczeniaki powinny być troche na powietrzu :?

lidka02

Post » Sob kwi 28, 2012 15:37 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

lidka02 pisze:Szczeniaki powinny być troche na powietrzu :?

maluchy wychodzą już na dwór... zaraz po nie pójdę i wezmę na trawę.

nie wiem ile ona może mieć lat... ponad 50?...
a co to jest ta Provera ?
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Sob kwi 28, 2012 19:44 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

to tabletki antykoncepcyjne dla Kotek. małe to, więc spokojnie można przemycić w czymś do jedzenia.
tak, to jest chyba jedyne rozwiązanie, które możesz zastosować w obecnej sytuacji, inusia.
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Sob kwi 28, 2012 20:08 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

hym... a gdzie je dostane? u weta ? a ile kosztują wgl... ?
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

[poprzednia][następna]