byłam dwa razy z psami w polu daleko i padam ale siadara grzeje Moderator: Estraven
byłam dwa razy z psami w polu daleko i padam ale siadara grzeje
puszatek pisze:no co Ty Lidka...Ty i zmartwieniato dwa przeciwległe bieguny
proszę proszę aż miło, następna pogodna osoba
ruda32 pisze:Lidka jest ze swoim nastawieniem do życia niezastąpiona
tą pozytywna energię powinna przekazywać innym
ja kombinuję z nakrętkami nie dla siebie -myślałam o Lidki psach ,leczeniu nowego młodego itd
ty zacznij myśleć o sobie bo na gołą
bozena640 pisze:puszatek pisze:no co Ty Lidka...Ty i zmartwieniato dwa przeciwległe bieguny
proszę proszę aż miło, następna pogodna osoba
Ostatnio nawet się uśmiałam w pracy jak chciałam wolne![]()
rozmowa tak wyglądała:
- chciałabym dzień wonego
- coś się stało?
- chciałam sobie kupić kanapę
- w internecie jest wiele ciekawych ofert, wybierz a my resztę załatwymy tylko zostaw klucze do mieszkania naszemu kierowcy
- ale ja bym chciała przed zakupem zobaczyć tą kanapę![]()
- a po co ?
oby nie zejść na zawał przy mocnej czerwieni 
lidka02 pisze:ruda32 pisze:Lidka jest ze swoim nastawieniem do życia niezastąpiona
ja kombinuję z nakrętkami nie dla siebie -myślałam o Lidki psach ,leczeniu nowego młodego itd
Ruduśty zacznij myśleć o sobie bo na gołą
![]()
Słońce swieci jakoś to będziekoty leżą na balkonie ja z lekka balkon boki jego zamaskowałam żeby ilości moich sierściuchów oko złego sąsiada nie dosięgło i widzę że stukneła 12 pora coś wszamać jakieś śniadanko , takie lekkie bo w żadne zeszłoroczne spodnie nie moge wejść krótkie
.Dupa rośnie bez opamiętania ciepło idzie a girki gołe nie będą gołe bo tylko długie mam ach gdzie ta zima
![]()

bozena640 pisze:lidka02 pisze:ruda32 pisze:Lidka jest ze swoim nastawieniem do życia niezastąpiona
Ruduśty zacznij myśleć o sobie bo na gołą
![]()
Słońce swieci jakoś to będziekoty leżą na balkonie ja z lekka balkon boki jego zamaskowałam żeby ilości moich sierściuchów oko złego sąsiada nie dosięgło i widzę że stukneła 12 pora coś wszamać jakieś śniadanko , takie lekkie bo w żadne zeszłoroczne spodnie nie moge wejść krótkie
.Dupa rośnie bez opamiętania ciepło idzie a girki gołe nie będą gołe bo tylko długie mam ach gdzie ta zima
![]()
Długie zawsze można obciąćszkoda że w drugą stronę to nie działa
puszatek pisze:widzisz Bożenko, samo życie, kanapa przez internet i jeszcze byś chciała ją oglądać a może pomacać, wypróbować czy miękka...a po co![]()
![]()
![]()
Lidka ze swoim nastawieniem może zarażać optymizmem

puszatek pisze:widzisz Bożenko, samo życie, kanapa przez internet i jeszcze byś chciała ją oglądać a może pomacać, wypróbować czy miękka...a po co![]()
![]()
![]()
bozena640 pisze:puszatek pisze:widzisz Bożenko, samo życie, kanapa przez internet i jeszcze byś chciała ją oglądać a może pomacać, wypróbować czy miękka...a po co![]()
![]()
![]()
To ja zapytam inaczej![]()
Czy ktoś kupował prze internet i dostał to co zamawiał????????
Czerwonej kanapy to ja nie chcęale szarą ale na razie szkolę nowego pracownika i o dziow nie jest przerażony pracą
![]()
od maja ma umowę na 3 miesiące za moim wstawiennictwiemjak się sprawdzi to dostanie normalą umowę o pracę i ja w końcu będę miała więcej wolnego
![]()
![]()
bozena640 pisze:puszatek pisze:widzisz Bożenko, samo życie, kanapa przez internet i jeszcze byś chciała ją oglądać a może pomacać, wypróbować czy miękka...a po co![]()
![]()
![]()
Czerwonej kanapy to ja nie chcęale szarą ale na razie szkolę nowego pracownika i o dziow nie jest przerażony pracą
![]()
od maja ma umowę na 3 miesiące za moim wstawiennictwiemjak się sprawdzi to dostanie normalą umowę o pracę i ja w końcu będę miała więcej wolnego

puszatek pisze:bozena640 pisze:puszatek pisze:widzisz Bożenko, samo życie, kanapa przez internet i jeszcze byś chciała ją oglądać a może pomacać, wypróbować czy miękka...a po co![]()
![]()
![]()
![]()
...od wrześniajak się sprawdzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Meteorolog1 i 16 gości