vailet pisze:Justa&Zwierzaki pisze:U Was tez taki war

u mnie od 12 do późnego wieczora słońce tak parzy że w domu mam saune i już nie wyrabiam a mam dwa kot z astmą

Justa&Zwierzaki jak się objawia u Twoich kotów ta astma?Czy rzężą czy kaszlą?Podobno lekkie sterydy się podaje.Moja rzęzi i nie pomaga więc to nie astma. Pogoda taka że parzy wszystko.Nie można dotknąć parapetu.Mam też saunę i nie wiem co będzie latem

Lidka 4 piętro ja 10.Masakra!
Matyldzia ma nie tylko astmę ale tez zdiagnozowanego raka w buzince

a objawia sie rzężeniem , nawet mizianie sprawia jej problem jak jest gorzej a o jedzeniu juz nie wspomnę , a je tylko musy z gourmeta, czasmi sie skusi na rozdrobnionego kurczaka , niestety Matyldzia juz bez sterydów długo nie wytrzymuje , i tak co kilkanaście dni go musi dostać i co tydzień dostaje betamox , Mati juz tyle w życiu przeszła
A Miki tylko troszkę rzezi i na razie nie podajemy mu sterydów .
Dziewczyny ja to w sumie mam klime w domu od kilku lat, jak znajomy znalazł kociaka i go do mnie przywiózł a on dostała u mnie lekkiego udaru cieplnego

Ale i tak jej nie mogę używać bo nie ma wymienionych filtrów a ja nie wiem nawet gdzie je zamówić no i ile by to kosztowało , wiec sie meczymy bez klimy