Broszka pisze:Beasiu lepiej się czujesz?
Obiecuję że wymiziam i wycałuję Brosiaka od cioteczek![]()
![]()
Broszeczko, melduję, że samopoczucie mam zdecydowanie lepsze niż kilka dni temu

Moderator: Estraven
Broszka pisze:Beasiu lepiej się czujesz?
![]()
taizu pisze:To ja też proszę o wymizianie slodkiej Broszki![]()
Mam w domu podobnego czarnego slodziaczka, ale przy mizianiu z liścia nie daje (ucieka)
Beasia pisze:Broszka pisze:Beasiu lepiej się czujesz?
![]()
Broszeczko, melduję, że samopoczucie mam zdecydowanie lepsze niż kilka dni temuMam tylko dziwnie niskie ciśnienie i boli nie głowa, ale to jest nic w porownaniu z tym, co było
Broszka pisze:felin pisze:No durne są normalnie i mają we lbach poprzewracane z dobrobytuSzczęście, że wtedy byla w sklepie zniżka 15% z okazji urodzin szefa, bo chyba bym im silą do paszcz wcisnęla to żarlo
A tam zaraz poprzewracane z dobrobytu![]()
Po prostu te karmy nie smakują jak fast food, nie zawierają tyle uzależniającej chemii poprawiającej zapach i smak...
Choć guma guar w składzie puszek Ziwi trochę mnie zdziwiła![]()
felin pisze:Broszka pisze:felin pisze:No durne są normalnie i mają we lbach poprzewracane z dobrobytuSzczęście, że wtedy byla w sklepie zniżka 15% z okazji urodzin szefa, bo chyba bym im silą do paszcz wcisnęla to żarlo
A tam zaraz poprzewracane z dobrobytu![]()
Po prostu te karmy nie smakują jak fast food, nie zawierają tyle uzależniającej chemii poprawiającej zapach i smak...
Choć guma guar w składzie puszek Ziwi trochę mnie zdziwiła![]()
O przepraszam, ja fast foodem kotów nie karmię![]()
(RC i Whiskas raz kiedyś w ramach "atrakcji", a poza tym mięcho, TOTW i puszkowina z najwyższej pólki.) )
felin pisze:Ale donoszę, że istnieją koty, którym to suszone Ziwi smakuje. Wlaśnie mnie o tym poinformowala pani, która odsprzedala mi otwarte TOTW (jej kocur nie chcial) i dostala trochę na próbę - jej kot byl zachwycony i pani zamawia duży worek![]()
PS. Odnośnie gumy guar - czymś muszą skleić te wysuszone paprochy
olafen pisze:No to miłego nadganiania pracy
olafen pisze:I jak Broszeczko - praca ?
Broszka pisze:O gumie guar pisałam że jest w składzie puszek, składu wiórków nawet nie czytam bo nie będę ich kupować.
No właśnie - podobno suche nie mają kształtu chrupek tylko jakby suszone wiórki? Może dlatego koty przyzwyczajone do tradycyjnych kształtów suchej karmy nie chcą tych "wysuszonych paprochów" ?
A ten "duży" worek to 400g? Większych nie ma![]()
To też jest beznadziejne że tylko takie malutkie opakowania robią. Ciekawe czy może dlatego że karma szybko wietrzeje po otwarciu? Czy może dlatego że zdecydowana większość kotów jej po prostu nie je więc malutkie opakowanie wystarcza na dłuuugo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 200 gości